Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо меблі для балкона і лоджії

  1. Вступ. У кожній квартирі загальною між самим житлом і природою є балкон або лоджія ваших будинків....
  2. ► Злегка історії.
  3. Оздоблювальні та будівельні матеріали.
  4. ►Совети за матеріалами для меблів.
  5. ►Вибор стилю.
  6. Як правильно підбирати меблі.
  7. Квітковий дизайн.
  8. ►Какіе рослини вибираємо.
  9. Примітка
  10. внесок учасників

Вступ.

У кожній квартирі загальною між самим житлом і природою є балкон або лоджія ваших будинків. Це місце, де ми можемо насолоджуватися як літніми, так і зимовими пейзажами.

►Важность планування.

У дуже багатьох з нас певна частина наших осель знаходиться із зовнішнього боку, тобто практично на вуличній частини, це наші балкони і лоджії, для нас вони дуже важливі, особливо в теплу пору року. Для максимального використання ергономіки балконів і лоджій необхідно дуже ретельно підійти до планування і дизайну нашої лоджії або балкона. І ми можемо заздалегідь планувати, що ми хочемо отримати :

- невеликий кабінет,


- зону відпочинку для наших дітей


-або чудову оранжерею.

Від того, що ми хочемо в результаті отримати, необхідно підбирати оздоблювальні матеріали, меблі та, звичайно, передбачати утеплення.

► Злегка історії.

балкони і всілякі лоджії, а також численні внутрішні дворики з'явилися ще в епоху Відродження в Греції та Італії. У XVI столітті архітектори надавали будуються палацах знаті вид середньовічних фортець з вузькими, схожими на бійниці, вікнами, але на перших поверхах можна бачити відкриті просторі лоджії, де міська знати могла себе показати у всій «красі».

Для безпеки житла для знаті будувалися у формі замкнутого простору з досить великим і цікавим по архітектурним рішенням внутрішнім двориком, який прикрашали різьблені лоджії, будучи одним з архітектурних шедеврів. І велика частина життя зазвичай великих італійських і грецьких родин проходила в них.

З плином часу внутрішні двори стають одним з улюблених місць, де відпочивала вся сім'я, розташовуючись на різних лоджіях. З плином часу вони видозмінюються: їх прикрашають різними рослини і численними квітами, в них встановлюють Химерні фонтани, і різні скульптури. Ось в цей час і з'являється спеціальні меблі: для таких приміщень, це всілякі мармурові і різні ковані лавки і столи. Набагато пізніше їм на зміну приходить легка і красива плетені з різного матеріалу меблі.

У наш час архітектори в заміські оселі знову повертають чудові ротонди, що представляють собою круглі альтанку з високими колонами. Так прикрашали свої садиби в позаминулі століття російські дворяни.

У наших квартирах сполучною ланкою з природою є, звичайно, наші балкони і лоджії. З'явившись кілька століть тому вони мало змінилися з архітектурної точки зору, ті ж ковані решітки та перила, бетонні огорожі, рідкісне декорування квітами.

Оздоблювальні та будівельні матеріали.

Звичайно, щоб ваш балкон або лоджія радували і доставляли вам задоволення, ви повинні велику увагу приділити вибору різних оздоблювальних матеріалів. Уже давно не використовуються дошки для підлоги і пластик для стін і стелі. Ми бачимо різноманітні сучасні та практичні будівельні матеріали. Це керамогранітна плитка на підлогу, і оздоблювальний натуральний або штучний камінь. Іноді для заскленого теплого балкона або лоджії використовують коркове підлогове покриття. Для оздоблення стін на зміну пластику прийшла фарба або декоративна штукатурка.


►Совети за матеріалами для меблів.

На «стандартний» невеликий балкон або лоджію крім столика і декількох стільців мало, що можна поставити. Можна, звичайно, розмістити кілька полки або невелика шафа.

Для виготовлення названої вище меблів можна використовувати:

-дерев'яні бруси,

-фанера, ДВП, ДСП, МДФ;

Вам також знадобиться інструмент:

-ножовка, лобзик, ручна циркулярна електропила;

- шуруповерт, дриль;

- шурупи з різними дюбелями;

- фурнітура для ваших меблів (в залежності від її типу).

За допомогою всього перерахованого вище ви зможете самі зробити стаціонарний шафа або полки на вашому балконі або лоджії. На балконах і лоджіях з сучасним плануванням, що мають велику площу можна вже пофантазувати і розмістити набагато більше різноманітних меблів. Можна, звичайно, теж виготовити її своїми руками. Можна переробити зі старих меблів. Можна купити в магазині. Ви можете купити ковану або литу металеву меблі. Це дуже сучасно, стильно і практично. Дуже приємно розміститися на плетених меблів з м'якими декорованими подушками. Дуже цікава також декоративна дерев'яна балконна меблі, з обробкою з натуральної тканини з великою фактурою. Так само дуже цікаві варіанти квіткового пластику для балконних меблів.

►Вибор стилю.

Стиль вашого балкона або лоджії може бути зовсім не залежати від загального стилю вашої квартири. Він може бути абсолютно автономним і самостійним в інтер'єрі всього будинку або квартири. Балкон або лоджію можна виділити, повісивши сучасні жалюзі або поєднуються з інтер'єром штори. Оригінальні постери, настінний годинник і різні по дизайну термометри зможуть додати неповторність будь-якому балкону. Сірі бетонні стіни можна задекорувати сайдингом або декоративною або венеціанською штукатуркою з індивідуальною розписом. Ваш стиль стане від цього неповторний. Також можна на балконі використовувати прикраси з дзеркалами або великі панорамні фотографії в склі.



Порада: порадьтеся з професійним дизайнером, виберіть свій неповторний стиль, нехай ваша меблі радує вас і надає вам настрій.

Як правильно підбирати меблі.

● Розмір. Звичайно, треба виходити з розмірів вашого балкона або лоджії, так як вони можуть бути як стандартними, так і мати велику площу. Треба розуміти, що ваша меблі не повинна перевантажити балкон або лоджію, щоб ви змогли їх не тільки функціонально використовувати, а й відпочивати на них. Треба підібрати, виходячи з дизайну, найнеобхіднішу меблі, не перевантажуйте їх непотрібними аксесуарами.

● Температурний режим. Необхідно враховувати природно буде ваш балкон або лоджія засклені і якою буде режим вологості, щоб ваша нова меблі не зіпсувалася. Якщо у вас відкритий і не засклений відкритих балкон або лоджія, то вам треба вибрати ковану, металеву або пластикову меблі, яка не боїться атмосферних опадів і перепадів температур.

● Габарити меблів. Необхідно ретельно проміряти розміри меблів, і дверні прорізи на балкон або лоджію. Можливо, обрану вами меблі неможливо буде занести на балкон. Бували й такі випадки. Враховуйте також можливість збирання і розбирання вашої балконних меблів. Якщо ж ви самостійно виготовляєте балконні меблі, враховуйте, що вам можливо треба буде її винести з балкона. Намагайтеся не захаращувати прохід до вікон і балконних дверей.

● На великій площі.



Якщо у вас засклений і теплённий балкон, то вам підійде будь-яка корпусні звичайні меблі, сходячи з обраного вами дизайну. Головне, щоб ви змогли її внести і винести. У будь-якому випадку ви зможете внести її, знявши склопакет з широкої частини вікна. Тут у виборі меблів помічник тільки ваша фантазія і що, ви хочете бачити функціонально на своєму балконі або лоджії.

● На невеликій площі.


Тут нам знадобиться практична і складається меблі, яку ми можемо при необхідності компактно скласти, а якщо вона знадобилася - розкласти. Можна також переставляти ваші меблі в залежності від того, що ви хочете робити: засмагати, відпочивати або працювати. Тут буде неоціненний маленький столик, який можна прикріпити до стіни балкона: він не буде заважати, а при необхідності його можна використовувати. Пристосувати невеликий підвісний столик можна двома невеликими гачками. Також цікаво невелике підвісне споруда з дерев'яних рейок. На нього можна поставити рослини і різне начиння. Така споруда дуже зручно в застосуванні, так як економить дуже багато місця на вашому балконі і лоджії. Можна також зробити відкидний столик з піддона. Його закріплюють на огорожі балкона або лоджії меблевими петлями. Столик можна доповнити складним стільцем, на місце якого ви зможете при бажанні поставити шезлонг.

● Ще кілька порад: Можна також розташувати на балконі невеликий диванчик або навіть шезлонг. Можна встановити невеликий фонтанчик, який створює у вас приємну атмосферу для відпочинку. Можна розмістити на балконі кілька подушок, в оточенні квітів і у вас вийшло крісло для відпочинку. Не забувайте про додаткове освітлення вашого балкона або лоджії, в, яке створить вам додатковий затишок. Для освітлення ви можете використовувати масляну лампу, це додасть незабутню і особливу атмосферу відпочинку.

● Декорування. Важливу роль в декоруванні лоджії і балкона займають вироби з текстилю. Це різні сидіння з тканини, всілякі серветки, різні штори і фіранки допоможуть зробити інтер'єр нашого балкона найбільш приємним, стильним і неповторним.

Квітковий дизайн.

► «Меблі» »для квітів.


Головною прикрасою балконів і лоджій без сумніву є всілякі квіти. Тому вони також вимагають спеціально відведеній для них своєї різних меблів. Так це може бути дерев'яна драбина, на сходах якої можна затишно розташувати улюблені рослини. Цікаві варіанти кутових етажерок, на яких квіти прикрасять будь-який балкона або лоджію Настінні полки для ваших рослин - відмінний варіант. Полиці з металу можна фарбувати в будь-який колір, а потім покрити лаком. Ці металеві полки для ваших квітів вже можна залишити на свіжому повітрі і в холодну пору року. Кращим цікавим варіантом для розміщення кольорів без сумніву є балконні етажерка. Тут ваші рослини обов'язково отримає необхідну кількість сонячних променів і світла. Невелика кількість горщиків з квітами можна поставити на досить високій штанзі, з прикріпленим невеликим столиком. Це дуже доцільно для маленьких балконів і лоджій. Дуже сильно виглядають на балконі блискучі короба зі спеціальної оцинкованої сталі. А в якості прикрас можна додати різні декоративні предмети з кераміки або металу, розмістивши їх поруч з вашими рослинами та квітами.


►Какіе рослини вибираємо.

Різні рослини і всілякі квіти прекрасно перетворюють наші балкони і лоджії. Так, можна розташувати на перилах або на стіні балкона кілька барвистих кашпо з невибагливими до поливу рослинами. Можна використовувати для декорування стін балкона різні кучеряве квіти, серед багатьох сортів можна виділити в'юнкий виноград і декоративний плющ. Їх добре розташувати в тінистій стороні балкона, а для сонячної сторони найбільш гарні лимонник і деякі сорти жимолості. З плином часу часом вони розростуться і покриють перила і стіни балкона або лоджії, надаючи їм вигляду справжньої зеленої галявини. Якщо ви не любите вирощувати живі квіти, можна прикрасити інтер'єр балкона штучними рослинами. Сучасні штучні квіти практично неможливо відрізнити від природних, а треба їх всього лише протирати від пилу і, звичайно, вибирати в стилі з вашим дизайном балкона або лоджії, під колір меблів та інтер'єру.



Наша порада: Коли ви будете створювати ваш дизайн балкона або лоджії, пам'ятайте, що ви не повинні порушувати комфорт і особистий простір ваших найближчих сусідів. Не тільки ви повинні насолоджуватися відпочинком у вашому чудовому куточку від шуму і суєти мегаполісу.

Примітка

Використано матеріали.
www.domsovetof.ru
www.na-ogonek.ru
www.bibliotekar.ru
www.snami-prosto.ru
www.obalkonah.ru
www.interiorizm.com

внесок учасників

Мухіна Тетяна, співробітник ТБМ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама