Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сталева оцинкована труба

Оцинковані труби - сталеві труби, внутрішня і зовнішня поверхня яких покрита захисним матеріалом - цинком). Даний матеріал запобігає появі іржі і збільшує термін служби труби. Трубопроводи виконані з використанням оцинкованої труби менш схильні до атмосферних впливів і внутрішнього окислення металу від робочих рідин.

На фото: труба оцинкована сталева, ГОСТ 3262-78;  10704-91
На фото: труба оцинкована сталева, ГОСТ 3262-78; 10704-91

Труба оцинкована, ГОСТ 3262-78; 10704-91

НайменуванняГОСТДовжинаЦіна з ПДВ, грн. / Т.до 1,0 т.1,0-3,0 т.від 3,0 т.Труба Ду15 - Ду50х2,5мм / 3,0мм / 3,2мм / 3,5ммГОСТ 3262-783700036700дог.Труба О57 - О159х3мм / 3,5мм / 4 мм / 4,5 ммГОСТ 10704-919м; 12м3700036700дог.

Шановні покупці !!! У зв'язку з нестабільною ситуацією в нашій країні і нестабільністю на ринку валюти прохання актуальні ціни на оцинковану трубу уточнювати за контактними телефонами у менеджерів компанії.

За призначенням оцинковані труби поділяють на:

  • водопровідні оцинковані труби;
  • газопровідні оцинковані труби;
  • зварні оцинковані труби

За методом застосовується при нанесенні захисного цинкового покриття оцинковані труби класифікують на:

  • холодне цинкування - являє собою процес фарбування труби цінксодержащіх емалями;
  • гаряче цинкування - занурення сталевої труби в ванну з розплавленим цинком;
  • гальванічне (електролітичне) цинкування - процес нанесення захисного (цинкового, цинк-алюмінієвого) покриття на протравлену поверхню металевої труби в ваннах з солями цинку під дією струму;
  • газо-термічне - процес цинкування шляхом розпилення гарячих частинок цинку на трубну заготовку.
  • термодифузійне цинкування (шерардизации) - нанесення порошку цинку при температурах вище 300 ° C.

Оцинковані труби в процесі яких використовувався термодіфузіонний метод найбільш стійкі до корозійних процесів, крім того вони мають рівну поверхню і при ударах, вм'ятини або вигинах не «втрачають" цинкового покриття. При цьому можливо досягти будь-якої товщини захисного покриття в залежності від потреб замовника. Термодіфуззіонно-оцинковані труби відмінно реагують на покриття іншими захисними емалями.

Металобаза "Агат" пропонує купити оцинковану трубу зі складів в м Києві за оптовими і роздрібними цінами. Звернувшись до нас Ви гарантовано отримаєте оцинковані труби відповідно до існуючих стандартів ГОСТ, які прослужать Вам тривалий термін.

Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама