Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Види камер відеоспостереження

  1. Відеокамери для внутрішнього спостереження.

Відеокамери є тим самим пристроєм, за допомогою якого оптичне зображення перетворюється в електричний сигнал, а той в свою чергу після певного процесу переробки передається іншим механізмам системи відеоспостереження.

• аналогові;
• цифрові (IP).
Дані види характеризуються відрізняється типом сигналу. Цифрові камери можуть здійснювати роботу в складі якої-небудь комп'ютерної мережі. Така відеокамера являє собою окремий мережевий елемент.
Також камери розрізняються за умовами їх застосування:
• внутрішні;
• зовнішні.

Також камери розрізняються за умовами їх застосування:   • внутрішні;   • зовнішні


Відеокамери для внутрішнього спостереження.

Найбільшою популярністю користуються купольні відеокамери. Її популярність багато в чому грунтується на простоті і легкості монтажу всюди, де тільки це можливо. Якщо ви вирішили встановити відеоспостереження для офісу , То даний вид камер оптимальне рішення для вирішення даного завдання. Широкий перелік характеристик купольних камер, а також величезний список опцій, дозволяє виконувати практично будь-яке завдання, яке стоїть перед відеоспостереженням. Є й інші види внутрішніх камер: кубічні, циліндричні, безкорпусні. На сьогоднішній день найбільшу популярність набирають мініатюрні відеокамери, вони використовуються при прихованій системі відеоспостереження.
Вибір камер для відеоспостереження просто величезний, тому тут не варто сильно ламати голову над тим, яку камеру встановити в будинку, а яку в офісі. Тут варто більше виходити з технічних характеристик відеокамер.
Відеокамери для зовнішнього відеоспостереження.
Дані відеокамери працюють в досить складних умовах. Тому при їх виборі варто приділяти найпильнішу увагу окремим характеристикам. В першу чергу варто врахувати захист зовнішніх камер від пилу і вологи, а також наявність підігріву при негативних температурах. Але при цьому варто пам'ятати, що IP камери схильні до перегріву, тому не зайвим буде поцікавитися про їх охолодженні. Зовнішні відеокамери можуть бути схильні до різних фізичних дій (великий град, камінь, хуліганські дії), тому варто купувати такі камери в антивандальному корпусі.
Характеристики відеокамер.
Однією з найважливіших характеристик є фокусна відстань, від чого залежить кут огляду, рівень деталізації зображення. Якщо кут огляду має велику величину, то в цьому випадку деталі стають меншого розміру, що призводить до труднощів його розгляду. А при меншому куті огляду все відбувається навпаки.
Не останню роль відіграє чутливість камери, вона розкриває кількість світла, яке необхідно мінімум в районі об'єкта, що спостерігається (зони). Чутливість вимірюється в люксах.
Установка відеоспостереження в дитячому садку сьогодні дуже популярна. Найчастіше батьки самі стають ініціаторами встановлення відеокамер в групах для спостереження за своїми дітьми. Щоб зображення було чітким необхідні камери з високою роздільною здатністю. Для деталізації предметів велике значення має гарне дозвіл відеокамери, вона вимірюється за допомогою множення числа пікселів по вертикалі і горизонталі матриці (це відноситься для IP камер). Чим більше це значення, тим краще деталізація предмета.
Наступна характеристика дуже важлива для вуличних камер, які можуть здійснювати роботу при дуже поганій освітленості. В цьому випадку в справу вступає ИктПідсвічування. Коли рівень освітленості наблизився до найнижчої позначки, то відеокамера починає працювати в інфрачервоному діапазоні, що дає можливість бачити картинку в хорошій якості. Даний параметр характеризується числом метрів, протягом яких дана підсвічування дає можливість спостерігати об'єкт при нормальній чіткості.
Варто врахувати таку характеристику, як відношення сигнал / шум, при слабкому освітленні виникають шумові перешкоди. Такий параметр обчислюється в децибелах, нижче 40 Дб не варто навіть розглядати.
Не можна пройти повз своєю увагою такий параметр, як частота кадрів, чим вище даний показник, тим вище плавність відеозображення. Менше 16-17 кадрів в секунду навіть краще не розглядати. Відеокамери професійні зовсім пропонують до 120 кадрів в секунду.
Є ще один найважливіший параметр - клас захисту. У цифрових відеокамерах після позначення IP йдуть дві цифри, перша вказує на захист від пилу (цифра «6» показує максимальну ступінь захисту), друга позначає ступінь захисту від вологи (цифра «9» є максимально допустимої). Тому відеокамера з позначенням IP69 говорить багато про що. Існує ще антивандальний клас захисту. Таке позначення, як IK 10 говорить про те, що антивандальний корпус камери здатний витримати удар 5 кг предмета, скинутого з висоти в 40 метрів.
Тепер, з огляду на все вище описане, вже буде набагато простіше вибрати найбільш підходящу під реальні умови відеокамеру. Нічого складного в цьому немає, страшно здається тільки на самому початку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама