Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція ціна Київ, вартість

  1. В асортименті нашої компанії є різна за способом застосування гідроізоляція, ціна (Київ) якої завжди...

Бетон - матеріал пористий. Волога досить легко може проникнути в його глибини і зруйнувати його зсередини. Щоб убезпечити бетонну конструкцію від такого сумного результату, будівельники застосовують гідроізоляційні суміші. Суміші ці можуть мати різний склад. Одні з них призначені для змішування з рідкої бетонною масою. Інші навпаки наносяться на повністю застиглий бетон. Якщо на етапі будівництва потурбуватися про гідроізоляційних властивості конструкції не вийшло, не біда. Зробити зі звичайного бетону водостійкий можна і на більш пізніх етапах. Захистити бетонне будова від згубного впливу вологи зможе проникаюча гідроізоляція. Ціна (Київ) такої гідроізоляції приблизно така ж, як і вартість гідроізоляційних добавок для рідкого бетону.

Варто також відзначити хороший результат, який здатна забезпечити проникаюча гідроізоляція Варто також відзначити хороший результат, який здатна забезпечити проникаюча гідроізоляція. Ціна (Київ) якісної гідроізоляції досить висока. Але і ефект від неї буде приголомшливий. Проникаюча гідроізоляція здатна впровадитися в сухий бетон на метрову глибину. Таким чином, просочуванню води протистоїть не тільки зовнішній шар бетону, але і його глибинні пласти. Щоб домогтися такого ефекту, необхідно використовувати виключно якісну проникаючу гідроізоляцію. Ціна в Києві на такі будівельні матеріали може досить сильно варіюватися. Ціна гідроізоляції (Київ) буде залежати від ступеня її ефективності, дорожнечі складових компонентів і, звичайно ж, від роз- рекламування бренду. Чим якісніше і відоміший гідроізоляція, тим вище буде її вартість.

В асортименті нашої компанії є різна за способом застосування гідроізоляція, ціна (Київ) якої завжди виправдана високою якістю.

В каталозі реалізованих нами товарів є високоефективні добавки в бетон, рідка гума, ін'єкційна, обмазочна, проникаюча гідроізоляція. Ціна (Київ) нашої гідроізоляції цілком доступна українському споживачеві.

Ціна (Київ) нашої гідроізоляції цілком доступна українському споживачеві

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама