Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно використовувати "рідке скло"? Ми дізнаємося для чого використовується рідке скло в гідроізоляції підлоги. Переваги і хитрість використання.

Легкість у застосуванні рідкого скла з мінімумом зусиль максимумом результативності   Гідроізоляція для підлоги «Рідке скло»: в яких випадках необхідно її використовувати, які інструменти будуть потрібні для роботи і який результат користувач отримає на виході Легкість у застосуванні рідкого скла з мінімумом зусиль максимумом результативності
Гідроізоляція для підлоги «Рідке скло»: в яких випадках необхідно її використовувати, які інструменти будуть потрібні для роботи і який результат користувач отримає на виході? Дотримання нехитрих правил технології приготування і нанесення розчину вбереже недосвідченого майстра від прикрих помилок. Види рідкого скла можуть бути представлені у вигляді натрієвого складу або водно-лужного розчину силікатів калію, а з докладною інформацією можна ознайомитися за посиланням http://megabud.com.ua/products/antifreez/liquid_glass/ . Калиевое скло може бути застосовано в промислових цілях для виробництва емалі, натриевое широко використовується в будівництві.
За своєю суттю і призначенням, рідке скло - густа текуча маса, яка є інгредієнтом, який в тандемі з цементом і піском утворює бетон з відмінними показниками стійкості до впливів грунтових вод, сезонних змін температур, будь-яких опадів. Саме тому для фундаментних робіт в розчин товарного бетону досвідчений забудовник додасть рідке скло з орієнтовного співвідношення 1 л рідини на 100 л готового розчину. Результат - фундамент і цоколь надійно захищені від вологи, згодом провокує появу на стінах цвілі і колоній грибка. Але точні розрахунки співвідношення повинні виконуватися тільки фахівцями з урахуванням зовнішніх чинників температури, вологості повітря і характеристик бетону з комплексом модифікаторів.
При вже існуючій проблемі затоплення підвалів або можливу загрозу - зовнішня і внутрішня обробка стін і підлоги складом вода / рідке скло створює бар'єр для вологи, який одночасно характеризується антисептичними властивостями.
Гідроізоляція рідким склом: переваги матеріалу і робочі хитрості
Часті опади у сукупності з вологістю повітря, широкий діапазон сезонних температур змушують шукати різні способи захисту бетону від впливу вологи. Рідке скло по суті - найбільш простий спосіб вирішення цієї проблеми: воно не токсичне, хімічно інертно, відмінно «прилипає» до майже будь-якій поверхні. Гідроізоляція підлоги рідким склом - оптимальне рішення з огляду на стійкості матеріалу до стирання.
Як працювати з матеріалом і що повинно бути під рукою (окремі випадки гідроізоляції підвалів):

  • Поверхня очищається від бруду, пилу, видаляється стара обробка і будь-які металовироби (шурупи або цвяхи). Обов'язково ретельно вимити підлогу і стіни, обробити антисептиком і дати просохнути;
  • Підготувати склад згідно з інструкцією, для нанесення на стіни зазвичай використовують кисті або валики. Для роботи з підлогою застосовується широкий шпатель на довгій ручці і аераційний валик для видалення бульбашок повітря.
  • Розчин наноситься смугами - паралельно однієї вибраної стіні на бетонну стяжку розчин виливається порційно, розрівнюється шпателем і по смузі прокочується голчастий валик. За один підхід бажано нанести шар на всю поверхню без сліпих зон.


Оскільки рідке скло швидко кристалізується, працювати бажано в парі і готувати розчин в тій кількості, яка планується виробити за короткий відрізок часу. Нанесення декількох шарів робить поверхню «непробивною» для вологи, стійкої до корозійних руйнувань і довговічною.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама