Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція покрівлі


Головна ЮТА (Чехія)

Гідроізоляція та пароізоляція "JUTA" (ЮТА) розроблені для комплексного захисту будівель від вологи і конденсату. Їх застосування в будівництві дозволяє забезпечити комфортні умови проживання і надовго зберегти функціональні властивості утеплювача і конструкції будинку.

ФАКРО (Польща)

Компанія FAKRO - виробник гідроізоляції, представляє широкий асортимент гідроізоляційних і пароізоляційних плівок, створених для облаштування покрівлі, мансарди і горища.

ISOVER

ISOVER VARIO - гідроізоляція на основі поліаміду, використовувана в якості гідроізоляції та паробарьера. Матеріал являє собою принципово новий тип ізоляції зі змінною паропропускной здатністю.

Tayvek / ТАЙВЕК

Tyvek® - це високотехнологічний мембранний матеріал, вироблений компанією Дюпон, який поєднує в собі міцність, захисні властивості і високу паропроникність. Він складається з мільйонів тонких безперервних волокон поліетилену низького тиску, отриманих методом надшвидкісного формування і скріплених під впливом температур. Унікальна неткана структура матеріалу забезпечує паропроникність та, одночасно, захисні властивості по всій поверхні полотна.


ІЗОСПАН (Росія)

Комплекс будівельних мембран Ізоспан має широке застосування як підпокрівельна влагозащитная мембрана в утеплених покрівлях, а також для захисту утеплювача в конструкціях вентильованих фасадів з зовнішнім утепленням.


ТЕГОЛА (Італія)

Гідроізоляція цього виробника гарантує функціональність покрівлі, що означає здорову атмосферу в усьому будинку. Приміщення будуть відмінно ізольовані і захищені від будь-якого несприятливого впливу як зовнішніх, так і внутрішніх факторів.


Екобіо
(Італія)

Самоклеючі гідроізоляційні і ізолюючі стрічки, захищені металевою фольгою.


BRAAS / БРААС (Росія - Німеччина)

Гідроізоляція покрівлі Braas, пароізоляція покрівлі. Якість перш за все.

Краса сучасної покрівлі радує око, різноманітність дизайну будівель, їх фасадів і дахів часом притягує погляди і піднімає настрій. Однак, зовнішні покриття, що забезпечують естетику, часто не можуть забезпечити необхідного захисту внутрішніх приміщень будівлі від всіляких впливів шкідливих факторів навколишнього середовища. Щоб надійно захистити житло від несприятливих зовнішніх впливів сьогодні існує безліч різноманітних спеціалізованих ізоляційних матеріалів. Класифікуються ці матеріали, перш за все, по тому фактору, впливу якого вони покликані протистояти, виділяють гідроізоляційні, досить поширені тепло- і звукоізоляційні і, рідше зустрічаються, пароізоляційні матеріали. Вони застосовуються практично у всіх частинах будівлі, від гідроізоляції фундаменту, до тепло і пароізоляції покрівельних і стельових покриттів. Вибір різних матеріалів на цьому ринку сьогодні дуже різноманітний і залежить, перш за все, від ваших потреб і фінансових можливостей.

Гідроізоляцію і пароізоляцію застосовують для захисту покрівлі будівлі і його стін від попадання вологи із зовнішнього боку, протистояння утворенню конденсату в теплоізолюючих матеріалах, захисту від вітру і попадання пилу. Крім ізоляції дахів, незамінна вона і при захисті підвалу, несе фундаменту, житлових і підсобних приміщень цоколя. Різноманітність пропонованих на ринку гідроізоляційних матеріалів сьогодні поставить в безвихідь будь-якої людини. Для правильного підбору необхідного вам матеріалу найкращим рішенням буде звернутися за консультацією і монтажем до фахівців в цій області.


При нашому кліматі, особливо актуальною стає грамотна теплоізоляція, а в містах, додатково, і шумоізоляція. Це, як правило, ніздрюваті полімери, які, за рахунок укладеного в них повітря, володіють низькими тепло- і звукопровідними властивостями, дозволяючи вам економити теплоенергію і зберігати спокій і затишок рідної оселі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама