Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Біметалічні радіатори опалення, батареї тільки перевірених і кращих виробників.

Радіатори є невід'ємною частиною системи опалення, їх основне завдання - забезпечення теплового комфорту в житлових будинках, торгових центрах і офісах, а також в робочих приміщеннях Радіатори є невід'ємною частиною системи опалення, їх основне завдання - забезпечення теплового комфорту в житлових будинках, торгових центрах і офісах, а також в робочих приміщеннях. Ринок являє нам великий вибір теплообмінників, але в цій статті ми розглянемо саме біметалічні радіатори.

Біметалічні опалювальні радіатори - це радіатори, які складаються з двох металів, сталі та алюмінію. Незважаючи на те, що ці два матеріали не сумісні, один з одним, але разом працюють досить-таки злагоджено. Це і є їх основна відмінність від інших теплообмінників. Їх конструкція наділяє їх дивовижними характеристиками. Корпус такого радіатора виготовлений з алюмінію. Алюміній має хороші показники теплопередачі навколишньому повітрю в приміщенні. А сталевий стрижень контактує безпосередньо з теплоносієм і має антикорозійні властивості і не піддається окисленню, так як піддається алюміній. Сталевий сердечник розрахований на високий тиск і тому біметалічні радіатори можуть застосовуватися в високоповерхових будинках.

Біметалеві батареї можуть ідеально підходити місцях з нестабільним тиском і використання неякісного теплоносія. Це дає можливість застосовувати біметалеві радіатори в централізованому опаленні (де гідроудари бувають в 20 атмосфер і більше), котеджах, торгових центрах і в адміністративних будівлях. Для гарної конвекції тепла в радіаторі є дві пелюстки і поздовжні ребра вздовж кожної секції. Завдяки цьому у біметалевих радіаторів є висока тепловіддача кожної секції, яка становить до 200 Вт. Алюміній має хороші природні властивості і в виготовленні податливий на придбання потрібних форм конструкції. А з цього випливає підкреслити, що біметалічні радіатори мають унікальну конструкцію і всі дизайнерські якості, які з легкістю впишуться в ваш інтер'єр.

На виробництві для виготовлення біметалевих радіаторів використовують тільки інноваційні технології. Сталевий сердечник радіатора проводитися методом лиття під високим тиском, це гарантує протистояння тиску води, і врівноважує різницю впливу температури на сталевий сердечник і алюмінієвого корпусу, при цьому зберігається постійна тепловіддача. Маленький діаметр каналу скорочує триразовий обсяг теплоносія. Завдяки цьому біметалічний радіатор створює умови комфортного тепла в будь-якому за типом приміщенні і негайно відповідає на команди регулятора температури. Силіконові прокладки, які встановлені між стиками ребер, забезпечують надійність і герметичність з'єднання. Алюмінієві ребра виготовляються методом ін ЕСС-форми, що г Арантир гладкість поверхні і хорошу міцність всього корпусу. Фарбування біметалевих радіаторів проводитися в заводських умовах. Перша фарбування проводитися методом анафорезу, а друга порошковим напиленням. Така фарбування аналогічна автомобільної фарбування і має бездоганну якість, стійка до подряпин і фізичним впливам зовнішнього середовища, а також зберігає первинний вигляд на довгий період часу. Завдяки інноваційній технології, розробкам і жорстким проведеним тестам, в результаті виходить надійний і міцний опалювальний прилад. А при грамотному монтажі і в подальшій експлуатації опалювального приладу. Це допоможе пересічному споживачеві максимально використовувати їх можливості і забезпечити радіаторів довгий термін служби.

Теплоносіями можуть бути пар, вода, антифриз і масло, а робоча температура до 120 С, що значно розширює ряд застосування радіаторів. Робочий тиск до 18 атмосфер, а при випробуванні радіатори витримують 24 атмосфери. Досить прості у використанні, легкі в монтажі, міцні і надійні біметалічні радіатори здатні обігрівати ваше приміщення навіть в найхолоднішу пору року. Радіатори мають стандартний білий колір, цей колір нейтральний і ідеально підходить до інтер'єру будь-якого приміщення. Також бути широкий ряд вибору дизайнерських біметалевих радіаторів зі своєю незвичайною кольоровою гамою, які можна вибрати спеціально під дизайн квартири або іншого приміщення. Біметалічні радіатори опалення стоять, як правило, дорожче, ніж прості алюмінієві радіатори, але цілком окупаються більш високою надійністю. Але варто не забувати, що вибирати потрібно тільки у якісних перевірених виробників і лідируючих компаній у водопостачанні та опалювальних системах. Такі компанії застосовують виключно сучасні технології у виробництві, а також піддають радіатори жорстким випробуванням для подальшого споживчого застосування, загальний термін служби якого становить від 40 до 50 років.

Заміна старих чавунних батарей на сучасні біметалічні радіатори - найбільш оптимальне рішення проблеми в житлових квартирних, високо поверхових будинках. Використання у виробництві високоякісних інноваційних матеріалів забезпечує тривалу експлуатацію приладів. Додатковий шар стали всередині алюмінієвої оболонки, дає додаткову міцність цим радіаторів, з ними ви можете бути впевнені, що не якісний теплоносій і тимчасові гідроудари, що не доставлять вам клопоту. Висока тепловіддача забезпечить рівномірний обігрів приміщення, а естетичний зовнішній вигляд конструкцій додасть інтер'єру завершений оригінальний стиль.

Global Біметал | Італія

Біметалеві батареї Global є лчшім пропозицією на ринку України. Дані радіатори довели свою якість, перевірена часом. Уже понад 10 років радіатори присутні в Україні, жодного поганого відгуку немає в мережі інтернет. Основними перевагами є висока якість сталі та алюмінію, що подтверждет термін експлуатації 50 років, а також кількість використовуваного матеріалу, а саме вага однієї секції. Що на порядок важче, Польщі, Туреччини і особливо Китайських радіаторів. Радіатори Global Біметал представлені двома моделями Global Style і Global Style Plus. Моделі схожі за технічними даними, відмінності тільки в зовнішньому вигляді. Одним словом біметалічні радіатори Global, це кращі радіатори представлені на ринку України. Детальніше...

Sira радіатори | Італія

Торгова марка Sira також є представником італійського виробника, радіатори якісні та ефективні. До переваг можна віднести більш широкий модельний ряд ніж у радіаторів Global, але є недолік в тому, що радіатори Sira є полубіметалліческімі, тобто вертикальна трубка з шаром металу, а горизонтальна тільки алюміній. Радіатори не так широко представлені в Україні, періодично бувають перебої з наявністю на складі, але зате є цікаві моделі по дизайну зовнішнього вигляду. Детальніше...

Radiatori 200 | Італія

Італійська торгова марка Radiatori 200 якісний радіатор за більш прийнятною ціною, з тієї причини що торгова марка не так сильно розкручена і даний радіатор полубіметалліческімі. Детальніше...

Tenrad | Німеччина

Єдиний біметалічний радіатор, який не є італійським і який ми всі таки вирішили розмістити в нашому салоні - це Tenrad BM. Біметалічний радіатор Tenrad сконструйований в Німеччині, але виробничі потужності розміщені в Китаї. Але даний радіатор є кращою пропозицією серед біметалевих батарей економ сегмента. Радіатор Tenrad має 10 річну гарантію, а також застрахований в страховій компані. Детальніше...

Біметалеві батареї опалення, рекомендації по установці

Монтаж біметалічного радіатора опалення найкраще здійснювати відповідно всіма пунктами рекомендацій виробника даного обладнання. Кожен виріб повинен мати свою інструкцію користувача, в якій повинен бути вказаний весь процес установки такого агрегату. У деяких випадках, якщо є хоч якесь уявлення про монтаж опалювальної техніки, установку біметалічного радіатора можна зробити власноруч.

Перед установкою пристрою, в обов'язковому порядку необхідно здійснити промивання всіх його деталей і комунікацій в цілому. При цьому варто уникати використання лужного розчину. Ні в якому разі не можна допустити витік води з опалювальної системи, для цього варто обійтися без використання зачистки абразивом поверхні, які будуть контактувати одна з одною.

На кожен агрегат необхідно встановити ручний або автоматичний клапана, через який буде здійснюватися випуск повітряної маси з системи опалення. Монтаж буде вважатися правильним, якщо ви будете використовувати многозаходная різьблення. Щоб попередити забруднення робочої зони клапана, встановіть спеціальний фільтр на прямому в опалювальну систему трубі (стояк). Якщо клапан буде працювати, і ви встановите його правильно, він зможе закритися разу після того, як з системи вийде повітря. Зверніть увагу, що зсередини біметалічні радіатори опалення необхідно повністю наповнювати водою.

Загалом, біметалеві опалювальні пристрої встановлюються таким же чином, як і звичайні сталеві батареї. Їх потрібно закріпити використовуючи спеціальні кріплення (кріпильні муфти), в основі яких лежить сталь. В інструкції з експлуатації біметалічного радіатор, обов'язково повинні бути вказані деякі способи його установки, які полегшать вам процес монтажу в разі самостійної роботи. Якщо ж у вас не хваті часу виконати монтаж радіатора самостійно, або ж ви не розбираєтеся в опалювальній техніці, краще довірити цей процес профільованому фахівця. Майстер по установці радіаторів виконає монтаж опалювальних пристроїв в максимально короткий термін, і не зашкодить вашу техніку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама