Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Завантажити Шкурки WOT | Блог гравців World Of Tanks

Шкурки - це модифікація за допомогою якої також можна змінити і зовнішній вигляд власного танка, пофарбувавши його наприклад, в кольори рідного прапора або зовсім перетворити його в якийсь футуристичний зореліт з ваших улюблених «Зоряних воєн» - вибір дійсно дуже широкий. При цьому, крім вас цю модифікацію для 9.17 бачити ніхто з інших гравців в бою не будуть - все шкурки працюють тільки для вашого клієнта.

Завантажити шкурки з зонами пробиття для World Of Tanks. З патча в патч виходять нові танки і не всі розуміють куди ж їх пробивати. Шкурки пробиття танків які Ви можете завантажити в цьому розділі допоможуть Вам грати набагато ефективніше, що безсумнівно вплине на рейтинг ефективності.

Це дасть Вам в деякому роді перевага перед іншими, адже Ви будете стріляти в уразливі місця танків і наносити великі пошкодження техніці ворога. А чим більше Ваша результативність в бою, тим вище ймовірність що Ваша команди здобуде перемогу. Все ж хочуть мати хорошу статистику перемог, а «набити» її, як відомо, не так уже й просто.

Саме тому шкурки пробиття танків рекомендують ставити гравцям, яким не вистачає досвіду чи ні часу вивчати форум гри, де існує безліч тем з описом вразливостей танків різних наці і класів: будь то ЛТ, СТ або величезний німецький ТТ.

Як тільки гра World of Tanks стартувала ще в 2010 році, перші гравці навіть гадки не мали куди потрібно пробивати танки, особливо високих рівнів, щоб завдавати їм шкоди і знищити - вони просто гасили в силует і в більшості випадків це не приносило результатів. Тоді, особливо обдаровані мододели придумали створити унікальні «шкурки» зони пробиття для WoT для найбільш міцних танків, де новачок міг бачити все вразливі точки на броні танка і зміг пробивати їх.

Нічого складного в цій програмі немає - вона просто трохи змінює зовнішній вигляд деяких танків - в основному тільки добре броньованих і високих рівнів.

Тепер ваш ворог буде краще думати, перш ніж виїжджати на вас, адже крім того, що ви знаєте його вразливі місця в броні, за допомогою шкурок вам також відомо, де сидять члени екіпажу і де розташовані внутрішні модулі. Стріляючи в такі точки ви не просто гарантовано завдасте шкоди, а й ще і «крітанете» модуль або танкіста, що істотно знизить бойові характеристики танка, а то і зовсім відправить його в ангар.

Установка шкурок для WoT 9.17 не повинна викликати труднощів - вона встановлюється як звичайний мод.

Велика кількість гравець, навіть не дивлячись на свій досвід в грі, так і не можуть розібратися, чому ж вони завдають по танку величезна кількість шкоди, але підпалити все-таки не можуть. А іноді виходить підпалити танк всього лише зробивши один постріл. Чому так відбувається?

Більшість гравців в World of Tanks риються в інтернеті в спробах знайти будь-які чіти, за допомогою яких можна навчитися краще грати в World of Tanks і отримати перевагу над своїми супротивниками. Насправді таких читів просто не існує, і все ж, якщо ви спробуєте встановити на свій клієнт щось подібне, вас забанити на тиждень, а то і назавжди.

Модифікаціями цікавиться величезна кількість гравців World of Tanks і навіть компанія Wargaming Не проти використання деяких з них. Однак деяка категорія гравців називає тих, хто використовує моди раками і вважають, що вони зовсім не можуть грати в гру, якщо вдаються до використання модифікацій, щоб хоч щось робити на полі бою.

Пробиття машин за допомогою шкурок.

Відмінна модифікація для нових гравців. Якщо гравець стикається з ворогом, і не може у тому, як і в яке місце пробити то посприяють шкурки для техніки. За допомогою них можна побачити вразливі місця техніки противника, в які варто цілиться, при цьому дана функція дасть максимальну здатність при стрільбі в певні частини (бак, екіпаж і т.д.).

Уявляю Вашій увазі самі стандартні шкуркі.На них немає ні зон пробиття , Ні строкатого камуфляжа.А потрібні вони тим, хто не вдало поставив шкурки або просто напросто поміняв їх на стислі текстури.

Вітаю відвідувачів сайту. Оскільки до мене все частіше заходять за шкурками пробиття танків я вирішив завантажити їх на свій сервер і викласти для загального доступу.

Оскільки до мене все частіше заходять за шкурками пробиття танків я вирішив завантажити їх на свій сервер і викласти для загального доступу

Дуже багато гравців користуються шкірками з зонами пробиття .Це досить дивно з огляду на те, що особливих переваг скіни не дають, а лише «заглушають крик досвіду» .Скачайте шкурки пробиття для World of Tanks.

Чому так відбувається?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама