Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Де купити алкоголь на весілля?

  1. Алкоголь через інтернет: переваги
  2. Де купити?
Весільний банкет

Сьогодні зовсім не обов'язково подорожувати по супермаркетам в пошуку алкогольних напоїв для весільного торжества. Стало можливим зробити покупку просто натиснувши кілька клавіш онлайн. При цьому, отримати абсолютно всю інформацію про кожному продукті. І так, де купити алкоголь на весілля?

І так, де купити алкоголь на весілля

Де купити алкоголь на весілля?

Алкоголь через інтернет: переваги

Сьогодні існує прекрасна можливість покупки алкоголю не виходячи з дому, при цьому - без шкоди для бюджету і без витрат за часом, якого і так мало перед підготовкою в великого торжества. Давайте розглянемо, чому ж вигідно купувати алкоголь в інтернет-магазинах.

- Одне з найголовніших переваг - замовити алкоголь через інтернет дуже легко, швидко, зручно, адже не потрібно підбирати час, витрачати гроші і сили на дорогу.

- Ціни в інтернет-магазині набагато нижчі за ті, які спостерігаються в супермаркетах та інших магазинах. Все тому, що товари, які надані, завозяться безпосередньо зі складів тобто - від заводів-виробників! Вони можуть бути в 2-3 рази менше магазинних. Крім цього, для святкування весільного банкету і інших урочистостей діють оптові розцінки, що істотно знижує витрати на закупівлю.

- Доставка алкоголю виробляється по всій Україні. Її вартість - мінімальна. Крім цього - весь вантаж застрахований!

Будь-яка кількість алкоголю за найнижчими цінами вам доставлять прямо додому - до вашого столу!

Будь-яка кількість алкоголю за найнижчими цінами вам доставлять прямо додому - до вашого столу

Якісний алкоголь на весіллі

Де купити?

Інтернет-магазин KaVist відповідально розглядає кожне замовлення, а фахівці завжди допоможуть у виборі в індивідуальному порядку. Тут продається виключно оригінальний алкоголь від виробника: вино, шампанське , віскі , Горілка, коньяк, абсент, бренді, ром, лікер.

Відзначимо, що корпоративів та масових заходів діють індивідуальні умови.

Хочеш, щоб весільний банкет вдався? Подбай заздалегідь про алкогольні напої!

Рекомендуємо прочитати

І так, де купити алкоголь на весілля?
Де купити алкоголь на весілля?
Хочеш, щоб весільний банкет вдався?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама