Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як і де продати килим ручної роботи

  1. Як оформити оголошення про продаж килима, щоб швидше і вигідніше продати килим

Якщо у Вас є килим, який Ви хочете продати, то необхідно знати, як це зробити правильно, тим більше якщо це килим ручної роботи, тому в даній статті розберемося як правильно і де продати килим ручної роботи і не тільки Якщо у Вас є килим, який Ви хочете продати, то необхідно знати, як це зробити правильно, тим більше якщо це килим ручної роботи, тому в даній статті розберемося як правильно і де продати килим ручної роботи і не тільки.

Насамперед необхідно вирішити для себе питання, де краще продати килим, що був у вжитку? Одним з вірних рішень є оголошення на різних тематичних форумах Вашого міста чи регіону (форуми про дизайн інтер'єру, ремонт, антикварні форуми для килимів ручної роботи), також Вам на допомогу дошки оголошень в інтернеті, яких зараз дуже багато, і вони мають високу відвідуваність. Також можна дати оголошення про продаж килима в місцевій газеті в відповідному розділі.

Продати б / у килим машинної роботи буде набагато простіше, тому що на них більший попит, а ось з продажем килима ручної роботи краще не поспішати і з належною увагою підійти до цього питання, особливо якщо це старовинний або антикварний килим ручної роботи високої якості і з певною історією.

Щоб продати старий килим ручної роботи уважно вивчіть ринок антикварних магазинів і сайтів в своєму регіоні, або безпосередньо зверніться до антиквара або в фірми, які займаються продажем подібного роду товарів, за певну комісію Вам знайдуть покупця.

Як оформити оголошення про продаж килима, щоб швидше і вигідніше продати килим

Незалежно від того, який у Вас килим - ручний або машинної роботи, великий чи маленький, в хорошому або поганому стані, головне правильно оформити оголошення про продаж і красиво піднести покупцеві інформацію про даний килимку. Тому далі крок за кроком розберемося як продати килим.

Рекомендації по складанню рекламного оголошення про продаж килима (як ручний, так і машинної роботи):

1) Насамперед складаємо короткий і інформативний заголовок оголошення, який повинен привертати увагу: «Продам рідкісний антикварний килим ручної роботи», «Продам якісний б / у килим у відмінному стані», «Продам недорого гарний килим високої якості» і так далі.

2) Для продажу в інтернеті дуже важливі хороші фотографії продаваного килима. Багатьом покупцям відразу хочеться бачити, що їм пропонують купити, сподобатися їм даний килим, в якому він стані, чи є дефекти. Виходячи з цього рекомендується робити якісні фотографії у високій якості і при хорошому освітленні. Необхідно зробити фотографії з різних сторін килима (особливо в килимі ручної роботи, зі світлою і темною боку), в килимах ручної роботи зробити фото зі зворотного боку, приклавши лінійку, щоб можна було порахувати кількість вузлів і дізнатися щільність килима. Корисними будуть фотографії ворсу килима (бажано на зламі) і окремий фото кожного дефекту на килимі, якщо такі є. 2) Для продажу в інтернеті дуже важливі хороші фотографії продаваного килима

Корисними будуть фотографії ворсу килима (бажано на зламі) і окремий фото кожного дефекту на килимі, якщо такі є

3) Вкажіть точний розмір килима, який продаєте, висоту ворсу.

4) Матеріал (або кілька) з якого зроблений килим (продам вовняний килимі, продам шовковий килим і т.д.). В описі можна в декількох словах додати опис переваг даного складу.

5) Опишіть форму килима (прямокутник, коло, овал), малюнок на килимі, переважні кольори.

6) Країна виробник килима і тип його виробництва (ручне або машинне робота).

7) Ціна килима. Щоб визначитися в вартості килима, вивчіть подібні оголошення, дізнайтеся ціну таких же килимів в магазинах і з огляду на стан килима виставляйте свою ціну (завідомо можна ставити більше, тому що більшість люблять торг і надалі зробивши знижку, Ви все одно заробите на даній продажу, і клієнт залишиться задоволений отриманою знижкою). З килимами ручної роботи ситуація складніша, якщо Ви не можете оцінити реальну вартість свого килима, то скористайтеся послугами фахівців. В оголошенні про продаж килима ручної роботи його вартість можна не вказувати, написавши, що докладніше можна дізнатися вже при спілкуванні.

8) Якщо продається килим ручної роботи, то не зайвим буде написати додаткову історію про це килимі: де і як купувався, скільки йому років, як використовувався, чи є які-небудь особливості, ніж він цінний і так далі.

На завершення до даної статті хочеться сподіватися, що Вам допоможуть всі ці рекомендації, як і де продати килим б / у, щоб всі залишилися задоволені, і Ви і майбутній власник килима. Ділимося статтею соціальних мережах і залишаємо свої поради в коментарях на цю тему, тим самим допомагаючи іншим у даному питанні.

Насамперед необхідно вирішити для себе питання, де краще продати килим, що був у вжитку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама