Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція фундаменту Техноніколь. Опис і застосування

  1. Склад і властивості
  2. Застосування обмазувальної гідроізоляції фундаменту

Гідроізоляція фундаменту Техноніколь

Гідроізоляція фундаменту Техноніколь

Обмазувальна гідроізоляція фундаменту

Обмазувальна гідроізоляція фундаменту

гідроізоляція фундаменту

[Натисніть на фото
для збільшення ]

Гідроізоляція - важливий і необхідний етап будівництва фундаментів. Грунтові води, контактуючи з бетоном, поступово руйнують його структуру, проникають всередину підвальних приміщень і є причиною виникнення біологічної і хімічної корозії бетону. Через підвищеної вологості також починають розмножуватися цвілеві гриби, які можуть завдавати шкоди здоров'ю людини.

Щоб уникнути перерахованих видів руйнувань, фундамент слід обробляти гідроізоляційними матеріалами. Гідроізоляція фундаменту Техноніколь - один з найпростіших, недорогих і надійних видів покриття, що перешкоджає проникненню вологи в структуру бетонних споруд.

Склад і властивості

Гідроізоляція фундаменту Техноніколь відноситься до ізоляції обмазувального типу. Це бітумні, бітумно-латексні мастики і бітумні емульсії на основі води.

До складу бітумних мастик входить нафтовий бітум, штучний каучук, мінеральні наповнювачі, цільові технологічні добавки і органічні розчинники.

Бітумно-латексні мастики мають полімерні добавки і зроблені без використання розчинників. Використовуються, в основному, для машинного безповітряного нанесення.

Бітумна емульсія, або праймер - мелкодисперсная бітумна пил, яка знаходиться у воді у вигляді суспензії і утворює водну емульсію. Призначений праймер для грунтування поверхонь перед нанесенням мастик, для внутрішніх робіт з гідроізоляції стін і інших поверхонь.

Гідроізоляції фундаменту Техноніколь призначені для обробки бетонних, цегляних, кам'яних, дерев'яних і металевих поверхонь з метою запобігання контакту з водою та іншими речовинами. Мастика утворює на стінах споруди герметичну плівку, стійку до механічних впливів і деформацій, здатну протистояти проникненню капілярної вологи і грунтових вод в структуру матеріалу. За рахунок спеціальних добавок-пластифікаторів мастика стає еластичною і не тріскається при негативних температурах і усадки фундаменту.

Застосування обмазувальної гідроізоляції фундаменту

Техноніколь випускає повністю готові до застосування бітумні розчини і емульсії, які наносяться холодним способом. Перед застосуванням мастику слід ретельно перемішати.

Поверхня необхідно очистити від піску, пилу і старих покриттів. Потім чисту поверхню обробляють бітумним праймером для підвищення міцності зчеплення мастики з матеріалом. Якщо значна кількість праймера вбралося в поверхню, слід нанести його повторно.

Техноніколь випускає повністю готові до застосування бітумні розчини і емульсії, які наносяться холодним способом. Перед застосуванням мастику слід ретельно перемішати.

Коли праймер повністю висох, на нього наносять бітумну мастику за допомогою кисті, валика або шпателя. Також можливо машинне нанесення бітумно-латексних мастик. Шар повинен бути рівномірним, не дуже товстим, щоб мастика не текла.

При роботі з бітумними мастиками, в складі яких є органічні розчинники, слід використовувати респіратор, так як вдихання парів летких розчинників може викликати інтоксикацію організму.

& copy Build-Chemi.ru. Захищено авторським правом

Мітки: фундамент підрозділ: гідроізоляція

технології

Новини

Читайте також

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама