Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

бесперебойник для котла

  1. Приклади вже зібраних On-Line комплектів на різний час автономної роботи:
  2. комплекти ДБЖ з одним зовнішнім АКБ
  3. комплекти ІБП до 800Вт з двома зовнішніми АКБ
  4. комплекти ІБП до 900Вт з трьома зовнішніми АКБ
  5. Послідовність вибору бесперебойніка і комплекту акумуляторів для живлення котла опалення.
  6. Шість важливих складових для захисту тепла у Вашому домі.
  7. Чому тільки чистий синус?

Якщо Ви підбираєте для твердопаливного котла, то просимо перейти на спеціальну сторінку, присвячену саме безперебійному харчуванню твердопаливних котлів опалення , (ІБП для різного виду котлів відрізняються).

Для тих, хто не хоче вникати в усі тонкощі вибору, ми зробили автоматизовану систему підбору бесперебойніка для котла і розрахунку необхідної ємності акумуляторів . Для використання потрібно задати тип котла (газовий або твердопаливний), ввести потужність споживання котлом в Ватт і бажаний час автономії в годинах і на екрані Ви побачите можливі варіанти комплектів безперебійного живлення. Це тестова версія програми і вона охоплює 75% випадків. Однак, Якщо у Вас нестандартні вимоги до безперебійного живлення котла, а саме, час автономії дуже велике або потужність котла з зовнішніми циркуляційними насосами більше 2-3 кВт, то звичайно необхідний індивідуальний розрахунок і підбір оптимальної конфігурації.

У будь-якому випадку на опалювальний сезон 2018-2019 року ми приготували ТРИ потрібних бонусу тим, хто вирішив купити On-Line бесперебойник для котла в нашому НЕ ІНТЕРНЕТ магазині. Так, ми робимо доставку, і по Москві і по всій Росії, але не вважаємо себе інтернет магазином, через те, що до нас можна і потрібно приїхати (на Вавилова 9А), де Ви познайомитеся і навчитеся правильно зібрати, підключити і користуватися купується обладнанням. А якщо такої можливості приїхати немає, то все бесперебойники і акумулятори до них є у нас на складі, і перед продажем ми перевіряємо кожну одиницю. Нам повернення по шлюбу не потрібні.

При купівлі у нас, три бонусу в подарунок:

1 Бонус 1 Бонус. З весни 2014 року, через почастішання випадків пошкодження ІБП для газових котлів від непрямого попадання блискавки в лінії електропередач, ми постачаємо кожен продаваний комплект (ІБП + АКБ) окремої варисторних захистом. Це рятує від залишкового перенапруги вхідні кола ИБП. На багато легше замінити цей блок на новий, ніж везти в ремонт сам ДБЖ! Звичайно це не повний захист, про повну ми розповімо нижче, але проблему хочемо позначити! (Входить в комплект тільки до On-Line ДБЖ)

2 Бонус 2 Бонус. Ми комплектуємо кожен ДБЖ додаткової інструкцією як правильно підключати. Цього не написано в офіційних інструкціях, але без цього можливі помилки в монтажі! У цій інструкції, ми докладно вказуємо послідовність дій по визначенню фазировки, розглядаємо типові проблеми, як то відмова котла працювати з генератором через ДБЖ, збої в роботі системи "газ-контролю", як максимально зберегти ємність акумуляторів в літній сезон. Завдяки цьому матеріалу, багато наших клієнтів знайшли відповіді на виникаючі ситуації і заощадили час і кошти, не викликаючи додатково фахівців для підключення ДБЖ.

3 Бонус 3 Бонус. Ми піклуємося, щоб при монтажі ІБП, у Вас не виникло необхідності в додаткових покупках супутнього приладдя (проводів, перехідників, перемичок). Тому до укомплектовуємо між акумуляторними перемичками потрібної Вам довгі, і якщо це необхідно, для деяких моделей ДБЖ, вихідними перехідниками на евророзетки.

Тому до укомплектовуємо між акумуляторними перемичками потрібної Вам довгі, і якщо це необхідно, для деяких моделей ДБЖ, вихідними перехідниками на евророзетки

Приклади вже зібраних On-Line комплектів на різний час автономної роботи:

Для оцінки можливостей комплекту за часом автономії

на фото комплектів зазначено кілька значень часу автономії ДБЖ в залежності від навантаження. Зазначено лише дві потужності, це не означає, що цей комплект може "потягнути" тільки 250 Вт, для приблизної оцінки якщо потрібно 500 Вт, досить зазначений час для 250 Вт розділити на 2.
Уважно подивіться на таблиці, одного і того ж часу автономії можна досягти трьома комплектами, але в складі яких 1,2 або 3 акумулятора.
Питання що вибрати? Оптимальним рішенням є ДБЖ з двома АКБ, в разі малої потужності котла і обмежених габаритів для установки системи, звичайно розумним рішення є комплект з однією батареєю, а на граничні до значення 700-800 Вт краще користуватися ІБП, що працюють від трьох АКБ. Пояснюється така позиція тепловими режимами роботи інвертора ДБЖ. Чим менше напруга батареї, тим важче підняти його до 220-230 вольт, і як наслідок теплові режими більш жорсткі. А це впливає на надійність! Нижче представлені три лінійки ДБЖ, скомпонование за принципом кількості акумуляторів, як вибрати на сторінці кількість акумуляторів в ДБЖ.

комплекти ДБЖ з одним зовнішнім АКБ

ДБЖ з однієї зовнішньої АКБ: основна перевага - габарит, можливість екстрено підключити на розряд автомобільний АКБ. Недолік - ціна, ККД, надійність.

комплекти ІБП до 800Вт з двома зовнішніми АКБ

ДБЖ з двома зовнішніми АКБ: - оптимальне співвідношення ціни-надійності-ККД

комплекти ІБП до 900Вт з трьома зовнішніми АКБ

ДБЖ з трьома зовнішніми АКБ: застосовують якщо потрібна велика час автономії і на потужностях понад 500 Вт.

Немає ніякої необхідності ввибірать саме ці варіанти, найкраще точно розрахувати сумарну ємність і підібрати ДБЖ за інструкцією нижче:

Послідовність вибору бесперебойніка і комплекту акумуляторів для живлення котла опалення.

крок 1. визначення сумарної ємності акумуляторів крок 1

T - час, необхідний автономії

P - електрична споживана потужність котлом від мережі 220.

Приклад:котел споживає 140 Вт (по паспорту) та потрібно протриматися без зовнішнього живлення 12 годин.За формулою С = 140х12 / 8.65 = 194 ачас.

крок 2. визначення оптимального кол-ва акумуляторів і відповідно, робочої напруги роботи інвертора ДБЖ С = 0-100 ДБЖ з АКБ на 12 або 24 вольта С = 100-200 ДБЖ з АКБ на 24 вольта С = 200-500 ДБЖ з АКБ на 36 вольт Приклад: Отримане значення с = 194 округляємо до 200, згідно з таблицею вище, розумно вибрати ДБЖ з комплектом АКБ на 24 вольта. Оскільки всі акумулятори випускаються на 12 вольт, то 24 Делем на 12 виходить, що необхідно ДВА акумулятора ємністю по 100 а. годину. крок 3. Вибір моделі ДБЖ з розділу таблиці "ІБП з АКБ на 24 вольта" і варіантів моделей акумуляторів на 100 А.час з таблиці "АКБ великої місткості для ІБП". УСЕ! Приклад: Припустимо, Ви вибрали модель Stark 1000 On-Line і два АКБ по 100 А.час LEOCH DJM 12100. Всі необхідні дроти ми дамо в комплекті. Купити можна прямо сьогодні, для цього треба приїхати до нас в магазин, ми перевіримо обладнання при Вас і розповімо як його правильно підключити до котла. ДБЖ для газових котлів є об'єднані в одному корпусі зарядний пристрій, інвертор і блок контролю розряду батарей. На відміну від суто інверторів, ці ДБЖ незалежно від наявності напруги на вході, спочатку перетворять вхідна напруга в 36 (24) вольт, а потім назад в 220 вольт для живлення навантаження. Тим самим на харчування навантаження (котла) надходить чистий синус, стабільної амплітуди, без паразитних шумів, перешкод, стрибків і провалів напруги. ДБЖ оснащуються зовнішніми акумуляторами великої місткості.

Шість важливих складових для захисту тепла у Вашому домі.

Шість важливих складових для захисту тепла у Вашому домі

Чому тільки чистий синус?

У складі всіх сучасних газових і твердопаливних котлів опалення присутні циркуляційні насоси. А для електроживлення насосів неприпустимо застосовувати ДБЖ з ступінчастою апроксимацією синусоїди або модифікованим синусом. Пов'язано це з принципом роботи будь-якого електромотора, а саме при нечіткої синусоїді всередині котушки електромотора виникають паразитні струми, що призводять до розігрівання обмоток електродвигуна. Тривале харчування таким сигналом може привести до перегріву і руйнування ізоляції проводу обмотки і в свою чергу до межвитковое замикання всередині електродвигуна циркуляційного насоса. Тому при виборі ДБЖ для обов'язково звертайте увагу на форму вихідної напруги ДБЖ. Там повинно бути вказано - чистий синус. Цей аспект потрібно враховувати і при виборі ДБЖ або інвертора для харчування кондиціонерів, холодильників, скважних насосів, біостанцій очищення води.

Циркуляційні насоси - найбільш «ненажерливі» елементи опалювального котла. Зазвичай споживана потужність одного насоса лежить в межах 150 - 200 Вт. Оскільки насос - це в першу чергу електродвигун, головним їх вимогою є забезпечення їх напругою з чистою синусоїдальною формою. Спотворення синуса призводять як до втрати потужності, так і в гірших випадках до пошкодження двигуна. При зниженій напрузі зменшується потужність, збільшується нагрів і знос двигуна.

Пальники - найвимогливіші до електроживлення елементи опалювальної системи.

  • для харчування пальників необхідно напруга строго синусоїдальної форми;
  • потрібно трьох-дротове підключення: «фази», «нуля» і «землі», невірне підключення призводить до того, що полум'я не може бути розпізнано іонізаційним електродом-датчиком, і через кілька секунд (контрольно-запобіжний період) відбувається зупинка пальника;

Котли імпортного виробництва - зокрема Італії, Німеччини, Чехії і т.д. вимагають якісного електропостачання. До складу опалювальної системи входять:

  • автоматика (плата управління)
  • циркуляційні насоси
  • пальники

Автоматику (плата управління) можуть вивести кидки напруги і тим самим відключити роботу всієї системи опалення. Більшість відмов блоку автоматики відбувається саме через різкі кидків напруги в мережі живлення. Виробники ж таки не поширюють гарантію на обладнання, якщо відмова відбувається з цієї причини. Споживана потужність автоматики зазвичай знаходиться в межах 15 - 30 Вт.

Чому тільки чистий синус?
Питання що вибрати?
Чому тільки чистий синус?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама