Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

!!! СРОЧНО !!! - Єфімов Віктор Олексійович

  1. біографія
  2. Заслуги і нагороди Єфімова Віктора Олексійовича
  3. Найвідоміші книги, лекції та виступи Єфімова Віктора Олексійовича

Єфімов Віктор Олексійович

Народився Віктор Олексійович Єфімов в 1948 році 18 травня. Проживав в Псковській області, після закінчення школи отримав золоту медаль. Після чого поїхав поступати в Ленінградський Державний університет на факультет фізики, де і отримав в 1971 році кваліфікацію радіофізика. Далі його навчання проходило у Вищій партійній школі, потім закінчив фінансово-економічний інститут в Ленінграді.

Воля Всесвіту

біографія

З 1971 по 1973 перебував на військовій службі, де отримав звання лейтенанта. По початку, працював у всеросійському науково-дослідному інституті імені Менделєєва Д.І.., За цей час там же захищав дисертацію і закінчив аспірантуру. Після чого з головою занурився в світ дипломатії та три роки був секретарем райкому КПРС в Ленінграді, а потім ще один рік в міськкомі КПРС. Закінчивши партійну діяльність, вступив на шлях підприємництва та пропрацював генеральним директором в «Міжнародному навчально-дослідному центрі розвитку малого підприємництва».

Майже шістнадцять років він пропрацював на різних посадах різних підприємств в сфері аграрного виробництва та переробної промисловості. У 1993 році перейшов на іншу роботу в комерційний банк «Текобанк», заступником директора. Там Віктор Олексійович пропрацював недовго, після чого перейшов в інший банк - «Лендбанк», де був вже віце-президентом. Далі його роботи змінювалися майже кожні два роки - це були АТ «Ленстройматеріали» (1994-1996), «Вітабанк» (1996) - глава правління та інші. У 2002- 2004 роках став до лав концептуальної партії «Єднання», де був першим заступником голови. За час роботи в партії навіть висунув свою кандидатуру на виборах губернатора в Санкт-Петербурзі, але виграти Віктору Олексійовичу, так і не вдалося.

Єфімов Віктор

Завдяки своїм знанням і високої кваліфікації, в 2005 році почав працювати ректором державного аграрного університету Санкт-Петербурга, де продовжує роботу, і до цього дня. Не дивлячись, на кризовий фінансовий стан, в якому знаходився університет, Віктор Олексійович не побоявся прийняти всі труднощі і взяти на себе відповідальність за нормальне функціонування і розвиток вищого навчального закладу. Він ретельно розробив план дій, за яким в першу чергу потрібно було зайнятися з удосконалення структури університету. Далі він ввів управлінський облік і спеціальну систему , По якій університет міг отримувати бюджетні кошти .

Єфімов В. А. Основи світоглядної безпеки

Заслуги і нагороди Єфімова Віктора Олексійовича

Завдяки його ретельності і відмінній роботі, Санкт-Петербурзький державний університет знову зміг «стати на ноги» і розвиватися. За все року роботи Віктора Олексійовича на посаді ректора університету знайшов величезну популярність і став одним з найкращих ВНЗ країни. Так як його робота була тісно пов'язана з молоддю, він велику увагу приділяв всілякому інтелектуальному і моральному розвитку студентів. Він намагався сформувати у молодих людей здоровий спосіб життя і звичайно ж естетичному вихованню. Так в 2006 році він став куратором інтелектуально-світоглядному молодіжному центрі. Проводив різні лекції і семінари з виховання у студентів самостійності, здоровий спосіб життя і жадобі до саморозвитку.

За час трудової діяльності Віктор Олексійович отримав безліч грамот, похвал, орденів і медалей за різні заслуги. У їх числі - за заслуги перед вітчизною, за заслуги проведення всеросійського перепису сільського господарства, за розвиток в Росії агропромислового комплексу. Золоті та нагрудні знаки за заслуги в стандартизації трудового відмінності.

Єфімов В. А. Ростов на Дону. 26 червня 2015 р

Найвідоміші книги, лекції та виступи Єфімова Віктора Олексійовича

Віктор Олексійович успішний керівник і чудова людина. Він величезну увагу приділяє здоров'ю , І є великим противником алкоголю і тютюну. І лише мріє, про те, що всі ці товари незабаром залишаться лише в музеях. Віктор Олексійович проводить безліч лекцій , Семінарів, а також займається написанням книг, серед яких :

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама