Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити гідроізоляцію і пароізоляцію для покрівлі в Мінську

  1. застосування гідроізоляції
  2. Особливості гідроізоляції під металочерепицю
  3. Види гідроізоляційних плівок
  4. Критерії вибору покрівельної гідроізоляції

Основне призначення гідроізоляції - захист теплоізоляції і всіх елементів   покрівельного (стінового) пирога   від можливого проникнення атмосферної вологи, а також безпечне видалення зайвої вологи з підпокрівельного простору назовні

Основне призначення гідроізоляції - захист теплоізоляції і всіх елементів покрівельного (стінового) пирога від можливого проникнення атмосферної вологи, а також безпечне видалення зайвої вологи з підпокрівельного простору назовні. Здатність пропускати через себе зайву вологу назовні називається паропроникністю. Чим більше паропроникність, тим більша кількість вологи може пройти через гідроізоляційну плівку назовні. У сучасних високотехнологічних гідроізоляційних плівках паропроникність досягає 3000 мл. на добу на квадратний метр.

Основними перевагами гідроізоляції є:

  • Надійний захист від утворення конденсату.
  • Збереження і довговічність покрівельного матеріалу.
  • Забезпечення комфортного вологісного режиму та мікроклімату в приміщенні.

застосування гідроізоляції

Пароізоляційні мембрани запобігають проникненню пари з приміщень в конструкції стін і покрівлі. Тип матеріалів таких плівок характеризується практично нульовий паропроникністю.

Облаштування покрівельної гідроізоляції дозволяє вирішити дві важливі задачі:

  • запобігти утворенню конденсату на покрівельному покритті;
  • уникнути капілярного проникнення талої води всередину покрівлі в холодну пору року, особливо, якщо на даху довгий час лежить сніг.

Утворення конденсату характерно для будь-якого металевого покрівельного покриття. Єдиним винятком є ​​фальцеві покрівлі, які безпосередньо примикають до обрешітки. Така особливість конструкції дозволяє обійтися без гідроізоляції. Що ж стосується будь-якої профилированной покрівлі, то утворюється конденсат може стати причиною протікання в приміщенні і мокрих стель. З метою максимального захисту даху від даних явищ між латами і профільованими листами укладається гідроізоляційний шар.

Особливості гідроізоляції під металочерепицю

Для покрівель з металочерепиці застосовуються антиконденсатні і мембранні гідроізоляційні плівки. Використовувати в якості гідроізоляції рулонні матеріали на бітумній основі або на основі мастики не можна. Обов'язково виконуйте всі вимоги та рекомендації фахівців - це дозволить уникнути протікання і руйнування даху.

Укладання гідроізоляційного шару між латами і профільованими листами проводиться безпосередньо перед укладанням покрівельного покриття. При цьому необхідно заздалегідь визначитися з товщиною шару і видом гідроізоляції.

Види гідроізоляційних плівок

Ціна на підпокрівельні гідроізоляційні плівки залежить від багатьох факторів, один з яких - тип будови. На будівельному ринку можна зустріти три основні види плівок:

  • класичні (вимагають двухконтурной вентиляції);
  • супердифузійні мембрани з високою паропроникністю (одноконтурна вентиляція між покрівельним покриттям і мембраною);
  • антиконденсатні (виготовляються з особливого вологопоглинаючого матеріалу, здатного зберігати високі експлуатаційні характеристики навіть при високій вологості).

Критерії вибору покрівельної гідроізоляції

При покупці матеріалу для гідроізоляції заздалегідь продумайте, який варіант більш ефективний для даху споруди: подкровельная гідроізоляційна плівка або дорожча мембрана, яка не потребує створення вентиляційного зазору.

Якщо Ви вирішили купити гідроізоляційну плівку в Мінську або інших містах Білорусі, пам'ятайте, що використання даного матеріалу обов'язково вимагає наявності вентиляційного зазору. В іншому випадку випаровується волога буде конденсуватися на плівці, приводячи до пошкодження утеплювача. Фахівці радять монтувати контрбрус поверх гідроізоляційного шару на кроквах. Дана операція проводиться перед монтажем обрешітки і дозволяє створити гарантований зазор для вивітрювання вологи.

Більш дорогі пароізоляційні мембрани можуть безпосередньо примикати до утеплювача і ефективно виводити зайву вологу завдяки особливій конструкції. При виборі відповідного варіанту гідроізоляції обов'язково проконсультуйтеся з фахівцем, який врахує всі особливості покрівлі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама