Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як оновити Яндекс браузер на телевізорі

  1. Завантаження і установка оновленого браузера Яндекс
  2. Особливості та переваги роботи з Яндекс-браузером на телевізорі Самсунг
  3. Як оновити Яндекс разом зі Smart TV

Завдяки смарт ТВ можна забути про походи до комп'ютера, щоб зайти в інтернет, адже тепер це можна зробити за допомогою телевізора. Пристрій поступово перетворюється на повноцінний комп'ютер, ще й з функцією показу телевізійних передач. Досить підключити інтернет, встановити браузер, і можна заходити в соц. мережі, дивитися фільми, перевіряти пошту і робити все те, що звикли доручати виключно ноутбука.

Але щоб всі функції працювали справно на телевізорі, як і на комп'ютері і телефоні, потрібно регулярно оновлювати програми. Зокрема, особливу увагу приділити браузеру, адже саме з його допомогою можна зайти інтернет і подивитися ту інформацію, яка цікавить користувача на даний момент. Якщо оновлень не робити, то незабаром почнуться проблеми з зависанням картинки і з'являться інші труднощі, що заважають нормальній роботі.

Завдяки смарт ТВ можна забути про походи до комп'ютера, щоб зайти в інтернет, адже тепер це можна зробити за допомогою телевізора Завантаження і установка оновленого браузера Яндекс

Найчастіше власники сучасних пристроїв з системою Смарт, не розуміють, як взагалі встановлюється браузер, не кажучи вже про те, як його оновити. Але насправді процедура проста, і легко здійсненна, адже сам розумний ТВ у всьому допомагає користувачам. Головне, бути сміливішими, і скористатися допомогою спеціальних програм, які зроблять все за користувача.

Розглянемо, як відбувається ця процедура на телевізорах Самсунг:

  • На пристроях цієї компанії встановлена ​​програма під назвою Smart Hub;

  • Далі потрібно перейти в магазин додатків, які пропонують завантажувати веб-браузери. Віртуальний магазин називається Samsung App TV, і його досить просто знайти в меню;

  • На кожному пульті дистанційного управління, який входить в стандартний набір комплектуючих до телевізійної системі, є кнопка шестигранної форми. Вона відкриває вхід в Samsung App TV, де і можна оновити Яндекс браузер на телевізорі;

Вона відкриває вхід в Samsung App TV, де і можна оновити Яндекс браузер на телевізорі;

  • Щоб не перемотувати всі варіанти, яких, варто сказати, досить багато, можна відразу вписати назву шуканого застосування, знову ж таки, скориставшись клавішами на пульті;

  • Вибравши, потрібно натиснути на «Ок»;

  • Відкриється опис, і якщо все влаштує, можна починати оновлення.

Як тільки завантаження буде закінчена, вже почне працювати нова версія браузера, яка дозволить вільно насолоджуватися інтернетом. Але з часом вийде чергове оновлення. Щоб не проходити весь шлях знову, можна змусити систему автоматично завантажувати і встановлювати новинки.

Особливості та переваги роботи з Яндекс-браузером на телевізорі Самсунг

Браузерна програма - це вихід у всесвітню мережу, яким тепер можна скористатися не тільки з телефону або комп'ютера, але і з телевізора. Браузери для ТВ мають такі ж особливості що і для інших пристроїв, але функціональний ряд трохи простіше, що й зрозуміло, адже телевізор не призначений для повноцінної роботи в мережі.

Проте, оновлення тв-браузера - це обов'язкова умова для його адекватної роботи. Якщо цю процедуру не проводити, то будуть страждати всі системи:

  • Зависає картинка, через що працювати дуже незручно;

  • З'являються різні глюки;

  • Телевізор погано відповідає на команди послані пультом.

Працюють програми браузерів за допомогою Flash-технології, тому, для того щоб браузер нормально функціонував, потрібно ще додатково встановити Флеш-плеєр. Він не входить в стандартну комплектацію ТВ Яндекс браузера, тому оновивши цю програму, потрібно обов'язково оновлювати плеєр, щоб була можливість повноцінно переглянути контент.

Крім того, в Яндекс браузері, встановленому на телевізорі Самсунг, є: Крім того, в Яндекс браузері, встановленому на телевізорі Самсунг, є:

  • Найсучасніша платформа Tizen;

  • Можливість підтримувати протокол HTML5;

  • Можливість працювати на WebKit-based.

Як оновити Яндекс разом зі Smart TV

Ще один шлях до того щоб оновити Яндекс браузер і Яндекс диск - повністю оновити всю прошивку. Як правило, вона вшита в телевізор, тому і оновиться, як тільки буде оновлена ​​вся прошивка. Повністю перепрошити програмне забезпечення можна за допомогою інтернету. Воно пройде автоматично, і вже через годину у вас буде прекрасне оновлене ПЗ.

Ось невелика інструкція для перепрошивки Смарт ТВ: Ось невелика інструкція для перепрошивки Смарт ТВ:

  • Натиснути на пульті клавішу «SETTINGS»;

  • Відкрити «Підтримка»;

  • Пункт «Оновлення»;

  • Перевірити наявність оновлення і оновити.

Поки проходить завантаження телевізор працює, і вимикати його не можна до тих пір, поки відновлення не встановиться. Тоді ТВ перезавантажиться і почне функціонувати вже в оновленому режимі.

А за компанію, розглянемо, як встановити таке популярне додаток, як Яндекс диск. Воно дуже зручно, тому що на ньому зберігається безліч музики, відео, фотографій і т.п.

Отже, як оновити Яндекс диск на ТБ: Отже, як оновити Яндекс диск на ТБ:

  • Перейти в меню і зайти в магазин додатків;

  • Знайти додаток Яндекс і завантажити його;

  • На вашу анкету, якщо немає аккаунта.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама