Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Датчик рівня сипучих продуктів ЕСКОРТ ДБ-2

«Ескорт ДБ-2» - це модифікований датчик рівня палива з розширеними можливостями. Призначений головним чином для вимірювання рівня сипучих і порошкоподібних матеріалів з вмістом вологи, що не перевищує 25%. Принцип роботи пристрою аналогічний принципу роботи паливного датчика і дозволяє відстежувати динаміку зміни рівня наповненості бункера-ємності. Отримана з його допомогою інформація дозволяє вирішувати завдання обліку насіння, добрив, врожаю тощо.

Крім того, за рахунок обліку швидкості руху і обробленої площі ДБ-2 дозволяє контролювати норму висіву або внесення добрив при посіві, врожайність при комбінуванні, в тому числі складати карти розподілу висіву або врожайності в межах конкретного поля.

Ще однією корисною функцією є можливість оцінки середньої вологості продукту при кожному заповненні бункера (для цього буде потрібно штатний або додатковий дискретний сигналізатор рівня).

Вимірюване середовище сипучий продукти з вологістю не більше 25% Вид вихідного сигналу RS-485, частотний сигнал, аналоговий сигнал, імпульсний Роздільна здатність цифрового вихідного сигналу 0,1% Роздільна здатність аналогового вихідного сигналу 0,25% Діапазон частотного сигналу 300 ... 4395 Гц Точність вимірювання в робочій області, не гірше 10% Нелінійність характеристики, не гірше 1% Номінальна напруга живлення 9 ... 36В струм, не більше 30 мА Ступінь захисту IP67 Діапазон робочих температур, С від -60 до +85

Завантажити Firmware DB-2

Завантажити Конфігуратор DB-2

Завантажити Паспорт ДБ-2

Завантажити Рекламаційний акт

Завантажити Керівництво користувача ДБ-2

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама