Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити недорогий планетарій HomeStar Aurora Alaska (чорний). Висока якість зображення

  1. Представляємо домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" для навчання і відпочинку!
  2. Переваги домашнього планетарію "HomeStar Aurora Alaska"
  3. Як працює домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska"?
  4. Автономне живлення від батарейок + таймер автоматичного вимкнення
  5. Сертифікований прилад від відомого японського архітектора!
  6. Технічні характеристики:
  7. Комплект поставки:
  • оптична система з трьома об'єктивами забезпечує максимальну чіткість проекції;
  • відображає небо Аляски з 10 000 зірок і анімованим ефектом північного сяйва;
  • функція програвання мелодій (3 композиції на вибір);
  • до 4 годин автономної роботи від звичайних батарейок "АА";
  • програмований таймер автовідключення.
  • Планетарій "HomeStar Aurora Alaska" має відразу три об'єктива, що забезпечує високу контрастність і реалістичність проекції. На ній відображається 10 000 зірок і спецефекти, що моделюють заполярний небосхил на Алясці. Зокрема, прилад відображає захід Сонця, що змінюється анімованим північним сяйвом, вся ця краса супроводжується звуками природи і заспокійливою музикою (вбудовано три мелодії). Небосхил можна проектувати на стелю, стіну і будь-яку похилу поверхню, тому що планетарій забезпечений регульованою системою нахилу. Апарат живиться від чотирьох батарейок АА-типу, яких вистачає на 4 год роботи, оснащений системою автоматичного вимкнення. Планетарій доступний в білому і чорному корпусі на вибір.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

    Відео презентація домашнього планетарію "HomeStar Aurora Alaska"
    Завантажити цей відеоролик [.Mp4 3,9 Mб]

    Представляємо домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" для навчання і відпочинку!

    Сучасні домашні планетарії відмінно підходять не тільки для вивчення основ астрономії, але і для релаксації. Дивлячись на нічне зоряне небо, зовсім не обов'язково вишукувати сузір'я - можна просто насолоджуватися його красою і міркувати про приємні речі. Домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" відмінно підходить для обох цих цілей!

    Планетарій HomeStar Aurora Alaska в корпусі чорного кольору (натисніть на фото для збільшення)
    Планетарій "HomeStar Aurora Alaska" в корпусі чорного кольору (натисніть на фото для збільшення)

    Він демонструє динамічно змінюється реалістичну проекцію зоряного неба Аляски з величезною кількістю зірок, по якій дійсно можна вивчати сузір'я, і при цьому має додаткові розважальні функції, що дозволяють використовувати пристрій виключно в цілях релаксації. Такий прилад ідеально підійде і юним початківцям астрономам з допитливими умами, і дорослим людям, що зазнають тягу до зірок!

    Домашній планетарій HomeStar Aurora Alaska в корпусі білого кольору (натисніть на фото для збільшення)
    Домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" в корпусі білого кольору (натисніть на фото для збільшення)

    Переваги домашнього планетарію "HomeStar Aurora Alaska"

    • Точна копія нічного неба Аляски - зірки на проекції розташовані так, немов Ви спостерігаєте їх, перебуваючи на Алясці. Це відмінна можливість по-новому поглянути на нічне небо, чи не вибираючись з теплої квартири!
    • Динамічно змінюється проекція з північним сяйвом! Проекція з домашнього планетарію "HomeStar Aurora Alaska" змінюється в 3 етапи; спочатку Ви зможете спостерігати яскравий захід, потім - нічне зоряне небо, а завершується це повноцінне шоу демонстрацією переливається північного сяйва, яким милуватися нітрохи не менш приємно, ніж зірками!

    Зображення, що проектується планетарієм, видозмінюється і поступово проходить 3 етапи (натисніть на фото для збільшення)
    Зображення, що проектується планетарієм, видозмінюється і поступово проходить 3 етапи (натисніть на фото для збільшення)

    • 3 заспокійливі музичні композиції на вибір - в пам'ять планетарію записано три треки за авторством відомого японського композитора Міхо Міхеші, якого часто називають "майстром сну". Мелодії створені на базі природних заспокійливих звуків (дзюрчання води, шум прибою і скрекіт цикад), тому під них дійсно відмінно засипається!
    • Відразу три проекційних об'єктива - модель "HomeStar Aurora Alaska" оснащена відразу трьома доповнюють один одного об'єктивами, що вигідно виділяє її на тлі більшості інших бюджетних аналогів. Така система дозволяє планетарію виводити проекцію підвищеної чіткості, контрастності і яскравості.

    3 об'єктива + 3 лінзи = максимально насичене і реалістичне зображення
    3 об'єктива + 3 лінзи = максимально насичене і реалістичне зображення!

    • 10 000 видимих зірок! "HomeStar Aurora Alaska" виводить на рівні поверхні проекцію шириною до 1,8 метра, на якій можна розрізнити 10 тисяч зірок: від великих до самих дрібних. Завдяки цьому проектоване зображення буквально всіяне зорями - його можна дуже довго розглядати!

    Домашній планетарій HomeStar Aurora Alaska демонструє по-справжньому гарну проекцію нічного неба з безліччю зірок, яка може повністю зайняти стелю в невеликій кімнаті
    Домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" демонструє по-справжньому гарну проекцію нічного неба з безліччю зірок, яка може повністю зайняти стелю в невеликій кімнаті

    Як працює домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska"?

    Цей пристрій - це, по суті, проектор, який має традиційний принцип роботи. Він виводить зображення на рівні поверхні, будь то стелю або стіна, оптимально знаходяться на відстані 1,5-2,3 метра від його об'єктивів.

    Конструкція планетарію HomeStar Aurora Alaska дозволяє направити проекцію на стіну
    Конструкція планетарію "HomeStar Aurora Alaska" дозволяє направити проекцію на стіну

    Для того щоб налаштувати домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" на роботу, Вам потрібно встановити його на підлогу, стіл або тумбочку, відрегулювати рівень нахилу в залежності від того, куди повинні "дивитися" об'єктиви, а потім включити і відрегулювати чіткість проекції. Наведена один раз різкість запам'ятовується і її не потрібно коригувати до тих пір, поки Ви не вирішите переставити планетарій на інше місце.

    Перед початком роботи з пристроєм Вам достатньо просто зняти захисну кришку з його об'єктивів і відрегулювати кут нахилу на підставці (натисніть на фото для збільшення)
    Перед початком роботи з пристроєм Вам достатньо просто зняти захисну кришку з його об'єктивів і відрегулювати кут нахилу на підставці (натисніть на фото для збільшення)

    Автономне живлення від батарейок + таймер автоматичного вимкнення

    Домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska" не "прив'язаний" до електричних розеток, оскільки працює всього від чотирьох стандартних батарейок "АА". Завдяки цьому його можна використовувати практично де завгодно! Як відзначають фахівці нашого сайту www.planetariya.net, одного комплекту батарей вистачає приблизно на 4 години безперервної роботи пристрою, що досить багато, особливо в порівнянні з більшістю аналогічних моделей автономних домашніх планетаріїв. Додатково економити заряд дозволяє функція автоматичного вимкнення, яка особливо стане в нагоді людям, які планують засипати під зоряним небом. Таймер можна налаштувати на блокування роботи котла через 5 або 30 хвилин.

    Батарейки встановлюються в спеціальний відсік, розташований в задній частині корпусу планетарію за надійної пригвинчується кришкою (натисніть на фото для збільшення)
    Батарейки встановлюються в спеціальний відсік, розташований в задній частині корпусу планетарію за надійної пригвинчується кришкою (натисніть на фото для збільшення)

    Сертифікований прилад від відомого японського архітектора!

    Проектувальником домашнього планетарію "HomeStar Aurora Alaska" є відомий на весь світ конструктор Такаюкі Охіро, що заслужив славу "короля зірок" своєю багаторічною працею, а серійним виробництвом приладу займається не менш відома японська компанія SEGA TOYS.

    HomeStar Aurora Alaska виготовлений з сучасних якісних матеріалів (натисніть для збільшення)
    HomeStar Aurora Alaska виготовлений з сучасних якісних матеріалів (натисніть для збільшення)

    Завдяки цим двом факторам кожен планетарій "HomeStar Aurora Alaska" вигідно відрізняється високою якістю, визнаним, в тому числі, в Росії - пристрій має офіційний сертифікат відповідності вимогам ГОСТ.

    Технічні характеристики:

    Оптична система багатокомпонентна (3 об'єктива) Підсвічування об'єктивів світлодіодна Оптимальна відстань для виведення проекції 1,5-2,3 метра Число видимих ​​зірок на проекції 10 000 Розмір проекції в діаметрі 1,8 метра Тип проекції динамічна Етапи зміни проекції

    1. Західне небо.
    2. Нічне небо Аляски.
    3. Північне сяйво.

    Функція звукового супроводу є Музичні треки в пам'яті

    • дзюрчання води;
    • шум прибою;
    • скрекіт цикад.

    Регулювання кута нахилу об'єктива і фокусування є Функція автоматичного вимкнення є (таймер на 5/30 хвилин) Харчування 4 батарейки типу "АА" Максимальний час автономної роботи 4 години Матеріал корпусу ABS пластик + полікарбонат Колір корпусу білий, чорний Габаритні розміри 158 х 150 х 146 мм вага 510 г

    Пристрій поставляється у фірмовій коробці з щільного картону (натисніть на фото для збільшення)
    Пристрій поставляється у фірмовій коробці з щільного картону (натисніть на фото для збільшення)

    Комплект поставки:

    • домашній планетарій "HomeStar Aurora Alaska";
    • інструкція;
    • гарантійний талон;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію російською мовою [.Pdf, 590 КБ]


    Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії "Sititek" в Росії і СНД
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама