Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляційні роботи

  1. Гідроізоляція проникаючої дії

Гідроізоляція проникаючої дії   Роботи по влаштуванню проникаючої гідроізоляції виконуються компанією Альянс із застосуванням гідроізоляційних пенетрирующих матеріалів АрмМікс, що дозволяє гарантувати дійсно високу якість робіт

Гідроізоляція проникаючої дії

Роботи по влаштуванню проникаючої гідроізоляції виконуються компанією "Альянс" із застосуванням гідроізоляційних пенетрирующих матеріалів АрмМікс, що дозволяє гарантувати дійсно високу якість робіт. Ще один позитивний момент, вигідно відрізняє нас від наших конкурентів - ми беремося практично за будь-які обсяги гідроізоляційних робіт.

Мінімальний обсяг - 5 квадратних метрів !!!

Наша фірма займається гідроізоляцією всіх типів конструкцій готова дати Вам як безкоштовну консультацію щодо застосування наших гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії , Так і здійснити роботи з гідроізоляції підвалу, фундаменту, підлоги, покрівлі, стін і т.д. Вартість всіх типів гідроізоляційних робіт залежить від дуже багатьох чинників, у зв'язку з цим ціна на гідроізоляцію обмовляється окремо за нижче вказаними телефонами.

Вартість всіх типів гідроізоляційних робіт залежить від дуже багатьох чинників, у зв'язку з цим ціна на гідроізоляцію обмовляється окремо за нижче вказаними телефонами

Безперервне вплив води тягне за собою необоротне руйнування бетону, цегли і навіть каменя. Захист від впливів води - надзвичайно важлива умова збереження і довговічності споруд і будівель. Величезну роль відіграє якість матеріалів і грамотно виконана робота по гідроізоляції фундаментів, підлог, покрівель і т.д. і т.п.

Саме поняття гідроізоляції має на увазі прийняття різних заходів для захисту будівельних, як правило бетонних, споруд від руйнівного впливу вологи, так як вода, як відомо, є універсальним розчинником і здатна за короткий період порушити міцність будь-якої будівельної конструкції, від фундаменту до покрівлі. Тому важливо серйозно і професійно поставитися до гідроізоляційних робіт вже на початковому етапі будівництва.

Перелік гідроізоляційних робіт, успішно виконуються нашою організацією з застосуванням нами ж розроблених професійних матеріалів для пристрою проникаючої гідроізоляції:

  1. Пристрій гідроізоляції бетонної підлоги як промислового, так і побутового призначення з можливістю згодом укласти стяжку підлоги, в тому числі гідроізоляція теплої підлоги у ванній, санвузлі і т.д. Гідроізоляція бетонних підлог здійснюється за допомогою гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії АрмМікс.
  2. Гідроізоляція зовнішніх цегляних, бетонних або дерев'яних стін, стін з пористих бетонів (пінобетону, гадобетона, пінополістиролбетону, керамзитобетону і т.д.), гідроізоляція вимощення, закладення тріщин в отмостке, а також внутрішня гідроізоляція стін спеціальної сануючої гідроізоляційної тонкошарової (0,8- 1 мм) штукатуркою
  3. Пристрій гідроізоляції фундаменту (захист від грунтових вод) - гідроізоляція фундаменту з попередньою обробкою антисептичними складами для запобігання утворенню грибка і цвілі. Тонкошарова пенетруюча гідроізоляція фундаменту в котеджах, дачних будиночках, гаражах і т.д. і т.п. - надійний захист фундаменту від води і вогкості, як наслідок - цвілі і грибка.
  4. Зовнішня і внутрішня гідроізоляція підвалу і цоколю (як стать, так і стіни). Захист підвалу від води полягає в гідроізоляції стін підвалу зсередини і зовні. Пристрій гідроізоляції підвалів і цокольних приміщень здійснюється за технологією торкретування за допомогою матеріалів АрмМікс.
  5. Гідроізоляція дахів, гідроізоляція покрівлі проникаюча цементно-піщана. Гідроізоляція покрівлі як методом напилення поліуретанів, так і можливе укладання рулонного або обмазувальної гідроізоляції.
  6. Гідроізоляція басейнів і водойм з обов'язковою профілактичної антисептичної протигрибкової обробкою підстави. Нанесення проникаючої гідроізоляції басейнів здійснюється за допомогою спеціальної пневмоустановки.
  7. Гідроізоляція ванної кімнати (стіни і підлогу), гідроізоляція санвузлів, ванн і душових кабін
  8. Зовнішня і внутрішня гідроізоляція стін і стиків між фундаментом і стінами за допомогою гідроізоляційних ремонтних складів і гідроізоляційної пенетрирующей штукатурки "АрмМікс-ШБ Гідроштукатурка".

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама