Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція і утеплення даху гаража, будинку, складу

  1. Типи матеріалів для гідроізоляції

При влаштуванні даху гаража обов'язково потрібно провести гідроізоляційні роботи. На це є свої підстави: необхідно витримувати в приміщенні певну температуру, а це означає, що тут повинна задіяти також і теплоізоляція. Гідроізоляція також необхідна для того, щоб захищати саме приміщення від скупчення вологи, яке негативно впливає на автомобіль, приводячи до процесів корозії. Наші фахівці виконають покрівлю даху в Кривому Розі в кращому вигляді і за доступними цінами .

за доступними цінами

при влаштуванні м'якої покрівлі будь-якого об'єкту, що будується, в тому числі і гаража, необхідні 2 захисних шари - тепло - і гідроізоляція. А для того щоб запобігти утворенню конденсатних парів, тобто щоб дах гаража «дихала», стелиться пароізоляція - додатковий шар.

Гідроізоляція полягає в захисті поверхонь - і зовнішньої, і внутрішньої, даху від несприятливого впливу атмосферних опадів.

Гідроізоляційний шар розташовується в середині покрівельних шарів. Таким чином, гідроізоляція і утеплення покрівлі, проводитися повинні на початку ремонтних покрівельних робіт.

При цьому після того, як влаштована кроквяна конструкція, а також створена лати даху, спочатку покрівля утеплюється, а потім вже проводиться гідроізоляція. На сьогоднішній день для утеплення застосовуються різні матеріали, а саме:

  • пінополіуретан або ж спінений пінополістирол
  • скловата або плити вати кам'яної
  • рулонні вологостійкі матеріали.

В обов'язковому порядку проводиться закриття утеплювача з обох сторін: зверху необхідно укласти гідроізоляційний шар, а знизу - матеріал пароізоляції. Як матеріал для гідроізоляції можна застосовувати звичайну міцну товсту поліетиленову плівку.

Типи матеріалів для гідроізоляції

В даний час в якості гідроізоляційного матеріалу застосовується спеціальна плівка підпокрівельна. Вона є рулонним Мікроперфорована матеріалом, у неї є пори. За рахунок цих пір і забезпечується вентиляція водяних і конденсатних парів з повітря. Однак застосування такої плівки можливо тільки при влаштуванні горищних вентильованих приміщень, у яких похилі дахи.

Ще одним плівковим матеріалом є антиконденсатна підпокрівельна плівка, яка використовується для пристрою провітрюваних похилих дахів в гаражах. Особливість цього матеріалу в його складових, тобто віскози, здатної вбирати з повітря вологи. Такий матеріал застосовується, частіше за все, для облаштування покрівель з профнастилу.

Наступний вид гідроізоляційного матеріалу - це дифузійні мембрани. Їх особливість полягає в паропроникності, яка є дуже важливою, оскільки водяні пари, які утворюються в приміщенні, можуть досить швидко вивітритися. Такий матеріал застосовується для влаштування покрівлі будь-якого типу, незалежно від покрівельного покриття.

Завдяки шару пароізоляційного матеріалу для запобігання проникненню з повітря водяної пари в утеплювач, що є дуже важливим для експлуатації утеплювача, оскільки збільшує його термін служби.

Крім того, обов'язково необхідно використовувати з'єднувальні стрічки, які використовуються в якості стикових герметиків, забезпечують герметичне і щільне з'єднання швів гідроізоляційного і пароізоляційного матеріалу.

Цікаві статті

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама