Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Засклення балконів в Саратові

  1. Професійне скління балконів
  2. Ціна скління балкона: від 24000 рублів!
  3. П'ять переваг скління балкона в компанії «Вікна Абсолют»
викликати замірника

При заселенні в нове житло скління балкона, найчастіше, відкладають на потім. Завжди є більш важливі і необхідні статті витрат по благоустрою внутрішнього простору житлового приміщення.

Однак варто подивитися на новий будинок через 3-5 років після його здачі, і Ви побачите тільки одиниці незасклених балконів.

Все тому що скління балкона дає Вам масу переваг. Це захист від шуму, пилу і бруду, можливість розширити простір в квартирі за рахунок балкона і створити додатковий затишний робочий куточок або місце для відпочинку.

Залежно від майбутнього призначення пластикового балкона можна вибрати більш економічний варіант засклення однокамерним склопакетом або більш комфортний варіант - двокамерним.

Професійне скління балконів

Компанія «Вікна Абсолют» пропонує Вам засклення балконів в Саратові і Енгельсі по доступними цінами . Ми допоможемо Вам визначитися з вибором профільної системи , Товщини склопакета відповідно до Вашими планами на приміщення. Для додання закінченого привабливого вигляду і максимального комфорту пропонуємо також скористатися послугою обробка балкона в Саратові.

Ціна скління балкона: від 24000 рублів!

Французьке скління балкона

(Від підлоги до стелі) - від 40000 рублів. Розмір 3500х2700см Профіль: Bauline 58 (Від підлоги до стелі) - від 40000 рублів

У вартість скління входить відлив, козирок, підвіконня. Однокамерний склопакет 24 мм.

балкон фото :

П'ять переваг скління балкона в компанії «Вікна Абсолют»

  1. Власне виробництво, що дозволяє виконувати скління балкона будь-якого розміру і конфігурації. Ви можете реалізувати сміливу дизайнерську ідею, тим більше, якщо мова не про типовій квартирі, а про заміський будинок, який має нестандартну архітектуру.
  2. Скління балкона під ключ. Спочатку фахівець по виміру безкоштовно приїжджає до вас в день, коли ви його викликали. Він дає професійну консультацію і допомагає вибрати фурнітуру, виконує розрахунки, називає вартість і пропонує укласти договір. Потім здійснюється виготовлення конструкції протягом одного тижня після передоплати. Потім вона безкоштовно доставляється з Саратова або Енгельсу, при необхідності - піднімається на поверх. Після цього фахівці виконують скління балкона. Правильна установка пластикових конструкцій забезпечує довгий термін служби: компанія «Вікна Абсолют» дає гарантію на монтаж п'ять років. В якості додаткової послуги можна замовити внутрішню обробку.
  3. Широкий асортимент. У продажу пластикові профілі світових брендів - від бюджетних до VIP: REHAU, VEKA, Bauline, Plafen.
  4. Невисокі ціни в порівнянні з більш відомими компаніями - ви не переплачуєте за бренд і великий штат співробітників.
  5. Постійні акції. Щоб замовити скління балкона зі знижкою, стежте за новинами на сайті.

Записатися на безкоштовний вимір і замовити послугу можна за телефоном +7 (8452) 70-02-17.

Можливо, Вас зацікавить: скління лоджій

Приклади робіт

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама