Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати піч для лазні

Серце будь-якої лазні - піч-кам'янка. А значить до вибору необхідно поставитися з усією відповідальністю. Тим більше, що сучасний ринок пропонує величезну кількість моделей банних печей. Отже, що необхідно врахувати, вибираючи банну піч?

матеріал
Всім відомо, що за старих часів піч складали з цегли. Її встановлювали на окремий фундамент, тому вона займала багато місця. До того ж на підготовку банних процедур йшло 6-10 годин інтенсивного спалювання дров.
Прообразом сучасних печей стали скандинавські кам'янки з чорного металу. Ці печі займали значно менше місця і швидко розжарюється. Але були у них і недоліки: чорний метал досить швидко прогорав. Доводилося робити стінки топки товщі, а значить вони ставали важче і дорожче.
Конструктори заводу "Теплодар" запропонували своє рішення: вдосконалені топки з жаростійкої нержавіючої сталі. В результаті вийшли легкі, довговічні й економічні банні печі .
А в 2011 році з'явилися печі для прихильників "будувати на століття" - серія "Профі". Топки виготовляють з товстих листів високолегованої жаростійкої сталі з вмістом хрому 17%.
потужність печі
Банну піч вибирають у відповідність з об'ємом парильного приміщення. Традиційно потужність розраховують за принципом 1 кВт потужності на 1 куб. м об'єму добре утепленого приміщення. Однак є ряд тонкощів, коли потрібно збільшити потужність печі. Наявність скляних дверей, цегляних стін, зимовий використання лазні - фактори, що вимагають додаткової потужності.
Якщо ви хочете обійтися без складних розрахунків, можна скористатися простим і зручним сервісом підбору банних печей виробництва "Теплодар".

Вид палива

Найпоширеніший вид палива в нашій країні - дрова: просто і доступно. А якщо дверцята печі оснащена панорамним жароміцним склом , То ще й дуже красиво! Кам'янка і справжній камін - в одному приладі.
А найекономічніший вид палива - звичайно, газ. Цим пояснюється поява газо-дров'яних модифікацій банних печей. Завод "Теплодар" розробив цілу лінійку автоматичних газових пальників для установки на кам'янки власного виробництва.

вибір мікроклімату    Тривалий час металеві печі могли запропонувати тільки один варіант мікроклімату в лазні - у нас його часто називають фінською сауною
вибір мікроклімату

Тривалий час металеві печі могли запропонувати тільки один варіант мікроклімату в лазні - у нас його часто називають "фінською сауною". Любителі такого режиму завжди пред'являють підвищені вимоги до потужності і ефективності печі. Тому печі серії "Сибір" забезпечують рекордну динаміку прогріву повітря від 0 ° до 100 ° С - всього за 30 хвилин.
Інший підхід до банних процедур у любителів традиційної російської лазні. Конструкторам довелося вирішувати непросту задачу: дотримання балансу між швидкістю нагрівання повітря і великої маси каменів, необхідної для отримання пара. Результатом їх роботи стала серія печей "Русь".

Наступний прорив - винахід швидкісного парообразователя з нержавіючої сталі
Наступний прорив - винахід швидкісного парообразователя з нержавіючої сталі. Оснащені їм лазневі печі дозволяють отримувати легкий пар вже через півгодини після розпалювання, причому вологість можна регулювати в широкому діапазоні.
Зовнішній вигляд
Естетика в лазні грає далеко не останню роль. Кому-то за смаком класичний дизайн зі строгими лініями. Інші віддадуть перевагу піч-сітку - сучасний тренд - новинки від компанії "Теплодар" "Сибірський Утес" і "Каскад". Їх відмінна риса - збереження високої динаміки нагріву. Час "готовності" лазні, обладнаної піччю "Сибірський Утес", - всього 50 хвилин проти 3-4 годин очікування з печами-сітками інших виробників.

Комфорт в деталях    По-справжньому комфортною баню роблять   деталі
Комфорт в деталях

По-справжньому комфортною баню роблять деталі . Димохід з сендвіч-модулів дозволяє позбутися від жорсткого інфрачервоного випромінювання. Універсальний регістр-теплообмінник допомагає організувати дистанційний нагрів води в баку, який розташований в МИЙНА приміщенні. Сітка на кам'янку зручна для швидкого запарювання віника і захищає камені від попадання листя. Захисні самоохлаждающіеся екрани дозволяють встановити піч в дерев'яну лазню без використання цегляної кладки.

Уже 15 років компанія Теплодар випускає лазневі печі та інше опалювальне обладнання
Уже 15 років компанія "Теплодар" випускає лазневі печі та інше опалювальне обладнання. Сьогодні в асортименті заводу представлено понад 50 модифікацій банних печей на будь-який смак і гаманець. Різна за призначенням, дизайну, конструкції і потужності продукція компанії "Теплодар" надійна, економічна і довговічна.

Виникли питання? Задайте їх за єдиним безкоштовним інформаційному номером: 8-800-333-03-07 або на сайті www.teplodar.ru

Отже, що необхідно врахувати, вибираючи банну піч?
Виникли питання?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама