Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Прикольні дитячі ігрові майданчики для дачі, які може зробити тільки тато!

Існує ціла проблема, чим зайняти дитину на дачі або в селі, коли всі ігри переграні, а возитися на грядках набридло. Щоб дитина, яка не завис влітку перед телевізором, а грав на свіжому повітрі, ми хочемо поділитися з вами вигадкою одного тата, який змайстрував дивовижні дитячі ігрові майданчики для дачі. Повірте, на такий ігровому майданчику прикольно грати не тільки дітям, а й дорослим.

Початок чудовій дитячій грі винайшов один тато, який викопав у своєму газоні на дачі жолобок, спорудив своїми руками «дорожнє покриття» зі старих автомобільних шин і намалював справжню дорожню розмітку.

Потім, він встановив уздовж всієї доріжки яскраві маленькі прапори, посадив поруч декоративні зелені рослини - і вийшов справжній гоночний трек!

Потім, він встановив уздовж всієї доріжки яскраві маленькі прапори, посадив поруч декоративні зелені рослини - і вийшов справжній гоночний трек

Викладати трасу на такий ігровому майданчику можна не тільки з гуми. З цим завданням чудово впорається:

  • гладкий ковролін,
  • лінолеум,
  • плитка
  • і навіть пісок.

гладкий ковролін,   лінолеум,   плитка   і навіть пісок

Щоб ігровий майданчик для дачі добре функціонувала, і на ній можна було грати без кінця, потрібно дуже добре утрамбувати матеріал в грунт і оформити квітами, іграшками, будиночка, прапорцями - та чим завгодно. Дитині така дитяча площадка на дачі точно набридне не скоро.

Дитині така дитяча площадка на дачі точно набридне не скоро

Такий гоночний трек можна зробити своїми руками хоч у дворі приватного будинку, хоч міського. Ці дитячі ігрові майданчики для дачі гарантовано сподобаються всім, біля неї будуть збиратися діти з усієї округи, а ваша дитина точно обзаведеться новими друзями, з якими можна грати все дні на свіжому повітрі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама