Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Труба профільна прямокутна

Фото: труби профільні прямокутні, ГОСТ 8645-68   Широке застосування в повсякденному житті отримала профільна труба прямокутної форми перетину
Фото: труби профільні прямокутні, ГОСТ 8645-68

Широке застосування в повсякденному житті отримала профільна труба прямокутної форми перетину. Її використовують для виготовлення:

  • стелажів для виробничих складів;
  • торгових павільйонів, теплиць;
  • рекламних конструкцій;
  • шаф, перил і так далі.

Профільна труба має показники міцності, як у металевого бруса, хоча всередині вона порожня. За допомогою застосування прямокутної профільної труби можна істотно зменшити вагу конструкції і збільшити її висоту. Так як загальна вага такої конструкції менше аналогічних суцільнометалевих труб. Використовуючи порожнисту профільну трубу замість двотаврової балки, можна скоротити втрати металу до 25 відсотків. Плоскі профільні труби приоритетнее використовувати при прокладці комунікацій, ніж труби круглої форми, так як вони краще прилягають до землі.

Промислові організації використовують прямокутні профільні труби в своїй діяльності через низьку собівартість однієї, меншого терміну монтажу і зручності роботи з таким матеріалом. Їх застосовують там, де потрібна підвищена міцність при малій вазі, а це дуже важливий показник.

Номенклатура для прямокутних труб регулюється ГОСТ 8645-68. Цей стандарт застосовується до сталевих безшовних труб.

Купити прямокутну профільну трубу недорого можна в компанії «ТСК« Агат ».

Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама