Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Заробіток на прокачування акаунтів World of Tanks

  1. Як знайти клієнта
  2. Що потрібно вказувати при продажу
  3. З чого почати

World of Tanks - напевно одна з найпопулярніших онлайн ігор. У неї грають мільйони, і всі гравці звичайно ж бажають домогтися певних успіхів у грі. Докачаєте, наприклад, до таких легендарних танків як ИС-7 або Об'єкт 268 не у всіх завжди виходить, та й часу немає. Адже у більшості гравців є сім'я, робота, діти, навчання, та й особистому житті такі тривалі посиденьки помітно заважають. Для таких людей і існують сервіси прокачування акаунтів, там зібрані люди, які допоможуть прокачати акаунт, поліпшити статистику, нафарміть кредити і досвід. Адже єдиною незручністю і, напевно, головним недоліком, є те, що щоб отримати хоч якесь задоволення від гри потрібно дуже довго і наполегливо гойдатися.

Як знайти клієнта

Найшвидший, напевно, спосіб знайти клієнта, це розмістити оголошення про прокачування в соціальних мережах. Найкраще для цих цілей підходять тематичні групи, в них і розміщують такі оголошення, або ж в групах, присвячених WOТ, часто там є фотоальбоми, які так і називаються «Прокачування акаунтів WOT», там і слід шукати клієнтів. Так само свої оголошення можна розміщувати на таких сайтах, присвячених прокачування, як:

  1. WOT-LEVELING. COM: http://wot-leveling.com/ World of Tanks - напевно одна з найпопулярніших онлайн ігор
  2. WoTMastrs: http://wotmasters.ru/
  3. Wotakk: http://www.wotakk.ws/
  4. Wotlab. Ru: http://wotlab.ru/

З мого досвіду, найзручнішим є сайт «Wotakk», там є можливість розмістити своє резюме, де ціну встановлюєш ти сам, а не відштовхуючись від політики сайту, як це відбувається на інших подібних сервісах. Ще одним плюсом даного сайту, є те, що гравець (клієнт) зв'язується з вами безпосередньо через соціальні мережі, скайп або телефон, адже від нього в будь-якому випадку буде потрібно логін і пароль від гри, а це грунт для шахрайства. Плюсом інших же сайтів є те, що вони проводять навчання і самі підбирають вам клієнта, знімаючи з вашої оплати приблизно 10-15%, особливо популярні сайти віддають вам 70 - 75% від оплати.

Що потрібно вказувати при продажу

Вкажіть свій ігровий досвід в World of Tanks, які танки, гілки розвитку, нації ви вже прокачали, ваші ігрові досягнення, статистику та клан, в якому перебуваєте. Варто вказати так само скільки годин ви зможете в день приділяти грі, вмілі гравці проводять за комп'ютером приблизно по 10 годин на день, це не мало і дуже стомлює. Тому потрібно бути точно впевненим витримаєте ви такий темп. Далі слід вказати ціну прокачування, наприклад, якщо перед вами стоїть завдання прокачати одну гілку з нуля до топової машини, то це буде коштувати в середньому 12 000 рублів (сайти посередники звичайно трохи збільшать суму). Звичайно для школяра або студента ця сума досить велика, але дорослі гравці витратять за час подібної вкачкі приблизно 45 000 рублів !!! Що, звичайно, не можна порівняти, адже на те щоб прокачати, наприклад, ИС-7 в середньому потрібно витратити 180 годин.

З чого почати

Якщо вам пощастило, і ви все ж наші клієнта, то швидше за все ви напевно задумаєтеся, як же швидко прокачати і нафарміть срібла? Якщо перед вами стоїть мета нафарміть якомога більше ігрових кредитів (срібла), а в ангарі немає преміумного техніки і навіть прем аккаунта, то для таких цілей найкраще підійдуть танки 5-6 рівнів, їх лагодження та поповнення боєкомплекту стоять дуже дешево, і при хорошій грі на парі-трійці таких машин, ви без проблем заробите мільйон срібла і досить багато вільного досвіду вже через два дні гри. Швидко вкачати гілку можна, виключивши зі списку прокачування деякі не особливо важливі модулі танка, наприклад, рацію, малозначущі доп-знаряддя (гармати мортири), і двигуни. Звичайно грати стане менш комфортно (ми граємо не заради задоволення, а заради грошей), але такий спосіб допоможе заощадити в загальному від 45 000 до 60 000 тисяч досвіду, а це кілька середньо рівневих або один танк 8 рівня, що помітно прискорить прокачування до топів . В принципі з прямими руками і постійним потоком клієнтів в місяць у вас вийде заробляти від 25 до 35 тисяч рублів на місяць! Гра помітно набридне, але отримавши багато позитивних відгуків від гравців і набивши руку, прокачування акаунтів WOT, може стати роботою з непоганим стабільним доходом.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама