Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Посів насіння картоплі в торф'яні таблетки.

27 лютого.

Сьогодні не найвдаліший день для посіву культур, які утворюють коренеплоди в землі. Але Місяць знаходиться в сприятливому родючому знаку Зодіаку Тілець. Я вирішила сьогодні посіяти насіння картоплі. Насіння картоплі я, як насіння суниці, буду сіяти двома способами. Перший - це в торф'яні таблетки, другий - в окремі пакети. Щоб виростити бульби якомога більших розмірів до осені, я вирішила сіяти насіння раніше. Якщо насіння благополучно зійдуть, через деякий час сіянці картоплі потрібно буде разом з таблеткою пересадити в більшу ємність. Але поки що незрозуміло, як будуть сходити насіння. Поставлено завдання- посіяти це насіння. Насіння не такі дрібні, як у ріпи, суниці. Вони трохи крупніше. Сьогодні не найвдаліший день для посіву культур, які утворюють коренеплоди в землі .

Я приготувала насіння п'яти сортів картоплі та

Я приготувала насіння п'яти сортів картоплі та

30 таблеток з торфу. 30 таблеток з торфу

За п'ять днів до посіву я замочила все насіння картоплі окремо із зазначенням сорту . Насіння знаходилися в декількох шарах марлі. За п'ять днів до посіву я замочила все насіння картоплі окремо із зазначенням   сорту Піддон з замоченими насінням я тримала на батареї в целофановому пакеті. На гарячу батарею я підкладала під піддон шматок тканини. Це захищало насіння від перегріву. Раз-два в день я насіння прибирала з батареї і ставила для провітрювання і охолодження. Пакети я відкривала. Через п'ять днів деякі насіння були проклюнулися. На пакетиках з насінням було рекомендовано сіяти замоченими і проклюнулися насінням.

Таблетки продаються різних розмірів, я взяла найбільших розмірів, які були в продажу Таблетки продаються різних розмірів, я взяла найбільших розмірів, які були в продажу. На таблетках є виїмка на лицьовій частині, цією стороною потрібно її покласти вгору.

Я наливаю в ємність води і також акуратно змочую (НЕ струменем води Я наливаю в ємність води і також акуратно змочую (НЕ струменем води!) Центр таблетки. Через деякий час води підливаю, так як таблетки не дуже вологі, хоча збільшилися в висоту.

Коли таблетки стали вологі через 30 хвилин, я їх трохи віджати і поставила рядами в підходящі для них касети Коли таблетки стали вологі через 30 хвилин, я їх трохи віджати і поставила рядами в підходящі для них касети.

Я пристосувала касети з-під яєць, там помістилося по 10 штук Я пристосувала касети з-під яєць, там помістилося по 10 штук.

Потім я низьку коробку обрізала за розміром двох рядів таблеток і обмотала скотчем Потім я низьку коробку обрізала за розміром двох рядів таблеток і обмотала скотчем. Також вийшла ще одна касета.

Так торф'яні таблетки не перевертаються і стоять стійко Так торф'яні таблетки не перевертаються і стоять стійко.

У приготовані торф'яні таблетки я розклала насіння по сортах У приготовані торф'яні таблетки я розклала насіння по сортах.

Насіння я трохи придавила в торф.

Касети я поставила в пакети і герметично зав'язала зверху Касети я поставила в пакети і герметично зав'язала зверху.

Два - три рази на день я буду з обприскувача зволожувати воду в пакетах і також провітрювати два - три рази на день по півгодини.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама