Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кільця для колодязя

  1. Про доставку кілець для колодязя
  2. Бетонні кільця для колодязя - фото
  3. Буквені позначення бетонних кілець

Залізобетонні кільця для колодязів, одночасно є елементами монтажу цілого переліку інженерних комунікацій Залізобетонні кільця для колодязів, одночасно є елементами монтажу цілого переліку інженерних комунікацій. Це не тільки водозабірні шахтні колодязі, але так само і газопровідні мережі, тунелі теплових та електричних підземних мереж, телефонних кабелів, а також різноманітних комунікаційних систем. Як, наприклад - оглядові, фільтраційні і дренажні колодязі, облаштування каналізаційних і дренажних систем, водовідведення та зливової каналізації, приямки для свердловин і для монтажу насосних станцій, будівництво вигрібних ям, застосування бетонних кілець в якості незнімної опалубки і багато іншого.

Монолітне залізобетонне кільце (воно ж - кільце стінове криничне, воно ж - кільце криничне наскрізне). По праву займає одну з лідируючих позицій на ринку будівельних матеріалів, як найбільш універсальний, максимальне зручне, що поєднує в собі простоту і надійність виріб, широко використовується як в промисловому будівництві, так і в приватному заміському секторі.

Про доставку кілець для колодязя

Доставка кілець проводиться по: Московської, Володимирської, Тверської, Смоленської, Брянської, Калузької, Тульської, Рязанської обл. А Так само в Рибінськ, Великий Новгород і Новгородську обл.

Широке застосування даного типу залізобетонних кілець для колодязя обумовлено як зручністю їх монтажу і уніфікованість типорозмірів, широко застосовуються для самого різного роду будівельних робіт, так і цілу низку незаперечних переваг кілець для колодязів, вироблених відповідно до ГОСТу 8020-90 з марок бетону М200 - М500 . Виготовляються залізобетонні колодязні кільця методом центрифугування. Для додання конструкції колодязного кільця необхідної жорсткості використовується так зване армування залізобетонних кілець сталевим дротом перетином від 0,6 до 10 мм.

1. Невисока вартість залізобетонного кільця для колодязя істотно знижує кошторис витрат, в порівнянні з будь-яким іншим матеріалом, будь то камінь, цегла, або навіть забутовка все того ж бетону, що вимагає установки тимчасової опалубки;
2. Швидкість і зручність монтажу кілець з бетону, істотно скорочують як трудовитрати, так і терміни виконання робіт;
3. Максимальний ступінь безпеки за рахунок запобігання осипання стінок колодязя при установці бетонних конструкцій;
4. Надійність і довговічність армованих залізобетонних кілець для колодязів, люків, доборніков і інших елементів зчленування конструкцій;
5. Простота експлуатації, за рахунок оглядового і фізичної доступності, можливості дообладнання залізобетонних колодязних кілець вентиляційними отворами, перехідниками, сходами і скобами для спуску в шахту колодязя;
6. Екологічність.

Бетонні кільця для колодязя - фото

Сталевий армований каркас залізобетонного кільця для колодязя володіє не тільки прекрасною стійкістю до навантажень стискають грунтів, а й до вертикальних навантажень, що розподіляється по всій площі колодязного кільця;

Досить високий ступінь вологонепроникності - ще одне, хоча і не основне, але незаперечна перевага залізобетонних колодязних кілець.

Гладка поверхня колодязного ЖБ-кільця легко піддається чищенню, а саме криничне кільце набагато легше підлягає заміні, в порівнянні з затратами на ремонт ділянок цегляної кладки або заміною інших, менш довговічних матеріалів.

Додайте сюди багатофункціональність, і ви отримаєте логічне обгрунтування в буквальному сенсі слова незамінності такої продукції, як монолітні бетонні кільця для колодязя, щоб розуміти, наскільки широкий спектр їх застосування і чому звичайні колодязні кільця так затребувані і користуються надзвичайною популярністю.

Найбільш поширеними в будівництві є колодязні кільця КС-10-8 і КС-10-9, з зовнішнім діаметром 116см і товщиною стінки кільця 8 см, а також кільця внутрішнього діаметра 1,5 і 2 метри (КС-15-9 і КС- 20-9, відповідно). Залізобетонні колодязні кільця призначені для ремонту і поглиблення колодязів мають діаметр 75 і 80 см.

В ряду проміжних розмірів у виробництві бетонних колодязних кілець присутній ще цілий асортиментний перелік з кроком в діаметрі кілець 25 см.

Всі кільця, призначені для будівництва колодязя, виробляються 2-х видів - з торцевого вибіркою і без неї. Кільця з вибіркою називають ще «замковими», тому що при монтажі зчленування двох сусідніх залізобетонних кілець утворює пазові з'єднання «тато-мама», що забезпечує більшу міцність і герметичність конструкцій, що монтуються.

Маркування залізобетонних колодязних кілець прийнята у вигляді літерних позначень з цифрами, в яких буквами позначається тип, а цифровими значеннями внутрішній діаметр і висота кільця в дециметрах.

Відповідно і маса залізобетонних колодязних кілець, в залежності від їх діаметра і висоти, коливається від 43 до 1470 кг.

Буквені позначення бетонних кілець

НазваПозначення

Кільця опорні КО кільця стінові КС кільця каналізаційні КЛ кільця зливової каналізації КЛК кільця водостічні ВС ВД кільця водо і газопровідні ВГ кільця з дном і покриттям КЦД, КЦП кільця з плитою днища ПН, ПД кільця з плитами перекриттів ПП і ПК колодязі телефонні ККС

Важко уявити собі сучасне заміське житло без систем водопостачання, каналізації, водовідведення та дренажу, де залізобетонні колодязні кільця стали незамінні, як і в усі зростаючих потребах промислового та комерційного будівництва.

У нас Ви можете купити кільця для колодязя оптом і в роздріб з доставкою по всій території Московської області.

Крім власного високотехнологічного сучасного виробництва наша організація має дилерські договори більш ніж з 15-ма заводами ЗБВ і ЖБК Московської, Володимирської, Тверської, Смоленської, Брянської, Калузької, Тульської, Рязанської та інших областей, співпрацюємо з багатьма профільними підприємствами по всій території РФ.

Дана форма співпраці має на меті максимально повне і якісне задоволення потреб наших Замовників в якісних залізобетонних кільцях для колодязів та інших будівельних матеріалах вітчизняного виробництва, що відповідають всім вимогам сучасних технологічних стандартів.

Наявність власного транспорту і організаційної інфраструктури дозволяє нам здійснювати оперативне формування замовлень та своєчасну доставку в будь-яку точку Підмосков'я, на території якої наше підприємство надає комплекс послуг з малоповерхового заміського будівництва та водопостачання.


Заявки на оформлення замовлень з виробництва і постачання залізобетонних кілець приймаються по телефону.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама