Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обмазувальна гідроізоляція в Мінську, купити Гідроізол Техноніколь недорого

Для швидкого пошуку необхідного товару в розділі, скористайтеся фільтром!

Обмазувальна гідроізоляція - надійний спосіб забезпечити захист для фундаменту і покрівлі, а також різних ємностей Обмазувальна гідроізоляція - надійний спосіб забезпечити захист для фундаменту і покрівлі, а також різних ємностей. Незаперечною перевагою складу є легкість його нанесення, досить мати під рукою валик або пензель, ніяких спеціальних навичок вам не буде потрібно.

принцип нанесення

Завдяки своїй рідкій структурі, обмазочна гідроізоляція глибоко проникає в поверхню, закупорюючи всі мікротріщини і порожнини, затвердевая, що забезпечує монолітність матеріалу, а значить, більш довгий термін служби. В результаті такої обробки, на поверхні утворюється плівка, що захищає матеріал від впливу вологи.

переваги гидроїзола

Маючи таку перевагу, як плинність і здатність заповнювати собою всі ніші і порожнечі, нанесений склад не витримує розривних навантажень. Щоб прибрати цей недолік, часто використовують стеклохолст або склосітку для додання міцності на розрив.

Варто пам'ятати, що матеріали, використовувані для покрівлі та для фундаменту (або будь-який інший конструкції, поглиблювати в землю) - це різні матеріали, відмінністю яких буде кількість змісту полімерів, що впливають на еластичність, морозостійкість, стійкість до УФ-променів.

Найвищі показники всіх перерахованих характеристик будуть у матеріалів для покрівлі, але знову ж таки, є вибір між професійною лінійкою матеріалів і матеріалами, призначеними для побутового використання, при будівництві приватних будинків.

застосування:

  • Покрівельна - підсилює гідроізоляційні властивості в місцях стику різних елементів (вентиляції, водовідведення, парапету і т.д.). В основному застосовується разом з покрівельними матеріалами, в якості додаткового шару.
  • Звичайна - використовується в якості гідроізоляції фундаменту всіх видів, а також для корозійної захисту труб і інших споруд, поглиблених в землю. Варто відзначити, що існують склади для внутрішніх приміщень, на водній основі, вони відмінно підходять для підлог у ванних кімнатах і санвузлах.

ТехноНІКОЛЬ відмінно підійде для великих промислових і громадських об'єктів, АкваМаст використовується переважно в приватному будівництві. Товари останнього виробника мають дуже багато різних фасовок, в тому числі і дрібних, які дозволяють не переплачувати, а купувати точно необхідний обсяг. На кожній банці є інструкція із застосування.

Пам'ятайте, що перед нанесенням гідроізоляції, поверхня необхідно підготувати і погрунтувати праймером .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама