Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Краплі Барс для кішок

  1. Що таке краплі Барс Форте для кішок?
  2. Як правильно використовувати Барс від бліх для котів?

У домашньої кішки можна знайти часом навіть кілька видів бліх . Хоча найпоширенішою з них вважається Ctenocephalides felis, так звана котяча блоха, але частенько тварин долають і собачі, щурячі, кролячі блохи. Видимої різниці простий обиватель між даними комахами не виявить, це може визначити лише фахівець, озброєний мікроскопом. Дошкуляють ці мікроскопічні комахи наших вихованців страшно. Тому інформація про такому гарному і ефективний засіб, як препарат Барс для кішок, буде корисна багатьом любителям тварин.

Що таке краплі Барс Форте для кішок?

Проти шкідливих комах вже придумано чимало коштів. Є чудові шампуні, спреї, краплі, присипки і навіть нашийники, виробники яких запевняють, що вони стовідсотково виженуть паразитів з тіла тварини. Одним з найбільш популярних препаратів є Барс ліки для кішок. Вся справа в тому, що в ньому присутній потужний сучасний інсектицид фіпроніл, здатний надовго забезпечити вашому вихованцеві ефективний захист.

Вже зазначалося вище, що основною діючою речовиною в Барсі є 10% Фіпроніл, крім нього в краплях є й інші допоміжні речовини, що дозволяють найбільш ефективно лікувати вихованців. Дане ліки поставляється в упаковці з інструкцією і трьома піпетками, які дозволяють дуже легко наносити його на шерсть кішки. Головне в цій справі - врахувати вагу вашого улюбленця, щоб не сталася передозування інсектициду. Якщо ви власник відразу декількох тварин, то обробляти тільки одне з них - заняття марне. Відразу придбайте таку кількість крапель, яке допоможе вам пролікувати все пухнасте сімейство, враховуючи не тільки кішок, але і домашніх собак.

Як правильно використовувати Барс від бліх для котів?

  1. Для зручності потрібно користуватися тими пластиковими пипетками, які знаходяться в коробочці з краплями (3-4 штуки), переливати рідину в свою тару, необхідності ніякої немає.
  2. Як і з іншими ліками, господарі повинні дотримуватися зазначену на упаковці дату терміну придатності. Краплі Барс для кішок можна використовувати протягом 2-х років після їх виготовлення.
  3. Зберігати даний препарат потрібно подалі від продуктів харчування, в сухому і закритому від сонячного світла місці. Оптимальна температура тут повинна дотримуватися від нуля до 30 °.
  4. Дітей до даних краплях допускати категорично не можна. Потрібно розуміти, що, як і всі інші інсектициди, а також акарициди, Фіпроніл потенційно небезпечний. Дитина може отруїтися сам або ж, неправильно обробивши кішку, завдати шкоди тварині.
  5. Лікувати краплями Барс або ж обробляти ними вихованців для профілактики можна кошенят вже з 10-ї тижневого віку. Краще утриматися застосовувати його на вагітних самках, які годують кішок, тим, які перенесли недавно сильне інфекційне захворювання і ще повністю не одужали.
  6. Дозування краплі Барс для кішок:
  7. тварини до 1 кг - 10 крапель (0,3 мл);
  8. тварини від 1 кг до 3 кг - 20 крапель (приблизно 0,6 мл);
  9. великі коти понад 3-х кілограм - 1 мл препарату.
  10. У цій справі не потрібно перестаратися, тому капати трохи більше, ніж написано інструкції, вкрай небажано. Обробляти тварин частіше, ніж раз на один місяць також не рекомендується. Вважається, що обробки цілком вистачає на місяць-півтора. Добре поєднати цю процедуру з повною заміною підстилки вашого улюбленця, що допоможе уникнути повторного зараження.

Краплі Барс для кішок - препарат цілком безпечний, але бажано не давати дітям гладити своїх улюбленців протягом 48-ї години після обробки. Добре помийте руки з милом, а випадково потрапили на слизові частки ліки, всяке з тваринами буває, змийте струменем води. Використану тару і піпетки помістіть в закритий пакет і викидайте разом з іншими відходами.

Що таке краплі Барс Форте для кішок?
Як правильно використовувати Барс від бліх для котів?
Що таке краплі Барс Форте для кішок?
Як правильно використовувати Барс від бліх для котів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама