Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як поміняти сім карту Водафон (МТС) на мікро або наносимо?

  1. Перший варіант - вирізати сім і нікуди не йти
  2. Як замінити сім карту на мікро або наносимо Водафон?
  3. нюанси

В сучасних девайсах вже не зустрінеш звичайну сім карту, тому як все прагне до зменшення, крім звичайно розміру екрану смартфона (хоча це окрема історія). Але виробники для економії місця під батарею зменшую практично все і сім карти не стали винятком. Першими зменшили розміри сім карти до мікро сім, звичайно ж, Apple, як в принципі родоначальники великої кількості інновацій, управління пальцями, управління голосом, та й сам Iphone перший, який вони презентували, є родоначальником всього прообразу смартфонів на даний момент. І при цьому, я не є власником і прихильником айфонів та іншої продукції Apple. Тут більшою мірою відіграє роль того, що вони можуть змінити світ, а всім іншим доведеться під них підлаштовуватися, як би це засмучує не звучало. І зараз купуючи новий смартфон Вам потрібно буде змінити сімку щоб вона фізично помістилася в новому девайсі.

І зараз купуючи новий смартфон Вам потрібно буде змінити сімку щоб вона фізично помістилася в новому девайсі

Перший варіант - вирізати сім і нікуди не йти

В принципі вирізати сім карту - досить проста справа, головне щоб був шаблон і вона була нового зразка з невеликими контактними майданчиками, але зараз такі рідко можна знайти. Але це можна реалізувати тільки якщо для вашого смартфона потрібно мікросім, якщо Вам потрібна наносимо карта, то краще буде сходити і забрати нову сімку тому як під час вирізання сім карти до розмірів нано - ви дуже сильно ризикуєте пошкодити саму сімку і для мобільних операторів це буде не заміна сім на нову через непридатність, а відновлення номера - а це вже більш складна процедура. І є варіант взагалі не отримати свій номер, тому поки він працює краще піти в сервісний центр Водафон, МТС і замінити її.

Як замінити сім карту на мікро або наносимо Водафон?

Варто сказати, що компанія Водафон досить лояльно ставиться до своїх клієнтів, якби ще й тарифи не піднімали щороку , То взагалі ціни їм би не було.

Але по суті ви знаходите будь-який магазин Водафон, записуєтеся на прийом за допомогою електронної черги далі озвучуєте проблему, потім вам на ваш телефон приходить смс з кодом, даний код ви говорите і показуєте працівникові і вам видають нову сім карту. І як тільки видана сім запрацює, стара відключиться. Тому для підтвердження вам необхідно мати сім карту в робочому стані, а також необхідно мати її з собою.

нюанси

Ціна - безкоштовно
Час на заміну - 2-3 хвилини (не рахуючи черзі, якщо така є)
Необхідно мати робочу сім карту!

Як замінити сім карту на мікро або наносимо Водафон?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама