Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

вирощування еустоми

  1. підживлення
  2. передпосадкова підготовка
  3. підтримуючий матеріал
  4. період вирощування
  5. посадка
  6. клімат

Еустома зазвичай вирощується в добре обладнаних теплицях. Підтримується температура від 15 0С вночі і 21-220С в денний час. У теплицях, призначених для вирощування еустоми, слід підтримувати такі умови:

Слід встановити систему опалення, щоб підтримувати необхідні температури. Однак, недостатньо застосування тільки обігріву повітря. Він використовується в основному для СО2. в періоди високої інсоляції слід застосовувати затінюючі сітки або крейдований скло. Наявність затеняющей сітки також сприяє підвищенню температур в зимовий період і, отже, економії енергії.

Щорічно в грунт слід вносити, по крайней мере, 1 см органічного добрива, тому що його недолік може вплинути на структуру і якість рослин.

У другій половині періоду вирощування еустоми потрібно застосовувати розбризкування знизу. Рівномірний розподіл води досягається при розбризкуванні зверху. Тому в першій половині періоду вирощування застосовують розбризкування зверху.

В якості альтернативи можна використовувати крапельне зрошення.

У зимовий період рекомендується використовувати воду при температурі мінімум 150С.

підживлення

Аналіз складу грунту перед посадкою дасть чітку картину щодо її поживного складу. Поживний склад грунту можна регулювати шляхом внесення основних добрив, особливо в другій половині вирощування, коли подається менше води.

передпосадкова підготовка

Передпосадкова підготовка особливо важлива, якщо грунт нерівна. Якщо грунт має пухку структуру, її краще зорати. Грунт повинна бути вирівняна. Еустома глибоко вкорінюється, і сприйнятлива до нерівномірного розподілу вологи, тому структура грунту так важлива.

підтримуючий матеріал

Еустома зазвичай вирощується на сітці під хризантему. Досить розставити опори для сітки через кожні 4 метри. Прослідкуйте, щоб в сітці не залишилося залишків інших культур. Рекомендується обробити сітку за допомогою фумігації або помістити її в дезінфікуючий розчин.

період вирощування

Еустома вирощується круглий рік. Для кожного сезону є певні сорти. Можна використовувати штучне освітлення.

посадка

В одну клітинку висаджується по 1 рослині. Густота посадки коливається від 60 до 90 рослин на м2. Якщо не бракує в освітленні, то рослини висаджуються не так щільно.

Еуст необхідно висаджувати і досить прогріту і зволожений грунт. Якщо перед посадкою проводилася фумігація, то рослини будуть добре рости завдяки залишковим тепла від фумігації. Температура грунту повинна бути не менше 150С. Якщо на початку висадки грунт дуже суха, це може привести до стоншення ніжки і зниження цвітіння. Це стане помітно тільки через кілька тижнів, і тоді це вже не можна виправити.

клімат

Клімат для вирощування еустоми коливається в залежності від сорту, часу посадки, освітлення. Вирощування еустоми ділиться на кілька стадій: початкова стадія (тижні 1 + 2), стадія вегетативного росту (тижні 3-8), стадія проростків (тижні 9-18) і стадія цвітіння (19 + 20). Загальний період вирощування, тривалість стадії вегетативного росту і стадії проростків може змінюватися в залежності від пори року. Протягом всього періоду росту рослини слід активувати вранці.

У відповідності зі стандартними температурами збільшення світла на 2-50С застосовується для температури повітря. Збільшуючи освітлення на 50С, можна уникнути надмірного зниження відносної вологості. Якщо температура перевищує температуру повітря, необхідно провести провітрювання і більше не підтримувати специфічну вологість повітря. У будь-якому випадку, слід встановити мінімальну відкриття вікон. Якщо клімат контролюється на основі вологості повітря, температура повітря автоматично підвищується, якщо знижується вологість.

Слід враховувати наступні фактори: для швидкозростаючих сортів, які можуть витягнутися, температура на початковій стадії повинна бути нижче (15-160С вночі і 16-170С днем). Вони також вирощуються при більш низьких температурах в період вегетативного росту (16-170С вночі і 17-180С днем). Якщо гарна якість досягається в період вегетативного росту, то температуру можна поступово підвищувати.

Повільно зростаючі сорти вимагають більш високих температур в літні місяці. В кінці літа при повільному зростанні є ймовірність того, що рослина не буде цвісти або взагалі не випустить квітка.

вирощування еустоми вирощування еустоми

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама