Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лазерне гравірування в Єкатеринбурзі - MAVI - нанесення гравіювання на скло, дерево і інші матеріали.

  1. - Переваги лазерного гравірування
  2. - Де зробити гравірування в Єкатеринбурзі?

Хочете, щоб про вас або вашої компанії збереглися добрі довгі спогади? Лазерне гравіювання - це швидкий і недорогий спосіб зробити звичайну річ особливою і індивідуальної. Причому зображення не зітреться, що не осиплеться, не зникне під руйнівним впливом часу. Вам потрібно тільки підібрати текст і картинки для гравіювання.

- Переваги лазерного гравірування

Як ви вже здогадалися, технологія процесу полягає в способі нанесення даних на поверхню за допомогою лазера. Головною перевагою лазерного гравірування перед іншими варіантами є довговічність зображення. Вона дорівнює терміну придатності самого матеріалу. Окрім цього:

  1. Лазер не робить фізичного впливу на основу. І тому йому підвладні навіть самі тендітні матеріали, а також складні важкодоступні ділянки.
  2. Луч впливає на мізерну частину площі поверхні, тому малюнок точний до міліметра.
  3. Дії лазера коригуються з комп'ютера, що повністю виключає шлюб і спотворення.
  4. Наноситься графічне зображення всього за кілька хвилин, а іноді і секунд (залежить від складності та величини малюнка). Швидкість процесу - це величезний плюс в сторону зменшення собівартості продукції.

Широкий спектр матеріалів, а також недорогий і швидкий спосіб нанесення дозволяє індивідуалізувати практично будь-яку річ. Особливо це стало затребуваним у виготовленні:

  • подарунків і сувенірів
  • корпоративної символіки
  • нагородної продукції
  • фотографічних зображень
  • декоративних елементів для меблів
  • і багато чого іншого.

Ось далеко неповний список робіт, які користуються постійним і незмінним попитом:

  • гравірування на склі
  • гравірування на ручці
  • гравірування по дереву
  • гравірування на флешці

Хочете, щоб про вас або вашої компанії збереглися добрі довгі спогади

- Що потрібно для замовлення лазерного гравірування

Зробити замовлення лазерного гравірування в mavi ви можете як великими партіями, так і в одиничному екземплярі. Ми робимо гравіювання на склі, камені, акрилі, металах, шкірі, оргсклі. Детальний перелік матеріалів знаходиться на цій сторінці .

Будь ласка для якнайшвидшого виготовлення вашого замовлення, врахуйте вимоги до оформлення файлів .

Вибирайте картинку в нашій вітрині . Або запропонуйте свій варіант в графічному форматі. Не знаєте, як це зробити? До ваших послуг дизайнери, які допоможуть вам сформувати ідею в малюнок. Виділитися на тлі буденності і однаковості? Немає нічого простіше!

- Де зробити гравірування в Єкатеринбурзі?

Телефонуйте: +7 (343) 200-05-11,
Якщо ви живете в Єкатеринбурзі, чекаємо вас в офісі. При особистій зустрічі нам буде простіше вловити вашу ідею.

дивитися вітрину

Хочете, щоб про вас або вашої компанії збереглися добрі довгі спогади?
Не знаєте, як це зробити?
Виділитися на тлі буденності і однаковості?
Де зробити гравірування в Єкатеринбурзі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама