Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт м'якої покрівлі (даху) рідкої гумою

  1. Чому ремонт м'якої покрівлі рідкої гумою?
  2. Ремонт м'якої покрівлі - Відео:

Рідка гума - кращий ремонт м'якої покрівлі!

У вас протікає покрівля? Не хвилюйтеся, так як це нормально! З одним застереженням, якщо у вас м'яка покрівля виконана з бітумних або рулонних матеріалів (руберойд, євроруберойд і т.д), то це непросто нормально, а цілком очікувано і в якійсь мірі навіть закономірно. Справа в тому, що ремонт м'якої покрівлі, в такому виконанні, в середньому (по статистиці) виконується один раз в 2 ÷ 4 роки.

Причинами цього є: використовуваний матеріал, технологія проведення робіт і людський фактор. Як правило, гідроізоляція покрівлі пов'язана з використанням бітуму, при цьому звичайний бітум не володіє високими експлуатаційними показниками: 1) При низьких температурах на ньому з'являються тріщини. 2) При високих літніх температурах бітум може текти, тим самим оголюючи ділянки покрівлі. Внаслідок чого атмосферні опади проникають всередину «пирога» і руйнують його, як підсумок - дах тече.

Процес укладання рулонних матеріалів (руберойд, євроруберойд і ін.) Вимагає високої кваліфікації покрівельників, так як потрібно приділити особливу увагу швах між рулонами, примикань до витяжок, аератори, ковпаків, парапетів тощо Для статистики, на 1000 м² м'якої покрівлі припадає близько 1.5 км стиків і швів! Яка ймовірність припуститися помилки? При цьому, за все один отвір в 1 мм здатне згодом привести до найсумніших наслідків.

Якщо є протікання, то його потрібно усунути. Логічно, ось тільки чим, яким чином і на який час? Цілком резонно, що використання бітумних і рулонних матеріалів при ремонті м'якої покрівлі недоцільно, так як це може дати лише тимчасовий ефект (в середньому близько двох років), але не вирішить проблему в корені. Кращою альтернативою рулонних покрівельних матеріалів може бути тільки безшовна гідроізоляція - рідка гума!

Чому ремонт м'якої покрівлі рідкої гумою?

Давайте відповімо на питання: - яким повинен бути хороший гідроізоляційний матеріал?
- Він повинен бути еластичним, надійним, безшовним, довговічним, стійким до УФ (ультрафіолету). Всім цим характеристикам відповідає Напилювана рідка гума.

Після нанесення рідкої гідроізоляції на покрівлю, ви отримуєте монолітне гумове покриття без єдиного шва і механічного кріплення. Важливим моментом є те, що рідка гума наноситься на поверхню покрівлі обладнанням безповітряного розпилення мінімум в 2 шари контрастних кольорів (виключаються пропуски). При цьому методі нанесення не складно якісно виконати гідроізоляцію виступаючих і прилеглих елементів покрівлі - що було б проблематично при рулонної покрівлі. Більш того, немає необхідності використовувати пожежонебезпечні варильні котли або пальника.

Варто відзначити високу еластичність (600% ÷ 2000%) рідкої гідроізоляції, що дуже важливо при різних температурних режимах (літо - зима) і деформацій несучих конструкцій відносно один одного.

Крім цього, Напилювана гідроізоляція має відмінну адгезію (зчеплення) майже з будь-яким будівельним матеріалом (бітумні покриття, бетон, метал, стяжки, деревина тощо). Це дозволяє наносити рідку гуму на стару поверхню - при хорошому стані м'якої покрівлі; при задовільному стані - обов'язково з частковим або повним армуванням поверхні ; при поганому - нанесення рідкої гідроізоляції проводиться тільки після повного демонтажу старого покриття і ремонту пирога.

Також ви можете вибрати колір гідроізоляційного покриття: білий або сірий. Відомо, що світлі тони на відміну від темних не притягають, а відображають сонячні світло - це позитивним чином позначається на мікрокліматі приміщень знаходяться під покрівлею.

Замовляйте гідроізоляцію у нас, і наші фахівці використовуючи тільки якісний матеріал і професійне обладнання виконають ремонт м'якої покрівлі в найкоротші терміни. Вам потрібно лише подзвонити - все інше ми зробимо за вас!

Ремонт м'якої покрівлі - Відео:


Ціни на ремонт м'якої покрівлі рідкої гумою в Києві, Україні

Гідроізоляція (з матеріалом)


Найменування послугиЦіна ($ / м²)від 100м ²від 300м²від 1000м²

Гідроізоляція рідкої гумою в 2 шари (загальна витрата 1.8 кг / м²) по старому покрівельного покриття (що не потребує проведення значних підготовчих робіт) 24 23 22 Гідроізоляція рідкої гумою в 3 шари ( загальна витрата 2.25 кг / м²) по старому покрівельного покриття з попередніми армуванням всієї поверхні геотекстилем 31 30 29 Гідроізоляція рідкої гумою по старому покрівельного покриття
що вимагає проведення значних підготовчих робіт по
місця по
місця за місцем

У «Ціну» входить: робота + матеріал

  • в «роботу» входить: обеспиліваніе поверхні + армування окремих місць (або суцільно) + закладення тріщин і швів + нанесення рідкої гуми
  • в «матеріал» входить: геотекстиль, герметик поліуретановий, ксилол, рідка гума ( Гипердесмо АшАА і Гипердесмо ПБ-2К )

Додаткові телефони: (044) 223-14-16 (098) 716-14-12 (099) 966-54-00 або пишіть (відправляйте фото) нам на [email protected] і Viber
Працюємо не тільки в м.Києві та Київській обл., Готові виїхати в будь-яке місто України.

Не пропустіть знижки, акції та цікаві публікації, приєднуйтесь до нас в Facebook Instagram

Дивіться також:

Захист ППУ покрівлі від ультрафіолету
9 очевидних переваг рідкої гуми - Бездоганна гідроізоляція покрівлі
Гідроізоляція нової тераси, балкона, веранди
Ремонт тераси, експлуатованої покрівлі. Типові помилки будівельників
Гідроізоляція фундаменту рідкої гумою. Переваги і недоліки
Гідроізоляція підлоги і полімерні підлоги. Вартість робіт
Що таке рідка гума? Чим унікальна рідка гума?
Гипердесмо - лідер рідкої гуми! характеристики Гипердесмо
Гипердесмо ПБ-2К - наделастичні чорна рідка гума
Купити рідку гуму Гипердесмо АшАА і ПБ-2К за найкращою ціною в Україні, Києві
Товари для гідроізоляції: рідка гума, праймера, лаки, герметики, геотекстиль, ксилол
Гідроізоляція рідкої гумою

Рубрика «Зроби сам»:

Гідроізоляція нового даху, тераси, гаража своїми руками
Гідроізоляція тераси (балкона) по плитці (без її демонтажу)
Ремонт м'якої (плоскої). Тонкощі виконання робіт своїми руками

Гідроізоляція фундаменту своїми руками. Технологія та етапи виконання робіт
Гідроізоляція ОСБ (OSB), ДСП, фанери. Розрахунок вартості матеріалів на 1 м²

Копіювання інформації дозволяється з обов'язковим посиланням на сайт www.okraska-profi.com.ua

Чому ремонт м'якої покрівлі рідкої гумою?
У вас протікає покрівля?
Яка ймовірність припуститися помилки?
Логічно, ось тільки чим, яким чином і на який час?
Чому ремонт м'якої покрівлі рідкої гумою?
Давайте відповімо на питання: - яким повинен бути хороший гідроізоляційний матеріал?
Чим унікальна рідка гума?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама