Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Свинина з апельсинами

Святковий стіл можна зробити ще яскравіше і привабливіше, виставивши на нього яке-небудь незвичайне блюдо. Дуже свіжо і барвисто буде виглядати таке незвичайне страву, як свинина з апельсинами.

  • свиняча вирізка (близько 500 грам);
  • три апельсина;
  • три часниковий зубчики;
  • спеції (сіль, перець і ін.).

Крок 1: Для початку необхідно вибрати гарну свинячу вирізку. Так як м'ясо буде запікатися, дуже підійдуть шия або окіст. У додатковому маринуванні м'ясо не потребує. Шматок м'яса треба ретельно промити, висушити рушником, натерти сіллю, перцем, а в разі використання інших спецій, додати і їх.

Крок 2: В свинині необхідно зробити надрізи, щоб додати в них нарізаний часник. Різати часник коштує на чотири частини кожен зубчик.

Крок 3: Потім відбувається нарізка апельсинів кільцями. Важливо - апельсини не чистити, додавати з шкіркою, адже цедра дасть пікантний аромат.

Крок 4: Духовку треба нагріти до температури 200-220 градусів Цельсія. На деко вистилають фольгу, кладуть знизу апельсини (як би підстилкою для м'яса), на них м'ясо, а зверху ще шар апельсинів. Крок 4: Духовку треба нагріти до температури 200-220 градусів Цельсія

Крок 5: Час м'ясо буде нудитися в духовці, після чого його треба витягти і розкрити фольгу. Потім протикають свинину (ніж повинен вільно входити і виходити), і, не закриваючи м'ясо фольгою, виставляють його в духовку на п'ятнадцять хвилин - так блюдо придбає рум'яної скоринки.

Також можливий варіант запікання свинини з апельсинами в спеціальній формі. Спочатку шматок м'яса обсмажують на олії з усіх боків. Після появи золотистої скоринки шматок кладуть у форму для запікання і укладають зверху апельсини. Кожні двадцять хвилин необхідно виймати м'ясо і поливати його соком, що утворюється на дні форми. Коли страва легко протикає ножем - м'ясо можна виймати. Перед подачею варто полити шматочок свинини соком з форми або дека. Смачного!

загрузка ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама