Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кільця O-Ринг / Шнури

Найбільш поширеними елементами ущільнювачів в пневматичному або гідравлічному обладнанні є кільця гумові круглого перетину (о-ринги).

Найбільш поширеним матеріалом кілець є нітрілбутадіенкаучук (NBR), але в залежності від хімічної і температурної стійкості, тиску і ущільнюючого зазору можливий підбір найбільш відповідного матеріалу. ТОВ «Геннліх Україна» поставляє кільця з фторкаучука (FPM), етілпропіленкаучука (EPDM), силікону (SL), поліуретану (PU) і багатьох інших матеріалів за запитом. Кільця ГОСТ 9833 і кільця din 3771 виконані згідно з відповідними стандартами і є високоякісними ущільнювальними елементами. Ущільнювальні кільця мають прекрасні експлуатаційні характеристики, що дозволяє їм забезпечувати повну герметизацію різних частин обладнання.

У нашому каталозі Ви знайдете вичерпну інформацію про правильному підборі статичного ущільнення, про конструкції посадкових місць, а також характеристику найбільш поширених матеріалів кілець. Тому перш ніж купити гумові кільця необхідно ознайомитися з їх специфікаціями.

Вибрати кільця гумові ущільнювальні круглого перетину ви можете в каталозі на сайті компанії «Геннліх Україна». Широкий асортимент дозволить вибрати саме той вид ущільнювачів, який потрібен саме для вашого обладнання. Оформити замовлення та купити о-ринг (кільце ущільнювача) можна у менеджерів ТОВ «Геннліх Україна». Також ви можете отримати детальну консультацію у менеджерів і торгових асистентів компанії. Вони дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати ущільнювачі і іншу продукцію, яка вам необхідна.

Ми пропонуємо широкий вибір кілець круглого перетину (о-рингів) зі складу в м.Київ.

Ці та багато інших товарів Ви можете придбати
в нашому Інтернет-магазині, просто натиснувши на кнопку

Ці та багато інших товарів Ви можете придбати   в нашому Інтернет-магазині, просто натиснувши на кнопку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама