Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Отримуємо WebMoney нахаляву - чи можна заробити на WM-бонуси?

На одному сайті розгорнулася цікава дискусія на тему того, що автоматичних збирачів WM-бонусів не існує. Але вони існують! Років п'ять тому я особисто написав такий автоскладальників, але мова зараз не про це ...

Ліричний відступ: я писав свій збирач давно, коли сайти, які видавали бонуси в вебмані за відвідування, не вимагали введення "капчі" - спеціального коду, який відображається у вигляді картинки і, нібито, повинен бути зрозумілий людині і незрозумілий машині. Зараз практично всі сайти, які виплачують бонуси WMR, вимагають введення капчі.

Так ось, автоскладальники існують і сьогодні. Я перевірив це! Створив нову віртуальну машину, щоб запускати цей збирач в ізольованому середовищі, не побоюючись вірусів або крадіжки особистої інформації, і перевірив.

Результати ...

Результати, відразу скажу, не дуже. Залежно від швидкості інтернет-з'єднання, на те, щоб зібрати бонуси з 75 сайтів (а саме стільки їх у базі збирача на даний момент) потрібно від 10 хвилин. Сьогодні я встановив рекорд: трохи менше 10 хвилин.

Весь цей час вам потрібно сидіти за монітором і вводити символи з з'являється картинки Весь цей час вам потрібно сидіти за монітором і вводити символи з з'являється картинки. Так, це простіше, ніж заходити на кожен сайт вручну і вводити раз по раз свої реквізити. Але що отримується сума взагалі не може розглядатися як пристойний заробіток.

Отже, за 10 хвилин (в кращому випадку), я отримую приблизно 40 копійок. Чому так? Та тому, що левова частка сайтів видає помилки: то у них гроші скінчилися і виплатити нічим, то у них проблеми зі зв'язком (інакше кажучи, сайт перевантажений або недоступний), то код з картинки введений некоректно (а там іноді видається така каша, що навіть людині складно розібрати). В результаті з 75 сайтів бонуси збираються приблизно з 20-25. Це в кращому випадку. Я зібрав за 9,5 хвилин 40 копійок.

Хтось вважає, що збір бонусів підвищує рейтинг, так званий business-level, або просто BL Хтось вважає, що збір бонусів підвищує рейтинг, так званий business-level, або просто BL. Я можу з упевненістю повідомити, що, якщо він і підвищується, то точно не збором копійок. У сенсі, тут важлива сума угоди, ніж частота проведення угод. Десять перекладів по 100 рублів збільшують бізнес-рейтинг набагато краще, ніж тисяча перекладів по одному карбованцю. Втім, можете спробувати. Мій BL на момент написання цього поста становить 15. Це операції на загальну суму приблизно 200 баксів і 1000 рублів. Тобто, якщо отримувати по 40 копійок в день, то подібний BL ви заробите за допомогою бонусів Webmoney через 47,9 років (!).

Отже, середня цифра доходу від автоскладальників на даний момент: чотири копійки за хвилину. Максимум, який можна отримати на добу з одного WMID і гаманця - близько 40-50 копійок. Є, звичайно, один сайт, який видає реально круті бонуси: копійок по 30 відразу, але тільки раз в тиждень. У статистиці він не враховувався.

Загалом, автоскладальники WM-бонусів можуть принести дохід в 40 копійок за один день. Це дійсно безкоштовні гроші, які ви отримуєте нахаляву. Втім, ви як би працюєте (ви вводите капчи). Тобто отримуєте гроші за певний працю. Додамо сюди витрати на інтернет, вартість самого комп'ютера, витрати на електроенергію ... У будь-якому випадку виходить так, що ви витрачаєте більше, ніж заробляєте. Можна заперечити, що збір бонусів набагато прибутковіше, ніж, скажімо, відвідування форумів або читання статей, за що ви взагалі ніякого доходу не отримуєте. Якщо ви так вважаєте, то дістаньте калькулятор і порахуйте ще раз!

Якщо ви готові отримувати чотири копійки за хвилину, то за стандартний восьмигодинний робочий день ви повинні б отримувати 1920 WMR-копійок (майже двадцять рублів, вау!). Якщо припустити, що в одному місяці 22 робочих дні, то за місяць на WM-бонуси можна заробити величезну суму - цілих 422 рубля і 40 копійок !!!

І знаєте що? Я готовий платити в два рази більше. Я готовий платити тисячу рублів за місяць копіткої роботи! Тільки знайдіть мені ідіотів, які погодяться на такі умови.

Можливо, ви все ще вірите в казки. Той сайт, який я згадував, виплачує раз в тиждень від 30 копійок. Уявімо, що світ ідеальний: все 75 сайтів в базі збирача виплачують ті самі 30 копійок, а ви маєте супершвидкісний інтернет і навички блискавичної друку, витрачаючи на збір бонусів всього 10 хвилин. Що ж виходить? Виходить 225 копійок за хвилину. Або ж 1080 рублів за 8 годин роботи і 23760 рублів на місяць (22 робочих дня). Ця сума вже більш значна. Більш приваблива. І абсолютно недосяжна. Вона годиться тільки на те, щоб заманювати довірливих відвідувачів на сайти, які платять бонуси за відвідування.

Припустимо, що сайт платить 1 копійку за відвідування і кожну хвилину втрачає ще одну копійку на виплату бонусу. Дві копійки за хвилину і 2880 копійок на добу за майже півтори тисячі відвідувачів сайту. В місяць такої сайт витратить близько 864 рублів, але приверне більше 43 тисяч відвідувачів (а це збільшить позиції в рейтингу і конверсію відвідувачів в клієнтів). Вигідно? Ще б! Інакше вони не роздавали б бонуси.

Загалом, кінчайте страждати херней, маятися дурью і сподіватися на раптове збагачення за допомогою WM-бонусів. Частіше діставайте калькулятор і прораховують довгострокову перспективу. Користуйтеся своєю головою! Всім удачі і процвітання.

Краще маленький лайк і репост, ніж велике спасибі в коментах. З цієї причини коментарі вимкнені, а кнопки репоста - вас чекають. Користуйтеся, прошу :)

Чому так?
І знаєте що?
Що ж виходить?
Вигідно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама