Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Майбутнє архітектури настав. Разом з 3D - будівництвом в стилі бароко.

Завдяки будівельної технології майбутнього дизайнери роздрукували архітектурний шедевр минулого за допомогою тривимірного принтера.

Завдяки будівельної технології майбутнього дизайнери роздрукували архітектурний шедевр минулого за допомогою тривимірного принтера

Деталі декору, загальна чисельність яких перевищує мільйон, відтворювалися частинами протягом місяця після скрупульозного вивчення архітектурних прийомів епохи бароко, багатоступеневих математичних розрахунків, а також проектування сполучних швів, призначених об'єднувати зістиковано елементи в цілісну композицію, залишаючись непомітними для неозброєного ока. Химерні орнаменти загальною вагою 11 тонн розтягнулися на 15м 85 см по довжині і на 3м 35 см по висоті облагородженою піднесеними архітектурними мотивами кімнати.

Процес створення інтер'єру починався з моделювання загальної конструкції проекту і просувався у напрямку до приватним нюансам у вигляді розробки окремих його складових (перетікаючи в опрацювання найдрібніших деталей у міру формування більш громіздких архітектурних компонентів).

Дрібний пісок, обраний швейцарськими дизайнерами-архітекторами в якості альтернативи пластику, в поєднанні з клейкими речовинами і особливими добавками утворив структурну основу, ідентичну традиційним для епохи бароко будівельних матеріалів - гіпсу і мармуру.

Політ фантазії, професійні знання, спеціальне програмне забезпечення і можливості сучасної сверхтехнікі - об'єднані на радість людям блага епохи інтелекту - дозволили практичним мрійникам звести споруду, що відкрила уяві прогресивного людства неокультуренние досі площі для майбутніх будівельних і архітектурних звершень.

Стаття прочитана 465 раз (a).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама