Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Болларди, автоматичні висувні стовпи блокіратори, характеристики

У великому місті на охоронюваних територіях висувні стовпи-блокатори вважаються оптимальним способом захисту від несанкціонованого проїзду

У великому місті на охоронюваних територіях висувні стовпи-блокатори вважаються оптимальним способом захисту від несанкціонованого проїзду. Болларди з гідравлічним приводом RB 80 застосовують на парковках або на в'їздах замість шлагбаумів. В активному стані боллард піднімається на висоту до півметра і витримує удар від таранящій огорожу машини. Висувні стовпи встановлюють під землею. При необхідності вони опускаються на рівень з дорожнім полотном і не заважають руху. Гідравлічні болларди мають привід і пульт управління. Частина пристроїв можуть працювати автоматично, частина - з пульта співробітника охорони.

Різновиди автоматичних висувних стовпів

Група "Елікс - Системи безпеки" пропонує два варіанти:

  1. Гідравлічні болларди: виготовлені зі сталі і мають антикорозійне покриття, піднімаються до 60 см і здатні протистояти автомобілю масою 1,25 тонн, що рухається зі швидкістю 45 км / ч.
  2. Механічні металеві перешкоди, висота яких становить також 60 см. Виготовлені з рифленої сталі, і призначені для створення «Єдиного ряду» перегороджують пристроїв, але не беруть участі в щоденному пропуску на об'єкт.

Гідравлічний привід збільшує швидкість підйому і опускання стовпа. Переваги металевих стовпів-блокаторів

Блокатори для парковок і високоохраняемих об'єктів ефективні. І ось чому:

  1. Боллард витримує значне навантаження. Стовп збереже геометрію і зовнішній вигляд після зіткнення з легковим автомобілем (в тому числі, позашляховиком).
  1. Висувною стовп не заважає дорожньому руху. У прихованому стані він не виділяється на дорозі. Його можна встановити в будь-якому місці: по центру траси, поруч з узбіччям, на парковці.

Його можна встановити в будь-якому місці: по центру траси, поруч з узбіччям, на парковці

Пристрої зручніше в експлуатації, ніж будь-які інші механізми. На відміну від ланцюгів, які доводиться замикати вручну, їх можна швидко активувати одним натисненням кнопки. Боллард висунеться і запобіжить проїзд автомобіля. Боллард дозволяє зберігати безпеку в мегаполісі. Це зручний антитерористичний інструмент, що забезпечує повноцінний захист важливих державних і муніципальних установ і перехожих.

Болларди контролюють доступ на закриту територію і можуть бути інтегровані в єдину систему безпеки. Це зручне і сучасне рішення, яке дозволить відмовитися від шлагбаумів.

Паркувальні блокіратори Automatic Systems.

Системи контролю доступу - болларди, можуть не просто пошкодити автомобіль, чий власник вирішить піти на таран, а зупинити машину вагою до півтора тонн. Такий пристрій буде надійним захистом від терористів та інших зловмисників, забезпечить безпеку в мегаполісі. Стовпи-блокатори під маркою Automatic Systems отримали попит серед комерційних і державних організацій Росії. Стовпи оснащені гідравлічним приводом, виготовлені з високоміцної сталі, мають хімічно стійке покриття. А головне - без проблем інтегруються в загальну систему безпеки.

Щоб оформити замовлення на болларди, напишіть або зателефонуйте нам: ми обговоримо умови і запропонуємо комплексне обслуговування - від доставки до інтеграції висувного стовпа-блокатора в систему безпеки Вашого об'єкта.

Щоб оформити замовлення на болларди, напишіть або зателефонуйте нам: ми обговоримо умови і запропонуємо комплексне обслуговування - від доставки до інтеграції висувного стовпа-блокатора в систему безпеки Вашого об'єкта

Читати далі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама