Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

На якій руці носити браслет

  1. Годинники, браслет і традиції
  2. На якій руці носити браслет чоловікові
  3. Срібний
  4. Золотий
  5. сталевий
  6. шкіряний
  7. На якій руці носити браслет жінці

Людству браслети відомі ще з епохи неоліту, з давніх-давен вони виконували функцію талісмана, заявляли про статус власника, служили захистом рук воїна під час боїв, красуні прикрашали ними свої зап'ястя. Зараз це просто модний аксесуар, носять його представники обох статей, а особливість його в тому, що з цього прикрасі можна багато що сказати про характер, положенні і смак господаря. Чи існують єдині правила носіння браслетів, і на якій руці їх прийнято носити? Спробуємо розібратися.

Годинники, браслет і традиції

У наш час наявність годин не є необхідністю, але багато ще користуються ними У наш час наявність годин не є необхідністю, але багато ще користуються ними. Іноді вони самі виступають як декоративний елемент, тому підбір браслета і годин і розташування їх на руках вимагають більш детального опрацювання. За класичними канонами годинник не носять з іншими прикрасами. А оскільки за традицією вони прерогатива лівої руки, місце браслета на правій.

Традиційним правилам слідувати складно, світ ділиться не тільки на праворуких. Існують ще й лівші, а для них все правила працюють навпаки, та й особливої ​​різниці, де носити ці аксесуари, немає. Багато дозволяють різноманітні експерименти, надягаючи по кілька прикрас на одну руку або відразу на обидві.

Звичайно, сучасні дизайнери моди руйнують усталені уявлення про носіння несумісних металів і фактур, поєднуючи раніше непоєднувані елементи, створюючи неповторні композиції. Але для тих, хто не має витончений смак, краще дотримуватися класичних канонів носіння прикрас. Діловий стиль консервативний, і не завжди прощає експерименти, тому:

  • за канонами годинник краще носити зліва, а браслет справа;
  • класичні прикраси з дорогоцінних металів непоєднувані зі спортивними годинами або пластмасовою біжутерією;
  • всі прикраси повинні бути витримані в одному стилі;
  • необхідно поєднувати фактуру і колір браслета:
  • якщо використовується кілька браслетів, то вони підбираються по стилю:
  • кожна прикраса вибирається з урахуванням часу і місця;
  • для кожного матеріалу свій гардероб.

На якій руці носити браслет чоловікові

Хоча деякі відносяться до носіння браслетів чоловіками скептично, але історія належить їм. З давніх часів індійські і царі носили ці аксесуари, тому на руці чоловіка його можна побачити нерідко. Його володар привертає увагу, до нього хочеться придивитися уважніше. Браслет в сучасному світі, це стиль, гідність і незалежність носія. Він прекрасно підкреслить мужність зап'ястя чоловіка, додасть йому оригінальність і сексуальну привабливість.

Для чоловіків найбільш підходящі матеріали - дорогоцінні метали, або натуральні - шкіра, кістка, дерево. На якій руці рекомендується носити прикраси чоловікові? Все залежить від самої речі, її призначення та якості.

Срібний

Вироби з срібла - класика жанру, найбільш затребувані у чоловічого населення Вироби з срібла - класика жанру, найбільш затребувані у чоловічого населення. Цей метал універсальний, і однаково цікаво виглядає на тонкому зап'ясті молодика і на міцній руці зрілого чоловіка.

Холодний блиск, стримані у втіленні форми, прекрасно доповнять образ на діловій зустрічі і на вечорі в колі друзів. Розміри підбираються відповідно до віку і статусом людини. Для солідного чоловіка підійдуть більш масивні вироби. Юнакам або творчим натурам будуть відповідати витончені варіанти. Чоловіки, які живуть активним життям, підбирають собі незвичайний, навіть агресивний дизайн, а деякі віддають перевагу речам, інструктувати дорогоцінними каменями.

За традицією, що склалася для срібної прикраси призначене правий зап'ясток, але одруженим чоловікам, що носять обручку, такий варіант не підходить, оскільки присутність несумісних металів на одній руці буде порушувати гармонію образу. В цьому випадку, браслет прекрасно буде себе почувати на лівій руці.

Але найбільш виграшний варіант - комбінований, де золото і срібло сплітаються в єдине ціле.

Золотий

Прикраса з цього металу може бути білого або жовтого кольору, воно дуже дороге, і не кожен може собі його дозволити Прикраса з цього металу може бути білого або жовтого кольору, воно дуже дороге, і не кожен може собі його дозволити. Якщо такий браслет присутній на руці чоловіка, це говорить про його високий статус і доході.

Носять його на правому зап'ясті, але не постійно, так як для роботи він абсолютно не підходить, і навіть фешенебельний офіс не служить виправданням. Це прикраса підійде для клубу, де збираються такі ж презентабельні панове, він буде доречний на прийомі, або на діловій зустрічі в вільній обстановці. Якщо такий предмет надіти з годинником, то вони не повинні відрізнятися за якістю та ціною.

сталевий

Браслети зі сталі користуються популярністю серед молоді, вони явно говорять про характер його власника, є свідченням незалежності і впевненості в собі Браслети зі сталі користуються популярністю серед молоді, вони явно говорять про характер його власника, є свідченням незалежності і впевненості в собі. Тут немає особливих обмежень. Можна одягнути його на будь-яку руку, яка буде створювати найбільший комфорт для власника, і навіть на обох руках вони будуть виглядати органічно.

шкіряний

Шкіряні прикраси на руку теж поширений варіант для чоловіків Шкіряні прикраси на руку теж поширений варіант для чоловіків. Їх можна носити практично в будь-якому форматі. Якщо власник шкіряного браслета хоче підкреслити свій статус, то підбираються вишукані моделі з оформленням дорогоцінними металами.

Для офісу підійде невелика варіація з переплетенням декількох тонких ремінців. З годинником це поєднується відмінно, тому прекрасно розміститься на лівій руці разом з ними, надаючи образу додатковий штрих. Якщо черевики або одяг не чорного кольору, то ремінці можна підібрати в тон туфлям, головне, бездоганність шкіри.

Для брутальних чоловіків прийнятний широкий браслет, він підійде до шкіряній куртці і джинсам. Такий аксесуар носять на будь-який з рук або відразу на обох.
До змісту

На якій руці носити браслет жінці

У жінок вибір набагато різноманітніше, але це не робить його простіше У жінок вибір набагато різноманітніше, але це не робить його простіше. На яку руку надіти прикраса, яке і скільки? Питання для сучасної модниці непростий. У повсякденному житті, браслет можна одягати на будь-яку руку, головна умова - зручність його власниці.

Про привілеї правої руки і традиційному носінні годин на лівій, вже сказано багато, але є ще аргументи на користь цих рекомендацій. У більшої кількості людей саме вона є робочою, значить, все маніпуляції і руху будуть проводитися нею, а це зайвий привід продемонструвати стильна прикраса, показати його у вигідному світлі.

Крім того, в урочистих випадках в руці пані виявляється клатч або крихітна сумочка, тоді правильно підібраний аксесуар створить гармонійний ансамбль. І навіть коли в руках знаходиться велика сумка або парасольку, то невеликий браслет поставить крапку в закінченості образу її власниці.

Немає бажання дотримуватися правил? Тоді, вперед, до експериментів! Дуже цікаво виглядають одночасно кілька тонких кілець. Більш того, їх можна розмістити на обох руках, особливо, це стосується етнічних версій. Тільки про почуття міри забувати не слід, інакше створиться враження, що зі смаком у їх власниці проблеми.

Враховувати треба і особливості вбрання, коли він передбачає оголення однієї руки, то браслет повинен знаходитися на ній. Якщо на одязі пришпилена брошка, то його надягають на протилежну сторону. Це відноситься і до кілець з великим каменем, на одній руці поєднуватися ансамбль не буде. Якщо сумочка носиться на плечі справа, то браслет одягається на ліве зап'ястя, і навпаки.

Ще кілька порад по носінню прикрас:

  • Підбираючи браслети за смаком, важливо враховувати і розмір, і товщину зап'ястя. До повного підійде більш витончене виріб. На тонкій руці чудово виглядатиме одне або кілька невеликих кілець, а велике буде вигідно відтіняти крихкість зап'ястя.
  • Скромні годинник дозволяється комбінувати з химерним браслетом.
  • До масивним кільцю або сережках підходить тонкий браслет.
  • Недоречно виглядатимуть браслети з довгим рукавом, в цьому випадку краще підібрати аксесуар, який надівається зверху.
  • Коли рукав прикрашений бісером або вишивкою, від цієї прикраси краще відмовитися.

Браслет - виріб незвичайне, за тисячоліття воно не втратило сакрального сенсу, виділяє свого власника з натовпу, надає йому індивідуальність і робить його наряд стильним і неповторним.
До змісту

Чи існують єдині правила носіння браслетів, і на якій руці їх прийнято носити?
На якій руці рекомендується носити прикраси чоловікові?
На яку руку надіти прикраса, яке і скільки?
Немає бажання дотримуватися правил?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама