Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення балконів і лоджій

  1. Приклади робіт
  2. Скільки коштує засклити балкон (лоджію)?
  3. Скління і утеплення лоджій
  4. Ціна утеплення балкона або лоджії
  5. використовувані матеріали
  6. Чому ми?
  7. Засклення балконів: як працює наша команда
  8. Замовити скління з утепленням
  9. Інші роботи з внутрішнього оздоблення та утеплення
  10. Дивіться також
  11. Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

Сьогодні в Москві обробка балкона або лоджії як правило орієнтована не просто на благоустрій та покращення зовнішнього вигляду приміщення, але, скоріше навіть, на розширення корисного простору і його функціоналу Сьогодні в Москві обробка балкона або лоджії як правило орієнтована не просто на благоустрій та покращення зовнішнього вигляду приміщення, але, скоріше навіть, на розширення корисного простору і його функціоналу. У разі використання цієї площі як кімнати з постійним перебуванням, роботи з утеплення балконів і лоджій є обов'язковими. В іншому випадку взимку домочадці просто замерзнуть.

Компанія «Домашній проект» проводить роботи зі скління та утеплення балконів і лоджій, використовуючи сертифіковані матеріали вищої якості, які є безпечними для людей.

Приклади робіт

Скління і утеплення балконів

Скління балкона з подальшим утепленням здійснюється тільки з використанням ПВХ-профілів. Це пов'язано з тим, що алюмінієві профілі без терморазрива не мають достатнього показника теплоізоляції і не здатні підтримувати кімнатну температуру.

Оздоблення та утеплення балкона виробляються кваліфікованими майстрами, при цьому використовуються сучасні довговічні матеріали.

Плюси утеплення балкона:

  • Ви отримуєте повноцінну кімнату, яку зможете використовувати на свій розсуд в будь-який час року.
  • Утеплений балкон - чудове рішення проблеми регулювання температури в квартирах з недостатнім опаленням.
  • Матеріали, крім теплоізоляції, мають високі показники шумопоглинання, як результат - в квартирі стане тихіше.
  • На утеплення балкона ціна безпосередньо залежить від кількості витрачених матеріалів. Невелика площа - невеликі витрати.

Скільки коштує засклити балкон (лоджію)?

Компанія «Домашній проект» надає можливість дізнатися орієнтовну вартість заскління балкона або лоджії за своїми розмірами.

Зробити це ви можете скориставшись спеціальним калькулятором.

Ми пропонуємо Вам засклення балконів в розстрочку!

При цьому, підсумкова ціна не зміниться - послуга безвідсоткова!

Скління і утеплення лоджій

Скління і утеплення лоджій раціональніше здійснювати за загальним проектом, замовивши комплекс послуг в одній компанії. Це пов'язано як зі скороченням фінансових витрат і термінів здачі проекту, так і з людським фактором: наші фахівці досконально знають властивості та особливості матеріалів, з якими працюють. Оздоблення та утеплення лоджій здійснюється після установки віконних систем. На утеплення лоджії ціни залежать від вибору матеріалів і обсягів роботи.

Плюси утеплення лоджії:

  • Утеплення лоджія може бути приєднана до площі житлової кімнати.
  • У суміжній кімнаті стане тепліше і тихіше.
  • Лоджію можна буде використовувати як повноцінну додаткову кімнату.

Ціна утеплення балкона або лоджії

Зателефонуйте нам за багатоканальним телефоном +7 (495) 744-00-77

Отримайте безкоштовну професійну консультацію прямо зараз!

(Очікування відповіді в робочий час не більше 1 хв)

використовувані матеріали

Вибір матеріалів безпосередньо залежить від типу скління, особливостей балкона / лоджії, а також кінцевого використання простору (приєднання, пристрій кабінету, зони відпочинку і т.д.). Утеплення балконів і лоджій можливо за допомогою матеріалів різної цінової категорії, з різним терміном служби і екологічними показниками. Своїм замовникам ми пропонуємо найбільш безпечні і довговічні матеріали.

  • Пенофол - інноваційний тип утеплювача з пароізоляційними властивостями. Маючи малу товщину (що дозволить максимально зберегти простір балкона) продукт має високі показники теплоізоляції і пароізоляції. Застосовується утеплювач на балконах будь-якого типу в будинках всіх серій. Повністю відповідає вимогам до екологічної безпеки.
  • Пінополістирол (Піноплекс) - матеріал з мінімальною теплопровідністю і вкрай низьким влагопоглощенієм, тому його використовують при повноцінному утепленні і в умовах високої вологості. Матеріал міцний, пружний, здатний витримувати високі навантаження.
  • Мінеральна вата - пожежобезпечний матеріал, який не є сприятливим середовищем для утворення грибків і плісняви. Утеплювач допомагає підтримувати комфортну температуру в будь-який час року.

Чому ми?

Працюємо з 2001 року

Гарантія на монтаж - 5 років

Передоплата від 10%

Мобільний офіс 7 днів на тиждень

Виготовлення складних виробів

90% клієнтів рекомендують наc

Засклення балконів: як працює наша команда

У вартість послуги, що надається входить:

ЗамірЗамір

Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації. Крім того, тільки фахівець може оцінити конструктивні особливості конкретного вікна. Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації Консультація інженера-конструктора
Професійні рекомендації, точний розрахунок при виїзді на адресу клієнта і оформлення договору. Виготовлення від 5 днів
Стандартні прямокутні, кутові, радісно - наше виробництво дозволяє виготовити віконні системи будь-якого типу і кольору. доставка
Ми заздалегідь домовляємося з Замовником на зручний для нього день і час доставки. Транспортування здійснюється спеціально обладнаним автотранспортом. монтаж
Наші фахівці, при необхідності, проведуть демонтаж старого скління. Установка конструкцій проводиться з гарантією, фахівцями, які виконують таку роботу вже багато років. Вивіз сміття
Ми звикли залишати після себе порядок. Будівельне сміття і старі вікна, при бажанні клієнта, ми вивозимо самі.

Замовити скління з утепленням

Оформіть замовлення на внутрішнє утеплення балкона, скориставшись одним з перерахованих нижче способів. Після оформлення заявки через сайт або по телефону до вас приїде заміряє для точного розрахунку вартості по вашому проекту. Зверніть увагу, що при замовленні наших послуг через сайт ми пропонуємо безпрецедентні знижки!

  • Телефон: +7 (495) 744-00-77 (багатоканальний).
  • Викличте зморщок і вас чекає знижка на скління
  • Розрахуйте орієнтовну вартість на нашому калькуляторі і надішліть нам запит для уточнення даних і ціни.
  • Немає часу або незручно дзвонити? У заявці ви можете вказати свої контакти і точний час, коли наш менеджер зможе зв'язатися з вами.
  • Потрібен час подумати? Додайте наш сайт в закладки , Щоб легко знайти нас в наступний раз - ми надійна компанія!

Інші роботи з внутрішнього оздоблення та утеплення

Компанія «Домашній проект» надає комплекс послуг по внутрішній обробці балконів і лоджій :

Ми завжди готові до реалізації будь-яких Ваших ідей!

Дивіться також

Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

У наших групах ви знайдете найактуальніші новини, акції та фотографії наших робіт.

Скільки коштує засклити балкон (лоджію)?
Чому ми?
Немає часу або незручно дзвонити?
Потрібен час подумати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама