Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт і гідроізоляція м'якої покрівлі, монтаж рулонної гідроізоляції дахів, за світовими стандартами

Багато сучасні житлові і виробничі будівлі обладнані рулонними бітумними покрівлями, які ще називають м'якими або наплавляемие покрівлі. Рулонний гідроізоляція плоского даху має термін служби який варіюється від 5 до 25 років. в залежності від виду і якості використовуваної гідроізоляції.

Від надійності та водонепроникності гідроізоляції покрівлі залежить якість і справність даху в цілому і як наслідок затишок в домі. Саме з цієї причини роботи по влаштуванню гідроізоляції дахів слід довіряти тільки перевіреним професіоналам, в іншому випадку Ви ризикуєте просто викинути гроші на вітер і надалі зіткнутися з неприємним ремонтом гідроізоляції. При виборі м'якої рулонної покрівлі необхідно звертати увагу на якість і терміни служби гідроізоляції. Якісну покрівельну гідроізоляцію важко придбати на ринку, краще це робити в спеціалізованих компаніях, які надасть всі сертифікати якості, що підтверджують надійність і відповідність рулонної гідроізоляції.

Сучасна бітумна гідроізоляція покрівлі виготовляється з рулонних бітумних матеріалів, причому бітум використовується модифікований з добавками СБС, АПП - модифікатори, в якості основи застосовується склотканина, поліестер або стеклохолст, що в сукупності забезпечує високу надійність рулонної покрівлі. Монтаж гідроізоляції (приклеювання покрівельного матеріалу) проводиться із застосуванням газових пальників. М онтаж і ремонт м'якої покрівлі вимагає попередньої підготовки підстави покрівлі, як правило підставу обезпилюється і обробляється праймером. В якості основи під рулонну гідроізоляцію покрівлі може використовуватися цементна стяжка, шар жорсткого нанести утеплювача на основі базальтового волокна або ЦСП плита. При цьому основа повинна забезпечувати необхідний ухил покрівлі для того, щоб з усією площі даху вода стікала до водостічних скапперам, слив і воронок. Необхідно також запланувати і шар пароізоляції, яка істотно збільшує термін служби покрівлі і підвищує ефективність теплоізоляції. Слід звернути увагу на те, що в будинках з правильно утепленими покрівлями значно підвищується комфорт і знижуються витрати на опалення.

Ремонт рулонної покрівлі: Будь-який дах, з плином часу втрачає свій первинний вигляд, з втратою зовнішнього вигляду йдуть процеси старіння покрівельної гідроізоляції. Рулонний покрівля (м'яка) не є винятком і так само з часом старіє. В силу старіння гідроізоляції, недбалої експлуатації покрівлі, постійного впливу на гідроізоляцію зовнішнього агресивного середовища (ультра-фіолетового випромінювання, перепади температур з +50 до -40 і т.п.) м'яка (рулонний) покрівля вимагає виконувати періодичний огляд і ремонт. Іноді ремонт гідроізоляції відкладається і в таких випадках, стан даху починає сильно погіршуватися, що призводить до збільшення протікання і в цьому випадку з'являється гостра необхідність заміни гідроізоляції покрівлі. Рулонну покрівлю необхідно періодично обстежувати, проводити ремонт ненадійних ділянок покрівлі. при обстеженні (обслуговуванні) покрівлі ретельно перевіряється станом парапетів, витяжок, зливів, скапперов, примикань, перевіряється стан стяжки. Своєчасно проведений ремонт гідроізоляції м'якої покрівлі, вимагає незначних витрат, проте здатний збільшити терміни експлуатації рулонної даху і дасть час накопичити коштів для проведення капітального ремонту гідроізоляції.

В процесі монтажу або ремонту гідроізоляції покрівлі необхідно приділяти особливу увагу захисту парапетів, примикань до стін і різних вент. ватажком, забезпечивши їх герметичність і надійність. Крім того, слід усувати порожнечі, що утворилися (повітряні бульбашки) відстежити наявність ухилу покрівлі. У загальних рисах при локальному ремонті гідроізоляції оцінюється ступінь зносу покрівельного килима, визначаються обсяги необхідних ремонтних робіт. Виконати ремонт гідроізоляції самотужки не завжди можливо, в таких випадках Ви завжди можете покластися на участь та підтримку з боку фахівців нашої компанії.

Локальний ремонт м'якої покрівлі напевно ближче до сезонного обслуговування покрівлі та може являти собою установку латок і усунення повітряних бульбашок (здуття м'якої покрівлі), даний ремонт гідроізоляції націлений на профілактичні роботи, які не мають прямого впливу на протікання покрівельної гідроізоляції, однак такий підхід забезпечує належну довговічність покриття покрівлі. Якщо протікання вже трапилися, визначити місце протікання досить нелегко і в цьому випадку локальний ремонт гідроізоляції можна розглядати лише як варіант, який дозволяє отримати час, необхідний для накопичення коштів, які здатні забезпечити повноцінний і якісний ремонт гідроізоляції м'якої покрівлі в найближчій перспективі.

Ремонт здуття м'якої покрівлі:
Одним з найбільш слабких місць м'якої покрівлі з бітумної гідроізоляцією є здуття їх ще називають "бульбашки" Здуття гідроізоляції покрівлі призводять до розгерметизації швів м'якої покрівлі і як наслідок, протікання не змушують на себе чекати, протікання покрівлі ведуть до накопичення вологи в покрівельному пирозі, в цьому випадку волога руйнує конструкцію покрівлі та призводить до додаткового утворення здуття гідроізоляційного килима. Всі ці процеси сильно скорочує термін служби всього даху в цілому. Ще однією причиною утворення здуття рулонної гідроізоляції плоских дахів є волога (конденсат), який утворюється в покрівельному пирозі, а коли температура навколишнього середовища підвищується, при прогріванні даху сонцем, волога випаруються і спучує гідроізоляцію. Для рішень проблеми здуття гідроізоляції встановлюють вентиляційні аератори або монтують вентильований гідроізоляцію. Ще є альтернатива піти від бітумної гідроізоляції і провести капітальний ремонт покрівлі із застосуванням пвх або ТПО мембрани, в іншому випадку постійний ремонт з установкою латок на дах не втече від. При влаштуванні латок на гідроізоляції м'якої покрівлі гарантія на відсутність протікання не дається, це пов'язано з технологічними тонкощами при влаштуванні м'якої покрівлі.

Гарантії: на пристрій і ремонт гідроізоляції плоских дахів ми даємо гарантію від 1 до 3-х років - Гарантійний термін на ремонт або монтаж гідроізоляції залежить від використовуваних матеріалів і виду ремонту покрівлі. На новобудовах або приміщеннях з капітальним ремонтом гарантія на гідроізоляцію покрівлі дається до 3х років, в деяких випадках до 5і.

Особливості рулонної бітумної покрівлі:

  • Стандартна гарантія на гідроізоляцію м'якої рулонної даху становить 3 роки. Багато сучасні житлові і виробничі будівлі обладнані рулонними бітумними покрівлями, які ще називають м'якими або наплавляемие покрівлі
  • Термін служби бітумної покрівлі варіюється від 5 до 25 років. Залежно від класу обраного матеріалу.

  • Можливість ремонту м'якої покрівлі без знімання старої гідроізоляції. Можливість локального ремонту м'якої покрівлі.

  • Гарна адгезія бітумних матеріалів дозволяє монтувати на бітумну гідроізоляцію тротуарну плитку на клейовий системі.

  • Можливість застосування в різних покрівельних системах (баластні покрівлі, зелені покрівлі, неексплуатовані покрівлі, гідроізоляція фундаментів, мостів і т.п.)
  • Широкий спектр рулонної гідроізоляції дозволяє підібрати покрівлю під будь-який бюджет.

З цінами на всі види ремонту та монтажу гідроізоляції м'якої покрівлі Ви можете ознайомитися, відвідавши розділ « ціни », Або поспілкувавшись з нашими менеджерами. Вартість монтажу гідроізоляції покрівлі може сильно відрізнятися, ціни визначаються переліком робіт, обсягами покрівлі, конструкцією і складом покрівлі, а також якістю і видом використовуваних матеріалів. Для попереднього огляду даху і отримання рекомендацій по її ремонту ви можете запросити нашого фахівця. На основі попереднього обстеження стану гідроізоляції, фахівці компанії допоможуть підібрати необхідні матеріали, проконсультують Вас з питань ремонту м'якої покрівлі і виконають всі розрахунки, а так само нададуть повну інформацію про вартість майбутніх робіт. Крім того, в розділі «Ціни» у Вас є можливість розмістити своє замовлення на пристрій (монтаж) або ремонт гідроізоляції покрівлі.

У більшості випадків для ремонту покрівельних конструкцій вибирають зимову пору року. Монтаж теж не є винятком. Такий підхід пов'язаний з доступною можливістю швидкого тестування м'якої покрівлі, відразу після того, як закінчено ремонт. В цілому, установка і ремонт типів дахів, що відносяться до поширеної категорії м'якої покрівлі, потрібно з наступних причин:

  • герметизація стикових з'єднань м'якого перекриття;
  • заміну пошкоджених елементів (листів, обрешітки і ін.);
  • необхідність усунення протікання даху;
  • посилення несучих елементів і підстави конструкції.

Відновленню підлягає як плоска, так і скатна покрівля, головне вчасно звернутися до фахівців і усунути проблему.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама