Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стін зсередини від компанії «Торговий Дім БХК»

Довговічність і міцність всіх будівель, будь то адміністративна будівля, виробничі склади або житловий будинок, безпосередньо пов'язані з рівнем захисту їх несучих конструкцій від шкідливого впливу вологи Довговічність і міцність всіх будівель, будь то адміністративна будівля, виробничі склади або житловий будинок, безпосередньо пов'язані з рівнем захисту їх несучих конструкцій від шкідливого впливу вологи. Дуже часто вогкість і, як наслідок, цвіль і грибок з'являються в приміщеннях через близькість розташування грунтових вод та інших зовнішніх факторів. Але набагато більш серйозну проблему представляють собою цикли заморожування і відтавання, корозія арматури призводять до руйнування конструкцій. Саме тому якісна гідроізоляція стін є одним з найважливіших завдань при облаштуванні надійного будівлі.

компанія «Акватрон-БХК» має величезний досвід в області виготовлення спеціальних гідроізоляційних матеріалів для вирішення даної проблеми. Ми пропонуємо клієнтам оптимальний вибір продукції для захисту бетонних, залізобетонних і цегляних стін від проникнення вологи.

Для захисту несучих елементів стін виконують роботи з нанесення проникаючої гідроізоляції. Такий спосіб має на увазі обробку поверхонь розчином на основі сухих сумішей з портландцементом, піском і комплексом хімічних компонентів. Перевага в тому, що не потрібно попередньо вирівнювати поверхню підстави, а примикання і стики можна закладати шовними розчинами.

При цьому технологія нанесення матеріалів зсередини і зовні стін багато в чому схожа.

Як правило гідроізоляційні роботи проводять з внутрішньої сторони стін приміщень у випадках:

  • Коли конструкція розташовується нижче рівня землі (в підвалах, тунелях і т.д.);
  • Якщо приміщення експлуатується в умовах підвищеної вологості (автомийки, санвузли, ванні кімнати, душові тощо).

Для досягнення найкращого ефекту, гідроізоляційні роботи зсередини приміщень повинні здійснюватися разом зі своєчасною гідроізоляцією фундаменту будівлі. У цьому випадку вдасться уникнути вогкості в квартирах, а також появи води, грибка, цвілі і корозії конструкцій в підвалах.

купити продукцію за оптимальними цінами можна у наших офіційних дилерів. З усіх питань звертайтеся, будь ласка, за номерами телефонів, вказаними на нашому сайті.

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, за номерами телефонів, вказаними на нашому сайті

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама