Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Потрібна гідроізоляція фундаменту рідкої гумою? Вам до нас!

  1. Гідроізоляція фундаменту рідкої гумою - швидко та економічно

Вам знадобилася високоякісна гідроізоляція фундаменту рідкої гумою, але ви не знаєте, до кого звернутися? Потрібна консультація професіонала? Хочете дізнатися, які матеріали підійдуть саме вам? В такому випадку ви звернулися точно за адресою! Група компаній «Партнер-Строй» пропонує вашій увазі широкий перелік послуг. У своїй роботі ми використовуємо тільки новітні матеріали, що дозволяє нам гарантувати своїм клієнтам найвищу якість!

Для гідроізоляції фундаменту рідкої гумою рекомендуємо застосовувати бітумну мастику Євромаст. Як при новому будівництві, так і при реконструкції існуючого фундаменту. Якісно виконана зовнішня гідроізоляція фундаменту забезпечує надійний захист від проникнення вологи в підвал.

Що являє собою рідка гідроізоляція фундаменту? Це передова технологія для створення надійного і довговічного безшовного покриття при будівництві або ж реконструкції фундаменту. Як показує практика, використання бітумної мастики «Євромаст» дозволяє домогтися найкращого результату при порівняно невисоких витратах.
Що являє собою рідка гідроізоляція фундаменту

Варто звернути увагу, що ультрасучасна рідка гідроізоляція фундаменту, яка виконується із зовнішнього боку фундаменту, забезпечує чудовий захист підвалу від проникнення вологи. Крім того, гідроізоляція фундаменту рідкої гумою дозволяє здійснювати індивідуальний підхід до кожного окремого проекту, за рахунок чого вона може застосовуватися для наступних видів комплексів:

  • житлові;
  • суспільно-адміністративні;
  • торгові;
  • промислові.

Для такої гідроізоляції може застосовуватися двухкомпонентная або однокомпонентна бітумно-полімерна мастика Євромаст.

Гідроізоляція фундаменту рідкої гумою - швидко та економічно

Одно-і двокомпонентна бітумно-полімерна мастика відрізняється високою екологічністю, тому не завдає жодної шкоди ні людині, ні навколишньому середовищу. Крім цього, гідроізоляція фундаменту рідкої гумою є простим завданням, для виконання якої потрібно не більше 2-3 фахівців, забезпечених необхідними технічними засобами. Це дозволяє істотно скоротити витрати на створення водовідштовхувального шару.

Потрібна була високоякісна рідка гідроізоляція фундаменту? У цьому вам допоможе Група Компаній «Партнер-Строй». Спеціально для вашої зручності ми створили зручний веб-сайт, на якому ви знайдете докладний опис товару і технології Euromast, а також розцінки і контактну інформацію. Довірте гідроізоляцію вашого фундаменту майстрам своєї справи, і ви не прогадаєте!

Потрібна консультація професіонала?
Хочете дізнатися, які матеріали підійдуть саме вам?
Потрібна була високоякісна рідка гідроізоляція фундаменту?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама