Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гравірування по металу, гравірування на склі. Ціни, фото.


Сувеніри з лазерним гравіюванням

За допомогою лазерного гравірування Студія НОВА завдає красиве і чітке зображення на сувеніри з металу, пластику, дерева, каменю, скла, гуми.

Нанесення зображення на предмет за допомогою лазерного гравіювання відрізняється неперевершеною чіткістю і точністю передачі ескізного зображення. Довговічне зображення за допомогою лазера друкують на металевих ручках, брелках, флешках, гаманцях і аксесуарах для офісу. Якщо зробити нанесення безпосередньо на виріб неможливо, для нього за допомогою лазера вирізаються шильди і плакетки різної форми з металу або фольгованого пластика. Безконтактний вплив, що дає можливість обробляти крихкі вироби, благородний і стильний вигляд персонифицируемого виробу.

Процес: Лазерне гравірування відбувається при повній відсутності ручних процесів. У комп'ютерній програмі задаються параметри нанесення. У лазерної установки закріплюється предмет, в процесі гравіювання промінь лазера випаровує шар матеріалу, пропалюючи його на задану глибину і ширину.

Перелік використовуваних матеріалів визначають два типи лазерів. Лазерне гравірування по металу здійснюється твердотілим лазером. Лазерне гравірування по пластику, дереву, каменю, скла, гумі здійснюється СО2 лазером.

Висока швидкість методу досягається технологічністю самого процесу, яким володіє гравірування, а також тим, що нами використовується сучасне дороге лазерне обладнання. Крім того, лазерне гравіювання позбавлена ​​будь-яких проміжних етапів, якими володіють інші методи нанесення зображень, наприклад, виготовлення кліше.

Ще одна чудова властивість, яким повноправно володіє лазерне гравіювання - висока якість наносяться зображень. Все лазерне обладнання, яким наноситься гравіювання, управляється потужними комп'ютерами і має високу роздільну здатність. В результаті чого зображення виходять дуже чіткими і красивими.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама