Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити гідроізоляційну плівку, відмінна гідроізоляція покрівлі. Пароізоляційна плівка

  1. паробар'єр

При покрівельних роботах велика увага повинна бути приділена захисних заходів. Адже від цього буде залежати надійність і довговічність не тільки матеріалів покрівлі, але і всієї будівлі . Захист від проникнення води і снігу, а також від випаровування вологи зсередини, забезпечать рулонні гідро-, пароізоляційні матеріали, які представляють собою склотканини, стклохолсти і поліестерні покриття.

Вони призначені для створення захисної прошарку, як із зовнішнього боку покрівлі, так і з внутрішньої і забезпечують сухість горищного приміщення. У нашому інтернет-магазині «Проком» представлені 2 види плівки - гідроізоляційна і пароізоляційна. Необхідно розуміти в чому їхня відмінність.

При покрівельних роботах велика увага повинна бути приділена захисних заходів

Захист від вологи зовні

Щоб не пропустити попадання вологи в підпокрівельний простір з вулиці, застосовуються гідроізоляційні матеріали. Саме дахове покриття несе захист від опадів, але вологі пари все одно просочується через нього після дощу або під час туману. Тому повна гідроізоляція покрівлі забезпечується застосуванням плівкового матеріалу. Адже якщо не захистити теплоізоляційний шар, то взимку через вологу він може обледенеть, а це загрожує зниженням температури в приміщенні.

Гідроізоляційна плівка має такі властивості:

  1. захищає теплоізоляцію від попадання вологи зовні;
  2. має пористу структуру, здатну виводити вологі пари з утеплювача, що потрапили випадково;
  3. енергозберігаюча;
  4. зручний кріплення плівки, завдяки липкій стрічці по краях.

Переконавшись в якості даного матеріалу, купити гідроізоляційну плівку не складно. Досить звернутися в наш інтернет-магазин «Проком», що знаходиться на Україні!

паробар'єр

У кожному приміщенні досить парів, так як вариться їжа, працюють зволожувачі, праски, дихають люди, а ще є ванна! Вентиляція не може виводити пари повністю. Особливо це актуально для мансардних приміщень. Тому, щоб захистити теплоізоляцію зсередини, використовують паробар'єр. У нашому інтернет-магазині представлена ​​пароізоляційна плівка, купити яку можна, зв'язавшись з консультантом.

Основні характеристики:

  • міцність;
  • гігроскопічність;
  • теплозбереження.

Дуже добре підходить для цих цілей фольгированная пароізоляційна плівка, ціна якої трохи вище, але вона, крім захисту від пара, прекрасно зберігає тепло в приміщенні.

купити для навісу або забору профнастил , Пароізоляційні плівки не складе труднощів. Оформіть замовлення на сторінці procom.ua, а доставка, яка здійснюється по всій Україні будь-яким перевізником і Донецькій області транспортом компанії, не змусить вас довго чекати!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама