Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

«Бункер на колесах». Аргентинські ЗМІ обговорюють лімузини Путіна і Трампа

До цього російський Aurus виїжджав за кордон лише одного разу. Володимир Путін пересувався на ньому в Гельсінкі в липні цього року До цього російський Aurus виїжджав за кордон лише одного разу

Лімузин Володимира Путіна в Буенос-Айресі. Фото: Martin Acosta / Reuters

Аргентинські ЗМІ порівняли лімузини Дональда Трампа і Володимира Путіна. У Буенос-Айресі автомобілі назвали bestia, що в перекладі з іспанської означає «звір».

Про машину Трампа відомо досить багато. Це нова модифікація версії Beast від Cadillac: алюміній, сталь, титан і кераміка - майже 7 тонн броньованого корпусу, двері товщиною 20 сантиметрів і вагою, як біля дверей пасажирського Boeing. Товста сталева пластина захищає нижню частину від вибухів. Колеса будуть функціонувати навіть при розриві шин. Паливний бак покритий спеціальною піною. Салон герметичний на випадок біо- або хіматакі.

Крім того, для оборони у лімузина є сльозогінний газ і різнокаліберних зброю. Є автоматична система пожежогасіння, спецзамкі і камери нічного бачення, в салоні «кнопка паніки» на випадок НП. Також лімузин Трампа оснащений аптечкою, кисневим обладнанням і запасами крові на випадок екстреного переливання.

Aurus Путіна аргентинський телеканал TN назвав «справжнім бункером на колесах». Машина здатна протистояти великокаліберного зброї і вибухівки. Інформація про всі деталі лімузина тримається в найсуворішому секреті, підкреслюють журналісти.

видання Clarin нагадує про шестиметрової довжині, про набагато більш потужному, ніж у лімузина Трампа, двигуні, про те, що російський автомобіль президента легше американського на півтори тонни, а також про співпрацю з Porsche.

Технічно російський лімузин крутіше американського, каже заступник головного редактора проекту «Mail Авто» Юрій урюк:

До цього Aurus виїжджав за кордон лише одного разу. Російський президент пересувався на ньому в ході зустрічі з Трампом в Гельсінкі в липні цього року.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ru в ваші джерела новин?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама