Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити Лобзик HITACHI CJ90VST в інтернет-магазині СІТІЛІНК, ціна на Лобзик HITACHI CJ90VST (809728)

Схожі товари

Потужність 705 Вт Число ходів 850 - 3000 хід / хв Довжина ходу 20 мм Глибина різання (дерево) 90 мм Глибина різання (сталь) 8 мм Маятниковий рух є Тип маятникого руху 3-х ступеневу Регулювання положення опорної плити є Тип регулювання положення опорної плити вліво / вправо 45 ° Заміна ріжучого полотна без додаткових інструментів є Особливості регульована швидкість за допомогою диска, маятниковий режим роботи і балансування для плавного пиляння, корпус з високоміцного алюмінію, обрезиненная рукоятка, мінімальний радіус пропила 25 мм Тип електропіта ия від електромережі Довжина інструмента 228 мм Вага 2.2 кг Гарантія 36 міс. Сайт виробника www.hitachi.ru Країна виробник Китай Опис Лобзик HITACHI CJ90VST

Лобзик HITACHI CJ90VST - надійний інструмент, що поєднує в собі всі необхідні для ефективної роботи функції і демократичну ціну. Ручне регулювання швидкості руху пилки дозволяє підібрати зручний режим в залежності від матеріалу. Підошва виконана з алюмінію, її кут може бути відрегульований для виконання косих різів, допустиме значення - до 45 градусів. Лобзик HITACHI CJ90VST оснащений вбудованим вентилятором для моментального видалення тирси з області роботи. Вбудована система швидкої заміни пилки, що не вимагає використання інструменту. У комплект поставки входить кейс для зберігання і універсальна пилка - все необхідне для використання відразу після придбання. У конструкції присутній кнопка фіксації положення включення, для комфортної тривалої експлуатації.

Не знайшли потрібної інформації? Задайте питання експерту

Задати питання експерту

Олександр

Вибирав між Макіта 4329 і hitachi 90. Практика показала що Румунська збірка Макіта поступається кита ...

весь коментар

Тільки авторизовані користувачі можуть додавати фотографії.

Не знайшли потрібної інформації?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама