Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

лазерна блефаропластика

  1. Переваги лазерної блефаропластики над класичною
  2. Методика проведення лазерної блефаропластики
  3. Реабілітація після лазерної блефаропластики
  4. Лазерна блефаропластика на апараті "DEKA Smart Xide DOT"
  5. Результати До і Після

Лазерна блефаропластика це пластика століття при якій всі класичні хірургічні маніпуляції замінені лазером

Лазерна блефаропластика це пластика століття при якій всі класичні хірургічні маніпуляції замінені лазером.

Лазерна блефаропластика дає чудовий естетичний ефект. Лазер коагулює кровоносні судини, в результаті чого втрата крові в процесі операції практично відсутня.

Лазерна методика блефаропластики значно скорочує період реабілітації, при цьому не залишаючи на шкірі ніяких слідів хірургічного втручання (при застосуванні технології DOT).

Переваги лазерної блефаропластики над класичною

  1. Швидке відновлення. Після лазерної блефаропластики дуже короткий реабілітаційний період. Первинне відновлення 2-4 дня.Полное відновлення настає після 6 -10 днів після операції.
  2. Мінімальна вірогідність інфекційних ускладнень. Блефаропластика лазерна, на відміну від хірургічної, є повністю безконтактним методом тому тканину видаляється пучком світла. Лазерний промінь знезаражує при впливі на тканину, все це виключає можливість потрапляння інфекції під час операції.
  3. М'який відновний період. Лазерний промінь одночасно коагулює судини, але при цьому в порівнянні з електрокоагуллятором, що не нагріває надмірно тканини операційного поля, мінімізує вцілому післяопераційне запалення, зменшує або повністю виключає утворення набряків і синців після операції, тим самим, значно пом'якшуючи і укарачівая реабілітаційний період. При операціях лазером в нашій клініці хірург коагулює навіть найменші капіляри, що максимально знижує виникнення синців.
  4. Кращий естетичний результат.
  5. Можливість обробки лазером кругового м'яза ока, делікатне випарювання (а не висічення як при хірургічної пластики) жиру дає більш закруглені лінії століття, і як наслідок - більш красивий кінцевий результат.
  6. Лазер може виробляти ідеально точні маніпуляції і робити дуже тонку пластику.
  7. Виключається ймовірність виникнення рубців при точковому впливі на тканину лазерним променем.
  8. Відсутність побічних ефектів і ускладнень типових для класичної блефаропластики.

Лазерна блефаропластика - може бути доповнена процедурою дермального оптичного термолиза або СО2 фракційного лазерного омолодження (DOT) дозволяє видалити надлишки шкіри з верхніх і нижніх повік, а також усунути дрібні зморшки.

Методика проведення лазерної блефаропластики

Лазерна блефаропластика проводиться під місцевою анестезією. Тривалість операції становить від півгодини до 2х годин.

В окремих випадках розріз робиться скальпелем. Ви запитаєте чому? Прийнято вважати, що розріз, зроблений гострим скальпелем, в кінцевому підсумку дає менш помітний рубець. Все інше робиться лазером.

Реабілітація після лазерної блефаропластики

Після блефаропластики пацієнт може повернутися додому.

Реабілітаційний період становить кілька днів.

Лазерна блефаропластика на апараті "DEKA Smart Xide DOT"

У нашій клініці лазерна блефаропластика і фракційне лазерне омолодження виконується на легендарному лазері компанії DEKA Smart Xide DOT визнаний «геній» фракційних технологи.

Процес дермального оптичного термолиза полягає у впливі лазерного випромінювання на шкіру в точковому режимі. Після випромінювання і проникнення лазера під шкіру спостерігається нагрівання тканини на різних глибинах, які можна контролювати, в залежності від того, яких шарів шкіри нам потрібно досягти. Поглинаючи енергію випромінювання лазера сформована зона нагрівається до фіксованої температури, вода випаровується, а в місцях впливу клітини руйнуються, не травмуючи шкірний покрив.

Ні яка блефаропластика і хірург не можуть видалити дуже дрібні зморшки, які нарівні з більшими турбують пацієнтів як в області століття, так і шкіри обличчя в цілому. В цьому випадку єдино можливим методом є дермальний оптичний термоліз (DOT), який повністю видаляє дрібні зморшки.

Результати До і Після

  • до

  • після

  • до

  • після

Ви запитаєте чому?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама