Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Безконтактні термометри - пустушки не турбувати сон малюка

Зараз у вільному продажу є величезна кількість термометрів для вимірювання температури людського тіла Зараз у вільному продажу є величезна кількість термометрів для вимірювання температури людського тіла. Сучасні виробники пропонують покупцям рідинні, електроконтактні, біметалічні і багато інших градусники. Особливою популярністю у нинішніх батьків користуються прилади - пустушки і пристрої, які не потребують довгого контакту з шкірних покривів. кожен дитячий безконтактний термометр являє собою пристрій з цілою низкою позитивних якостей. Багато приладів такого роду зовні нагадують звичайну соску. Усередині подібного пристосування стандартно укладений спеціальний датчик. Він дуже точно визначає температуру тіла немовляти. Результати дослідження моментально відображаються на акуратному табло. Купити безконтактний термометр в Україні або такий прилад користувачі можуть на сайті Noncontact. Спеціалізований інтернет-магазин може запропонувати своїм клієнтам широкий вибір відмінних вимірювальних приладів за вигідною ціною.

кожен інфрачервоний термометр для дітей - це значний перелік плюсів. Соска - градусник відмінний варіант для цілодобового спостереження за малюком. У своїй конструкції вона має підсвічування, яка допомагає вимірювати температуру дитини навіть в нічний час. Соски - термометри дуже прості в експлуатації. Вони абсолютно безпечні для людського здоров'я. Дані прилади мають високу точність визначення показників. Їх похибка становить не більше 0.1 ° С. Відгуки про ик термометрах можна почитати на сайті Noncontact. Тут же кожен користувач легко купить будь-яку модель безконтактного градусника. Досвідчені співробітники інтернет-магазину забезпечать гостям компетентну консультацію з будь-якого питання, а також справжній європейський сервіс.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама