Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Книги про електромагнітні поля і випромінювання, захист людини, безпека життєдіяльності


Прилади контролю і захисту від електромагнітних випромінювань і полів (ЕМВ, ЕМП).
Прилади персонального захисту та промислової безпеки.
Розробка, виробництво, продаж.

КНИГИ про електромагнітні випромінювання і поляКНИГИ про електромагнітні випромінювання і поля

Б. Блейк Левітт
Захист від електромагнітних полів
Видавництва: АСТ, Астрель, 2007 р
М'яка обкладинка, 448 стор.
від видавця
Оскільки наше повсякденне життя неможливо уявити без електрики, то її неможливо уявити і без електромагнітних полів. Однак останні дослідження підтверджують те, про що вже давно говорять захисники навколишнього середовища: ці всюдисущі поля можуть створювати проблеми для нашого здоров'я. Ця дивовижна книга - найбільш повний джерело інформації, доступний пересічному читачеві. У ній розказано, як і де виникають електромагнітні поля (ЕМП), які захворювання можуть бути тісно пов'язані з ними і наскільки обмеженими можуть бути знання лікарів в цій області.
Детальний опис книги Придбати цю книгу в магазині OZON.ru Б Н. Н. Грачов, Л. О. Мирова
Захист людини від небезпечних випромінювань
Видавництво: Біном. Лабораторія знань, 2005 р
Тверда палітурка, 320 стор.
від видавця
Книга складається з двох розділів. Перший розділ присвячений електромагнітним випромінюванням, створюваним промисловими установками і побутовими приладами. У другому розділі розглядаються іонізуючі випромінювання як природного, так і штучного походження. Описано методи та засоби вимірювання електромагнітних полів, їх вплив на людину, способи захисту від ЕМ випромінювань. Розглянуто дію радіації на людину і біологічні об'єкти, дано оцінку генетичних наслідків опромінення. Наведено рекомендації щодо захисту від іонізуючого випромінювання здійснюватиме.
Книга може слугувати навчальним посібником при вивченні курсу "Основи безпеки життєдіяльності" у вищих і середніх навчальних закладах. Корисна фахівцям, які займаються проектуванням і експлуатацією пристроїв, що створюють ЕМ випромінювання, і об'єктів атомної енергетики.
Детальний опис книги Придбати цю книгу в магазині OZON.ru С. М. Аполлонскій, Т. В. Каляда, Б. Є. Синдаловский
Безпека життєдіяльності людини в електромагнітних полях
Видавництво: Політехніка, 2006 р
Тверда палітурка, 264 стор.
від видавця
Розглядаються медико-біологічні основи безпеки життєдіяльності людини в електромагнітних полях. Описано та систематизовано джерела електромагнітного поля штучного походження в області неіонізуючих випромінювань, розглянута електромагнітна обстановка в приміщеннях і в навколишньому середовищі, викладені концепції механізмів біологічної дії електромагнітного поля та клініко-фізіологічні аспекти прояви цієї дії, вказані методи і засоби захисту людини від впливу електромагнітного поля, засоби вимірювання параметрів електромагнітного поля і рекомендовані методи проведення моніторингу.
Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, аспірантів, наукових і технічних працівників, а також широкого кола читачів, які цікавляться проблемами безпеки людини в електромагнітних полях.
Детальний опис книги Придбати цю книгу в магазині OZON.ru В. С. Барсуков
Персональна Енергозахист. Засоби захисту від шкідливих випромінювань і не тільки
Видавництво: Амріта-Русь, 2004 р
Тверда палітурка, 288 стор.
від видавця
Ця книга для всіх, хто любить комп'ютер та іншу сучасну техніку, для всіх, хто готовий з нею спілкуватися і вдень, і вночі. Однак досягнення науково-технічного прогресу, роблячи наше життя все більш цікавою, приємною і привабливою, призводять, на жаль, до гіркого висновку: за все треба платити. А розплачуватися доводиться часом найдорожчим для людини - його здоров'ям.
Як же захистити свій організм, як зберегти своє здоров'я в складних сучасних умовах постійного впливу на людину шкідливих енергетичних і енергоінформаційних впливів ви дізнаєтеся з цієї книги.
Зміст книги побудовано на використанні новітніх досягнень в області захисту організму людини від шкідливих полів і неіонізованих випромінювань.
Книга представляє інтерес як для фахівців, що працюють в області забезпечення безпеки людини, так і для широкого кола читачів, які цікавляться сучасними можливостями зміцнення свого здоров'я, продовження життя і персонального захисту від впливу шкідливих полів з використанням нових біо-інформаційних технологій і технічних засобів.
Детальний опис книги Придбати цю книгу в магазині OZON.ru В. А. Гордієнко
Фізичні поля та безпеку життєдіяльності
Видавництво: Астрель, 2006 р
М'яка обкладинка, 320 стор.
від видавця
У книзі розглянуті основні наслідки впливу на навколишнє середовище фізичних полів різного походження. Наведено гранично допустимі рівні впливу цих полів на біологічні об'єкти, в тому числі на людину. Розглянуто основні, відомі на сьогодні наслідки впливу на навколишнє середовище фізичних полів різного походження (електромагнітних, акустичних, теплових, радіаційного випромінювання та ін.). Викладено сучасні принципи обмеження опромінення населення природними, техногенними та медичними джерелами, а також заходи захисту, в тому числі, в світлі існуючих норм безпеки.
Книга призначена для широкого кола читачів і особливо корисна студентам, викладачам та іншим фахівцям-екологам.
Придбати цю книгу в магазині OZON.ru А. Н. Павлов
Вплив електромагнітних випромінювань на життєдіяльність
Видавництво: Геліос АРВ
М'яка обкладинка, 224 стор.
від видавця
Навчальний посібник написаний на основі читаного однойменного спецкурсу; містить оригінальний матеріал, що відображає останні досягнення науки і не має аналогів.
Рекомендовано як навчальний посібник для студентів і аспірантів всіх вузів, де вивчаються курси `Безпека жізнедеятельності` і` Екологія`. Професійний інтерес представляє для студентів вузів зв'язку, медичних та сільськогосподарських вузів, крім цього може бути використана в різних системах післявузівської освіти, підвищення кваліфікації та для широкого кола читачів.
Придбати цю книгу в магазині OZON.ru Г. Малахов
Електромагнітне випромінювання і ваше здоров'я
Видавництво: Невський проспект, 2003 р
М'яка обкладинка, 128 стор.
від видавця
Сьогодні точиться чимало розмов навколо електромагнітних полів і випромінювань, про їх потенційної небезпеки для людини. Але, не дивлячись на те, що кожен з нас ще зі школи чув про ці явища, чіткого уявлення про них немає. А адже актуальність проблеми очевидна: навколо комп'ютери і мікрохвильові печі, стільникові і радіотелефони, лінії електропередач і антени, телевізори і холодильники - все це є джерелом електромагнітного випромінювання. Наскільки вона небезпечна для людини? Що зробити для зниження шкідливого впливу? Про це та багато іншого Г.П.Малахов розповідає на сторінках книги.
Придбати цю книгу в магазині OZON.ru

Наскільки вона небезпечна для людини?
Що зробити для зниження шкідливого впливу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама