Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Неможливо зарядити телефон телефон? Як вирішити проблему з підзарядкою акумулятора

  1. Все, що потрібно для самостійної лагодження смартфона:
  2. На Байон представлена ​​величезна кількість різних USB-кабелів: «смачні» ціни і безкоштовна доставка...
  3. заміна акумулятора
  4. Підбірка Байона смартфонів з потужною батареєю:
  5. На вітрині магазину Байон велика колекція «зарядок» для самих різних гаджетів:
  6. вимикайте телефон
  7. калібрування акумулятора
  8. наостанок
  9. Планшети та ноутбуки з потужним акумулятором, які ви можете придбати в нашому інтернет-магазині:

Хто не стикався з проблемою, коли телефон відмовляється заряджатися як слід? Так, можна по-швидкому замовити новий електричний адаптер для смартфона або замінити акумулятор - але спочатку краще спробувати «відремонтувати» смартфон самостійно. Байон розглянув найпоширеніші проблеми електричного живлення телефонів і планшетів, а головне - відшукав способи швидкого вирішення деяких з них.

Байон розглянув найпоширеніші проблеми електричного живлення телефонів і планшетів, а головне - відшукав способи швидкого вирішення деяких з них

Перед початком «ремонту» слід протестувати даний адаптер / кабель на іншому пристрої. Якщо інший гаджет заряджається, то причина криється в смартфоні, а не в зарядному пристрої.

У чому проблема підзарядки?

Перший крок «лікування» зарядки смартфона - діагностика проблеми. Причина може відбуватися лише від деяких вузлів. Головне питання - як саме Неможливо зарядити телефон мобільний пристрій: воно зовсім не накопичує електрику, або процес зарядки відбувається вкрай повільно? Настільки, що підключення до джерела живлення ледь-ледь перекриває поточний розряд акумулятора? Таке теж трапляється - до того ж дуже часто.

Самостійний ремонт USB-порту

Швидке, просте, а часто ще й найуспішніше рішення - невеличкий самостійний ремонт «заліза». Часта причина відсутності заряду смартфонного акумулятора - погані контакти металевих частин всередині портів USB або microUSB. Таке трапляється або з вини виробничого браку, або через частого (від-) з'єднання кабелю.

Все, що потрібно для самостійної лагодження смартфона:

  • Вимкнути пристрій
  • Зняти акумулятор (якщо це передбачено конструкцією)
  • Використовуючи маленький предмет (на зразок зубочистки), спробувати «підняти» невеликий кріплення всередині порту USB на смартфоні або планшеті. Робити це слід з усією обережністю і акуратно
  • Після цієї процедури потрібно вставити на місце акумулятор і знову включити гаджет. Спосіб працює в 9 випадках з 10

У випадку пошкодження кабелю

Найтонша (а тому - тендітна) частина зарядного пристрою - провід, а не адаптер, який вставляється в розетку. При наявності проблем з зарядкою акумулятора навіть після попередньої ремонтно- «хірургічної» операції, друга за ймовірністю причина проблеми - несправний провід. Перш ніж бігти в сусідній магазин для заміни адаптера цілком, спробуйте замінити «загиблий» провід кабелем від іншого, донорського пристрою. Електричний кабель - дійсно ніжна субстанція, але ж його скручують, стягують і знущаються над ним іншими способами по кілька разів за день.

Якщо проблема не в проводі, то варто поглянути на адаптер, який вставляється в розетку: поломки бувають і всередині нього. Особливо славиться своєю схильністю до збоїв фірмовий зарядний інтерфейс iPhone - порт Lightning.

На Байон представлена ​​величезна кількість різних USB-кабелів: «смачні» ціни і безкоштовна доставка в найкоротші терміни!

зачистка контактів

Видаляти знайомих з адресної книги не буде потрібно - мова йде про металевих контактах, за якими всередину телефону проходить електрострум. Причиною поганого контакту можуть бути смітинки, катишки від тканини кишені, або уламки якихось деталей, які застрягли всередині портів. У таких закутках любить накопичуватися пил і інше сміття. Зачистка контактів усередині порту іноді допомагає повернути смартфон в працездатний стан і «нагодувати» його порцією заряду.

До речі, дозволимо собі відволіктися від ремонтних турбот. Є мудре правило профілактики: ніколи не заряджайте телефон поруч з джерелом води, або в особливо вологому і спекотної середовищі. Не слід і «перегодовувати» смартфон зайвим зарядом: як правило, для зарядки потрібно лише 2-3 години. Якщо перетримати апарат підключеним до розетки (наприклад, в нічні години під час сну), то існує ризик пошкодження акумулятора аж до його вибуху. Трапляються і перегріви ніжних металевих контактів і їх сплавлення з пластиковим підставою. Є, звичайно, у телефонів механізми захисту від коротких замикань і інших околоелектріческіх неприємностей, але іноді вони не спрацьовують. Краще не ризикувати, ніж шкодувати. А тим більше - ніж «підсмажити» улюблений гаджет.

А тим більше - ніж «підсмажити» улюблений гаджет

Неприємна поломка. Причиною згоряння може стати брак при виробництві, занадто довгий процес зарядки, малопомітні уламки всередині порту або агресивна навколишнє середовище.

заміна акумулятора

Коли пристрій не першою «молодості», його акумулятора стає все складніше втримати заряд. Нова батарея працює близько двох років, потім її потрібно замінити. Втім, цей термін серйозно залежить від кількості циклів розрядки. Але при занадто ранньому настанні моменту, коли акумулятор здається порожнім навіть при тривалій зарядці, слід поглянути на гарантію виробника: цілком можлива і безкоштовна заміна батарейки.

Зустрічаються і спочатку дефектні акумулятори. Відкрийте задню кришку і погляньте (а краще - пощупайте) поверхню батарейки. При виявленні будь-деформації або здуття необхідно відразу ж замінити акумулятор, інакше корозії не уникнути. У разі незнімного акумулятора є й інший, кумедний спосіб його перевірки на шлюб. Покладіть телефон на плоску поверхню столу і постарайтеся закрутити його навколо осі. Телефон з проблемною батареєю закрутиться через здуття. Спосіб не підходить для апаратів, чия поверхня спеціально вигнута заради дизайнерських хитрувань.

При виявленні пошкодженого акумулятора слід замінити його на рекомендований виробником. Батареї сторонніх виробників, судячи з досвіду Байона, коштують менше, проте і проблем доставляють значно більше, чи не окупаючи себе.

Підбірка Байона смартфонів з потужною батареєю:

Поставте телефон до стінки!

Ні, не для розстрілу непокірного гаджета. Мова про те, що зарядка пристроїв від звичайних стінних розеток - більш ефективний процес, ніж від комп'ютера або ноутбука. Підключення до розетки в деяких випадках подає на телефон в два рази більше електрики, ніж у випадку з комп'ютерним USB-портом.

Ще одна причина недостатньо подається струму - використання нерідної адаптера і / або дроти, т. Е. Від стороннього виробника. У таких випадках можливий варіант, що телефону дійсно не вистачає сили або потужності струму, щоб заряджатися як слід. Жоден комп'ютер або лептоп не здатний зарядити телефон настільки ж швидко, як стара добра розетка.

На вітрині магазину Байон велика колекція «зарядок» для самих різних гаджетів:

Оновлення або відкат ПО для вирішення проблем з зарядкою

Злий жарт з акумулятором можуть зіграти поновлення додатків або навіть свіжої прошивки Android. Особливо часто таке трапляється зі старими апаратами при переході на більш нову версію ОС. Свіжі гаджети краще оптимізовані для більш сучасних версій ОС: вони оснащуються більш ємними акумуляторами, програмне забезпечення краще підходить для їх «залізної» складової. У той час як навіть дворічний смартфон може не впоратися із збільшеною на нього навантаженням.

Якщо різкий спад енергоефективності стався в результаті оновлення ОС, то слід відкотитися на попередню версію Android. Майте на увазі, що відкат до старої версії - кілька ризикована операція, особливо з точки зору безпеки даних.

Але буває і навпаки, коли нові версії ПЗ відбивають у телефонів і планшетів непомірний апетит до ресурсів акумулятора. Серед недавніх відомих прикладів такого характеру - «розумні годинник» Moto 360. Після випуску свіжої прошивки для цього гаджета користувачі помітили, що час роботи зросла чи не в 1,5-2 рази.

вимикайте телефон

Якщо під час зарядки на телефоні запущені ресурсомісткі додатки (або послуги), то процес може розтягнутися в кілька разів. Особливо знамениті підвищеним апетитом гри, VoIP-програми на зразок Skype в режимі відео- / голосового зв'язку, викручування параметрів яскравості до максимуму, інтенсивна робота браузера, підключення до мереж Wi-Fi і 4G. Для швидкої зарядки слід повністю відключити такі мережі. Ще краще переключити телефон в режим «У літаку». Але жоден спосіб прискорити зарядку телефону не допоможе так кардинально, як повне відключення пристрою.

калібрування акумулятора

Смартфони - «розумні» телефони і їх акумулятори вважають себе «розумними», іноді - абсолютно невиправдано. Трапляється, батарейка помилково відсилає операційній системі сигнал про те, що заряду в ній залишилося менше, ніж насправді. У підсумку цілком можливі ситуації, коли телефон вимикається, будучи впевненим, що в запасі у нього не більше 2-3% заряду, хоча в реальності електрики набагато більше.

Калібрування акумуляторів в Android-пристроях - тема окремої великої статті. У деяких випадках це «навчання» батарейки власним можливостям здатне вирішити проблему раннього розряду телефону. Спробуйте зробити це до заміни акумулятора на новий.

наостанок

Улюблений і перше питання співробітників техпідтримки виробника: чи впевнені ви, що в розетці є струм? Звучить це питання дивно - ми згодні. Але на практиці дуже, дуже часто трапляється, що в розетці (або USB-порту комп'ютера), до якої підключено зарядний пристрій смартфона, дійсно відсутня напруга.

Якщо жоден спосіб не допоміг (а це рідкісна ситуація!), То зарядний пристрій для смартфона слід поміняти на працездатне.

Планшети та ноутбуки з потужним акумулятором, які ви можете придбати в нашому інтернет-магазині:

Купувати нові батарейки та акумулятори слід лише у перевірених часом продавців. Наш прилавок акумуляторів і зарядних пристроїв для телефонів і планшетів - добірка якісних аксесуарів

підписуйтесь на розсилку Байона і будьте в курсі найцікавіших новин зі світу електроніки

У чому проблема підзарядки?
Головне питання - як саме Неможливо зарядити телефон мобільний пристрій: воно зовсім не накопичує електрику, або процес зарядки відбувається вкрай повільно?
Настільки, що підключення до джерела живлення ледь-ледь перекриває поточний розряд акумулятора?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама